Укргазбанк не вернул депозит

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Депозити для фізичних та юридичних осіб, короткострокові банківські вклади, найвигідніші депозити в банках України.
  #<1 ... 3940414243 ... 45>
Повідомлення Додано: Пон 15 чер, 2009 17:10

Hennady написав:Розкажу свою історію.
27 квітня у мене закінчився депозит 6500 Є під 12% = 7280 Є. Від забирання 20% і покладення на новий депозит 80% вкладу я відмовився. Забирати мені свій вклад по 100 Є на день доводилося б більше трьох місяців. Отже я вчинив таким чином: відсотки почав забирати по 100 Є на день (8 днів), а решту (6500 Є) оформив трьома вкладами на місяць по 2167, 2167 і 2166 Є строком на місяць під 13% річних з закінченням вкладу відповідно 1, 2 і 3 червня. І у вказані дні спокійно прийшов (правда прийшлося приходити три дні підряд, але ж, погодьтесь, це не 73 дні (7280 / 100)) і забрав свої три вклади. Так порівняно спокійно, без судів, скандалів і т.д. закінчився мій "бізнес" з УГБ. Гроші всі забрав у Є. Ніякого блату чи знайомих у УГБ чи інших банках у мене нема.
От так. Можливо моя історія комусь допоможе.

Вот только не надо нас лечить. Просто заливаюсь смехом от разводилова. А почему же проценты не положили, что бы не ходить 8!! дней?! По чем там кстати щас у работников УгБ час спама на сейте?
oleha

Повідомлення Додано: Пон 15 чер, 2009 22:57

oleha написав:Вот только не надо нас лечить. Просто заливаюсь смехом от разводилова. А почему же проценты не положили, что бы не ходить 8!! дней?! По чем там кстати щас у работников УгБ час спама на сейте?

Проценты не положил, так как главной моей целью было забрать деньги из банка. И, по моему, я нашел более-менее оптимальную для себя схему, я должен был ходить и забирать свои деньги 73 дня, а забрал за 11. И рассказал об этом тем, кто, как я читаю, ходят уже месяцами и забирают деньги по 1200 грн. Что ж тут плохого? Никаких дел с этим банком у меня не будет ни за какие "коврижки". С чего Вы взяли, что я работник банка? К банкам я не имею никакого отношения (кроме вкладов - еще имею зависший вклад в УкрПромБанке). Вот и всё.
Hennady

Подякував: 29 раз.
Подякували: 32 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 15 чер, 2009 23:32

Чуш чистой воды........кстати Хмельничане всегда этим славились.....Более 13000 вкладчиков уже более трех месяцев немогут полностью забрать свои кровные, а тут гений везунчик за каких-то 35-40 дней снял все одним махом.......Схем возврата здесь рисуют очень много, однако рабочих реально очень мало......и самая надежная - это поехать за границу и снимать по лимиту до 30000 грн в эквиваленте...........Все ходят в этот проклятый УГБ КАЖДЫЙ БОЖИЙ ДЕНЬ и снимают по 1200 грн......а с прошлой недели, непонятно почему во Львове перестали привозить в отделения ЕВРО И БАКСЫ......отвечают очень просто... - мы не можем выдать вам ваши деньги в долларах или евро , предлагаем вам совершить конвертацию, по курсу НБУ.
Так какому дураку это надо....такие операции себе в убыток совершать....
С моей точки зрения, выход только один - еще немного подождать......надеюсь что все уладиться........все - таки первый банк который рекапетализируется........
STALIN

Повідомлення Додано: Вів 16 чер, 2009 22:32

Hennady написав:Розкажу свою історію.
27 квітня у мене закінчився депозит 6500 Є під 12% = 7280 Є. Від забирання 20% і покладення на новий депозит 80% вкладу я відмовився. Забирати мені свій вклад по 100 Є на день доводилося б більше трьох місяців. Отже я вчинив таким чином: відсотки почав забирати по 100 Є на день (8 днів), а решту (6500 Є) оформив трьома вкладами на місяць по 2167, 2167 і 2166 Є строком на місяць під 13% річних з закінченням вкладу відповідно 1, 2 і 3 червня. І у вказані дні спокійно прийшов (правда прийшлося приходити три дні підряд, але ж, погодьтесь, це не 73 дні (7280 / 100)) і забрав свої три вклади. Так порівняно спокійно, без судів, скандалів і т.д. закінчився мій "бізнес" з УГБ. Гроші всі забрав у Є. Ніякого блату чи знайомих у УГБ чи інших банках у мене нема.
От так. Можливо моя історія комусь допоможе.

браво!

