|
Укрпромбанк |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Чет 09 лип, 2009 15:40
Когда мораторий закончится и так все законы вступят в действие и без судов.
Хотя они все и сейчас действуют - только исполнять их не хотят и никакие суды им не указ.
Будут деньги в банке - тогда уже не имеет значение - по суду или просто по закону.
В суд есть смысл обращаться потом - после отмены моратория и получения средств от государства.,если не отдадут
-
BE00
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 09 лип, 2009 16:52
Доброго дня всім!
Я до Вас з гілки Надр, такий самий "депозитчик". Ви молодці, що щось реально організовуєте, в нас народ інертний, сидимо по 10 разу обговорюємо, чи варто пролонговувати депозит після переведення банку в тимчасові учасники ФГВ ФО. Ваш Раєвський мало світиться в ЗМІ, але щось реально робить, а Наша Жуковська піариться, як вона пенсіонерам на лікування п о 5 тис .віддає.
До речі, мені казали, що по закінченню мораторію спокійно можуть продовжити невидачу ще на 2-3 місяці, і ніякий закон їм не писаний.
-
ostrig
-
-
- Подякував: 8 раз.
- Подякували: 13 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 09 лип, 2009 17:13
ostrig написав:Доброго дня всім! Я до Вас з гілки Надр, такий самий "депозитчик". Ви молодці, що щось реально організовуєте, в нас народ інертний, сидимо по 10 разу обговорюємо, чи варто пролонговувати депозит після переведення банку в тимчасові учасники ФГВ ФО. Ваш Раєвський мало світиться в ЗМІ, але щось реально робить, а Наша Жуковська піариться, як вона пенсіонерам на лікування п о 5 тис .віддає. До речі, мені казали, що по закінченню мораторію спокійно можуть продовжити невидачу ще на 2-3 місяці, і ніякий закон їм не писаний.
Звичайно що можуть і я впевнений, що так і зроблять, що ніхто нічого не буде видавати після 21-го, тому що реально немає грошей, хіба до того часу банк рекапіталізують.
-
Kropa
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 2 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 09 лип, 2009 17:14
Питання до активістів зустрічі з Раєвським - була розмова з переліком питань. Можете цей перелік викласти на форумі?
-
Kropa
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 2 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 09 лип, 2009 17:15
Уважаемые Форумчане!
Пожалуйста, отправьте в личку образец заявления в суд (невозврат деп). Если есть возомжность, с подробностями по оплате гос. пошлины и т.п.
Деп. размещен после введения ВА, заканчивается 15.07
Заранее благодарен.
-
Alex-Kharkov
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 09 лип, 2009 17:34
Свидетель написав:- так что 21-го ... - Камаз со строительным мусором под парадный вход УКРПРОМА уже организовали 
а вы чем-то помочь хотите?
-
_Killer_
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 09 лип, 2009 17:53
http://****/forum/ зайдите на форум по ссылке, там найдете все. СМ. БЛАНКИ ЗАЯВЛЕНИЙ
-
voloshka
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 09 лип, 2009 18:25
Alex-Kharkov написав:Уважаемые Форумчане! Пожалуйста, отправьте в личку образец заявления в суд (невозврат деп). Если есть возомжность, с подробностями по оплате гос. пошлины и т.п. Деп. размещен после введения ВА, заканчивается 15.07 Заранее благодарен.
Гос. пошлина по иску о невозврате депозита недавно отменена, осталось только техническое обеспечение - 252грн.КАк вы умудрились разместить депозит в банк с ВА?
-
Mak Sim
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 09 лип, 2009 18:31
_Killer_ написав:Свидетель написав:- так что 21-го ... - Камаз со строительным мусором под парадный вход УКРПРОМА уже организовали 
а вы чем-то помочь хотите?
- проверяю готовность частей и подразделений ... а то уезжал ненадолго.
-
Свидетель
-
-
-
-
-
-
|
+ Додати тему
|
Відповісти на тему