Укрпромбанк

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
  #<1 ... 608609610611612 ... 1097>
Повідомлення Додано: Пон 06 кві, 2009 11:21

Re: ПИСЬМО В МВФ

Morgana написав:
УВ. ФОРУМЧАНЕ! НУЖНА ВАША ПОМОЩЬ В ПОДПИСАНИИ.
[color=blue]Представителю Международного Валютного Фонда
Максу Альеру
Украина, 01021 г. Киев
ул. Институтская, 24/7, кв. 6
38044 490 7007

КОПИЯ: Директору Европейского Департамента МВФ
Мареку Белке

Есть предложение еще направить копию Санта Клаусу , в Лапландию.
А заключительную часть оформить так:
"С уваженьем, дата, подпись.
Отвечайте нам, а то,
Если вы не отзоветесь,
Мы напишем ... в Спортлото"
Ferlakur

Подякував: 323 раз.
Подякували: 322 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 06 кві, 2009 11:23

Реквизиты распоряжения Укрпрома

Уважаемые форумчане!
Может ли кто-нибудь подсказать № и дату распоряжения Укрпрома, в котором указывается исключительный перечень операций, которые выполняет банк в условиях временной администрации? Сам текст в наличии имеется, нет только реквизитов, в банке сообщать отказываются, называя это документом для внуктреннего пользования. Очень не хочется терять месяц времени на "запрос-ответ".
Заранее благодарен.
svk_ua

Повідомлення Додано: Пон 06 кві, 2009 11:26

Morgana написав:У ментов полторы извилины в голове - другого ответа от них ожидать не приходится.
Менти трохи знають кримінальну обстановку і трохи знають віктимологію. Жертвами фінансових афер стають як правило люди, які вважають, що організувати якусь аферу дуже складно і все заборонено законами і все неможливо! Але злочинці або цього всього не знають, або в них не півтори звилини...

Моргано, хіба ви могли рік назад уявити ситуацію, що вам просто не будуть віддавати депозит і ніякого виходу з цієї ситуації не буде?

Між іншим, з цієї вашої відповіді чудово видно, чого ви вскочили у халепу на прізвисько Укрпромбанк!

Morgana написав:Чтоб взять кредит на серьезную сумму (а не на бытовую технику), нужны копии ВСЕХ СТРАНИЦ паспорта. ...
А "порешать" со службой безопасности ну очень дорого и практически невозможно.
ІТа боже ж! Які проблеми, чи не люди працюють у службі безпеки? Чи не висять вони під страхом звільнення? Чи не з органів вони самі і усе чудовно розуміють як треба організувати, аби нікого потім не "прівлєклі"? І якого біса їм пектися за банк? І з чого б це їм перейматися проблемами конкретної людини? І в кого нема мрії вкрасти один раз але багато, щоб і собі і дітям вистачило?

Якщо вас почитати, то складається враження, що ніяка злочинність не можлива в принципі.

Наша ж держава неначе створена для злочинців. Вкрав 100-200 млн. доларів і чкурнув до Ізраїля і нема проблем!

Morgana написав:Да и сумма выдачи при этом должна быть очень приличной. А если сумма приличная, то это ипотека, а тут нужен нотариус. Ему тоже мент ксерокопию паспорта предлагает нести?
Та не треба знімати ніякої суми. Звичайний банківський переказ і гуд бай май бейбі!

А нотаріуси напевно ніколи, ну просто ніколи, ні в яких аферах не приймали участі! І взагалі вони такі білі пухнасті андрогіни з крильцями та німбами навколо голови, що навіть не знають як це красти?

Morgana написав:Даже если у аферистов все получится, то уж хозяину ксерокопии паспорта бояться нечего. Все страницы его паспорта с точностью оригинала не подделают, что-то да будет отличаться.
Йому боятися нема чого. Ну посидить десь рік на підписці про невиїзд. Але злочинці теж не дурники, вони можуть досить хитро його підставити!
Scanderbeg

Повідомлення Додано: Пон 06 кві, 2009 13:00

Tomika написав:Я вовсе не против письма, хотя никак не могу понять , чем оно может нам (заинтересованнім лицам) помочь. И посты я все читаю внимательно! Но хоть убей не могу понять фразу из "письма в МВФ"
Цитата:
"И при этом правительство Украины и члены МВФ нам обещают выплатить задолженность по депозитам за счет денег МВФ:"

Когда члены МВФ ( это 185 стран мира) обещали что-то вкладчикам Укрпромбанка?

Томіка, я вже досить давно тут писав деякі нариси з психології обдуреного вкладника. Всі отримують сильну психологічну травму і по різному з неї виходять. Багато хто починає діяльність, яка начебто зовні і виглядає як боротьба за повернення вкладу, але по суті такою не є. Це класична сублімація. Це зокрема виражається в тому, що на пряме запитання про оцінювання відсотку ймовірності повернення свого вкладу людина не дає прямої відповіді. Починається занурювання в якісь другорядні деталі. От тут ви багато бачите суперечок і порад на тему, куди ще написати скаргу.

Це вже комічно. І тут хтось ради вже писати Санта-Клаусу, але модерація чомусь усе постирала. Даремно, люди приймаючи рішення про судові пригоди мають право на об'єктивну оцінку ймовірності успіху.

Я поки що бачу, що реально повернули свої вклади голодранці, які влаштовували барабанні концерти біля хедквотеру на Лесі. Але вони формально робили вірно, бо психологічно тиснути треба на того, хто реально може віддати гроші. І ця тактика працює дуже не довго.

Я не бачу взагалі ніякого сенсу в листі до МВФ і принципово підписувати його не буду сам і не раджу іншим.
Scanderbeg

Повідомлення Додано: Пон 06 кві, 2009 13:48

Scanderbeg

Согласна с вами, что написание писем , это акт сублимации, но если людям так легче - пусть пишут. :) А вообще думаю, МВФ беспокоит единственный вопрос , что бы Украина могла платить по счетам и не растрынкала гроши, а исходя из этого, транш надо пустить на пополнение ФГВ, банки с плохими активами ( как Укрпром) объявить банкротами, деньги вернуть вкладчикам. Но нашим владным элитам это невыгодно ( потому как выборы :oops: , в вкдачики -электорат) вот и возникают идеи с нациолизацией., спасением банков , и кредитчиков и вкладчиков и т.д. Вообщем все за народ :P
Tomika

Повідомлення Додано: Пон 06 кві, 2009 13:53

Scanderbeg написав:
Tomika написав:Я вовсе не против письма, хотя никак не могу понять , чем оно может нам (заинтересованнім лицам) помочь. И посты я все читаю внимательно! Но хоть убей не могу понять фразу из "письма в МВФ"
Цитата:
"И при этом правительство Украины и члены МВФ нам обещают выплатить задолженность по депозитам за счет денег МВФ:"

Когда члены МВФ ( это 185 стран мира) обещали что-то вкладчикам Укрпромбанка?

Томіка, я вже досить давно тут писав деякі нариси з психології обдуреного вкладника. Всі отримують сильну психологічну травму і по різному з неї виходять. Багато хто починає діяльність, яка начебто зовні і виглядає як боротьба за повернення вкладу, але по суті такою не є. Це класична сублімація. Це зокрема виражається в тому, що на пряме запитання про оцінювання відсотку ймовірності повернення свого вкладу людина не дає прямої відповіді. Починається занурювання в якісь другорядні деталі. От тут ви багато бачите суперечок і порад на тему, куди ще написати скаргу.

Це вже комічно. І тут хтось ради вже писати Санта-Клаусу, але модерація чомусь усе постирала. Даремно, люди приймаючи рішення про судові пригоди мають право на об'єктивну оцінку ймовірності успіху.

Я поки що бачу, що реально повернули свої вклади голодранці, які влаштовували барабанні концерти біля хедквотеру на Лесі. Але вони формально робили вірно, бо психологічно тиснути треба на того, хто реально може віддати гроші. І ця тактика працює дуже не довго.

Я не бачу взагалі ніякого сенсу в листі до МВФ і принципово підписувати його не буду сам і не раджу іншим.

Согласно вашей логике нужно сидеть и ждать, пока кто-то вам прямо в клюв деньги принесет и положит... Говорите отдали тем, кто возле ЦО акции устраивал? Один из форумчан, который помогает собирать подписи, сегодня был возле ЦО, так там стоят в основном одни и те же люди. И что-то денег им никто не отдает! А с теми временными администраторами, которые обещали людям вернуть деньги, иногда сердечные приступы случаются (как бы случайно!), как было в банке "Киев". Не читали?

А миссия МВФ, между прочим, не гулять сюда едет, а ОБСУЖДАТЬ ВОПРОС РЕКАПИТАЛИЗАЦИИ БАНКОВ! Читайте новости чаще! Так что, если наше правительство игнорирует наши обращения, пусть им это обращение ткнет в нос МВФ! Даже если МВФ никак не отреагирует на наше письмо, то обязательно упрекнет им наше правительство, типа: "вы в своей стране порядок не можете навести, вам ваши граждане не верят настолько, что уже нам пишут!"