я уже тогда, когда в порыве отказался от 20% и переоформления, подумал о такой схеме - но поезд ушел.
снимал почти 2 месяца, благо депо был пробный. И, знаете, даже выиграл малость от того, что снимал в гривне - снимал-то по 8 и 7,9. Не считая раздражения и нервов от нагибания.
nikolaki

Повідомлення Додано: Нед 28 чер, 2009 10:01

Ющенко нагородив успішного економіста Василя Горбаля

Президент України Віктор Андрійович Ющенко присвоїв звання заслуженого економіста України члену ради Національного банку України, народному депутату України від Партії регіонів, відомому і успішному економісту Василю Горбалю, який не тільки довів до банкрутства власний "Укргазбанк", але й зміг умовити Стельмаха не банкрутувати його, а Тимошенко викупити його гріхи в державну власність. http://www.president.gov.ua/documents/9539.html Тепер всі громадяни України зможуть компенсувати збитки Горбаля і Партії регіонів за свій кошт, повісивши його борги на себе.
Поздоровте його із цим. Horbal.Vasyl@rada.gov.ua Тел: 255-28-23, 239-28-22
finbank.ua

Повідомлення Додано: Нед 28 чер, 2009 10:09

Ющенко нагородив успішного економіста Василя Горбаля

Поздоровте його із цим. Horbal.******rada.gov.ua Тел: 255-28-23, 239-28-22
Horbal.Vasyl AT rada.gov.ua
finbank.ua

Повідомлення Додано: Нед 28 чер, 2009 23:49

в этом мире не вырастит правды побег,
справедливость не правила миром во век,
Омар Хайям
micha1961

Подякував: 0 раз.
Подякували: 27 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 13 лип, 2009 18:30

ЗВЕРНЕННЯ ДО ОБДУРЕНИХ ВКЛАДНИКІВ БАНКІВ УКРАЇНИ !

На данний момент: В ЕКОНОМІЦІ ДЕРЖАВИ ПОВНА ДІРКА !
КОЛЕГИ З ІНШИХ ФЇН УСТАНОВ, ЩО, ЯК І МИ, ОПИНИЛИСЬ В СКРУТНОМУ СТАНОВИЩЇ,
МИ, ВКЛАДНИКИ "УРКАПРОМБАНКУ", ЗАКЛИКАЄМО ВАС - ОБ"ЄДНАЄМОСЬ І ДАМО СЕРЙОЗНИЙ НАПОР І ВІДСІЧ СИСТЕМІ ГРАБУНКУ ! ! ! АБО СХАВАЄМ ? ? ?
В нас у перших 21.07.2009 року закінчується в банкі, мораторій на повернення вкладів, ВОРИ ВИГРЕБЛИ КОРЕСПОНДЕНТСЬКІ РАХУНКИ до копійки.
Якщо і 21.07.2009 року ми промовчим і ковтнем ЇХНІ ЧЕРГОВІ ЦЯЦЯНКИ, тоді вважаємо НАШ БІЙ ПРОГРАНИМ СИСТЕМІ КОРУМПОВАНОЇ ВЛАДИ і наші гроші підуть в їх кишені і небуття.

МОЛОДЬ і ПЕНСІОНЕРИ, ІНОГОРОДНІ І ЛІНИВІ ! ЛЮДИ !!!
МИ - ПІДДОСЛІДНІ МИШКИ В РУКАХ БАНДИТІВ ! ! ! ? ТАК !
ПІВ РОКУ, ми прикладали всіх зусиль і методів повернути НАШІ вклади.
МИ зрозуміли одне: СИСТЕМА - НЕПЕРЕБОРНА ( РУКА РУКУ МИЄ ).
ЯКЩО ЗАРАЗ В ПЕРШУ ВИРІШАЛЬНУ БИТВУ ЗМОВЧИМО - ПРО ВКЛАДИ ЗАБУДЬТЕ ! ! !
МИ ПРОСИМО ВАС ПІДТРИМАТИ НАШУ АКЦІЮ 21. 07. 09 біля ЦВ " УКРПРОМБАНКУ" на бульв. Л. УКРАЇНКИ 26 . Початок о 10. 00 !!!!

Вимагаємо від Кабінету Міністрів виділити гроші на повернення депозитів!

Хан Коломойський повинен повернути банку нашу власність!

Бездарну Тимчасову адміністрацію - на мило!

В Укрпроме первом из банков с ВА заканчивается мораторий и на нас отрабатывается схема работы с обманутыми вкладчиками. Вкладчики Надр и других банков с ВА приходите тоже, через пару недель окончание моратория коснется и вас! По одному с нами разделаться гораздо проще, а если нас сразу будет много, может это заставит власть задуматься и действовать оперативнее!
Istina

Повідомлення Додано: Вів 14 лип, 2009 10:45

УКРГАЗБАНК НАЧАЛ ПОЛНОСТЬЮ ВОЗВРАЩАТЬ ДЕПОЗИТЫ!!!!

УКРГАЗБАНК НАЧАЛ ПОЛНОСТЬЮ ВОЗВРАЩАТЬ ДЕПОЗИТЫ!!!!
Всеча прочитал где-то на сайтах, что Гадбанк снял ограничения по снятию депозитов.
Сегодня снял весть остаток по карточке на Пражской в Киеве(75т)!!!
Улыбались кривой улыбкой но все отдали.
Можно бежать пока все не ломанулись!!!!.
Успехов.
Pasha P.

Подякував: 28 раз.
Подякували: 0 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 14 лип, 2009 11:00

Да народ и я обрадовался . Наверно не все так плохо в нашей стране и можно надеяться на лучшее :D
FAG366

#<1 ... 3940414243 ... 45>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє