Як на мене це зараз найкраща пропозиція на ринку. Такий собі 3-4 місячний влад (після 90 днів, дострокове розірвання без втрати відсотків). А 10% в євро? Де краще? Не агітую, лише інформую. Запитання. А що, Свято скінчилось?
tatop І річний вклад в валюті "вільний" на півпроцента вищий, аніж сьогодні. Тому в останній день вже ніхто терти скретч певно не побіжить. Цікаво на скільки той 4D з такми ставками затримається.
И шо я в этот банк такой влюбленный? Придется с УФС прощаться....там ставки не поднимают по валюте....Если до февраля подвижек не будет...занесу в Актив Фонд из УФС в валюте....
stargazer написав:tatop І річний вклад в валюті "вільний" на півпроцента вищий, аніж сьогодні. Тому в останній день вже ніхто терти скретч певно не побіжить. Цікаво на скільки той 4D з такми ставками затримається.
За що я люблю Актив? Різнобарвя депозитів та гнучкі умови дострокового розриву....високі % ставки...лояльність...При таких справах....це майже ідеальна банка з якої мої гроші не вийдуть....
До речі, шановні колеги, як тут з прямим поповненням депо з ІБ іншого банку гривнями і з поточки їхньої гривнею і валютою через меморіальний ордер? Тому що якось читав в правилах на сайті написано, якщо більше по безогтівці ніж дозволяють умови строкового договору то кошти частково повертаються, якщо менше ще якісь санкції. А є якийсь мінімум по безготівці скільки через ІБ кидати, на сайті нічого не знайшов. Далі: якщо на картку чи на поточку падає сума в 2-3 долари з невеликого стовпчика, то чи можна її з поточки/картки скерувати на депо через меморіальний ордер, чи є обмеження поповнення від 50\100 доларів чи 100/500 грн. Які будуть міркування. Дякую наперед.