Ferlakur, вас это тоже касается. Санта-Клаусу привет!
Morgana

Повідомлення Додано: Пон 06 кві, 2009 14:06

ПИСЬМО В МВФ

Жители Киева! Если есть еще желающие подписать письмо, но Вы не можете для этого вырваться с работы, можем коллективно встретиться вечером, на метро Оболонь (кому удобно). Кому не удобно, встретимся в другом месте. Точное время согласуем по телефону, скидывайте телефоны в личку.
Morgana

Повідомлення Додано: Пон 06 кві, 2009 14:41

Tomika написав:Scanderbeg

Согласна с вами, что написание писем , это акт сублимации, но если людям так легче - пусть пишут. :) А вообще думаю, МВФ беспокоит единственный вопрос , что бы Украина могла платить по счетам и не растрынкала гроши, а исходя из этого, транш надо пустить на пополнение ФГВ, банки с плохими активами ( как Укрпром) объявить банкротами, деньги вернуть вкладчикам. Но нашим владным элитам это невыгодно ( потому как выборы :oops: , в вкдачики -электорат) вот и возникают идеи с нациолизацией., спасением банков , и кредитчиков и вкладчиков и т.д. Вообщем все за народ :P

Конечно можно сидеть и ждать когда прийдет добрый дядя (или тетя) и все решит, а так же писать заумные термины, как будто в русском ( или украинском) языке не хватает слов, но...
Я тоже склонен к том, что под лежачий каметь вода не течет, и если ни чего не делать, то ни чего и не получишь! Даже для обращения в Международный суд по защите прав людей, надо пройти все круги ада в своем родном государстве.
Чукча

Подякував: 31 раз.
Подякували: 30 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 06 кві, 2009 14:49

Morgana написав:Согласно вашей логике нужно сидеть и ждать, пока кто-то вам прямо в клюв деньги принесет и положит...
Ну десь на таке чудо я і розраховую. А як ще?

Ви робите суттєву логічну помилку. Ваша початкова теза: "Відсутність будь-якої дії не веде до успіху". Ви робите невірну негацію: "Будь-яка дія веде до успіху". Ви невірно обертаєте квантор загальності. Правильна антитеза була б такою: "Існує принаймні одна дія, яка веде до успіху". Простіше кажучи, далеко не кожна дія веде до успіху. Ваші дії як на мене не ведуть до успіху. Це відбувається через те, що вони спрямовані на людей, які видати вам депозит не можуть, навіть, якби вони того дуже хотіли.

Morgana написав:Говорите отдали тем, кто возле ЦО акции устраивал?
Це представники т. з. "ініціативної групи". Вони депозити отримали. Правда вони дуже вірно і вчасно обрали шлях до перемоги. Вони будь-що намагалися зустрітися з Майданюком. І цього досягли. Потім вони якось зв'язалися з Бєляєвою і отримали депозити, бо саме ці люди вирішують віддавати чи не віддавати.

Morgana написав:Один из форумчан, который помогает собирать подписи, сегодня был возле ЦО, так там стоят в основном одни и те же люди. И что-то денег им никто не отдает!
Ну і як це заперечує мої тези? Від них до Майданюка не ближче, ніж від мене. На скільки я знаю, до Майданюка пробитися практично не реально.

Morgana написав:А с теми временными администраторами, которые обещали людям вернуть деньги, иногда сердечные приступы случаются (как бы случайно!), как было в банке "Киев". Не читали?
Читав. Ви теж про це у зверненні до МВФ пишите?

Morgana написав:А миссия МВФ, между прочим, не гулять сюда едет, а ОБСУЖДАТЬ ВОПРОС РЕКАПИТАЛИЗАЦИИ БАНКОВ! Читайте новости чаще! Так что, если наше правительство игнорирует наши обращения, пусть им это обращение ткнет в нос МВФ! Даже если МВФ никак не отреагирует на наше письмо, то обязательно упрекнет им наше правительство, типа: "вы в своей стране порядок не можете навести, вам ваши граждане не верят настолько, что уже нам пишут!"
Моргано, отже в вашому звернені нема потреби, бо в МВФ не ідіоти сидять і вони усе чудово розуміють. А рекапіталізацію банків вони їдуть обговорювати можливо виключно з метою рятування своїх людей. Адже не тільки українці попали під шахрайство наших банків. Там досить багато було іноземців. І ви розумієте, що іноземцю дуже важко дійти правди в наших умовах. Так от вони хочуть своїх витягти з цією рекапіталізацією.

І знов таки, ваша стратегічна помилка в тому, що ви уводите напрямок боротьби від реальної цілі, від Майданюка. Саме він мавби стати об'єктом атаки. Ви б краще збирали підписи про відсторонення Майданюка від керівництва ТА в Укрпромі, оскільки він нічого не робить і ніяким чином не звітується перед вкладниками банку. І це б турбувало його більше, ніж листи до Санта-Клауса.
Scanderbeg

Повідомлення Додано: Пон 06 кві, 2009 14:55

Чукча написав:Я тоже склонен к том, что под лежачий каметь вода не течет, и если ни чего не делать, то ни чего и не получишь! Даже для обращения в Международный суд по защите прав людей, надо пройти все круги ада в своем родном государстве.
Ви йдете манівцями. Практика розгляду в європейському суді з прав людини показує, що час розгляду це 5-10 років.

Рахуйте самі, чи варто воно того.

І знов таки, хочете активності? Атакуйте Майданюка. Збирайте краще підписи про відсторонення його від керування ТА в Укрпромі. Це позірно вигляда більш ефективною дією.
Scanderbeg

#<1 ... 608609610611612 ... 1097>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор
Топ
відповідей
Топ