|
Алгоритм розрахунку вартості житла ,оптимальної дати покупки |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Авторська тема користувача budivelnik. Форум Будівельник завжди правий на Finance.UA. Ринок будівництва і будівельних матеріалів, обговорення зміни цін на ринку житла. Аналітичні дані, прогнози і тенденції, вартість будівельних матеріалів.
Додано: Пон 04 тра, 2009 15:14
budivelnik написав:так а на чем остановились относительно критерия оценки дна рынка недвижимости?
А що таке дно ? В чому воно повинно виражатись ? В валюті ? В гривні ? В середній зарплаті ? На мій погляд дно повинно виражатись в доступності ! А в доступності тільки один критерій - кількість квадратних метрів на особу :D Зверніть увагу , чим багатша країна , тим більше квадратних метрів на особу там знаходиться і тим менше потрібно працювати щоб купити один метр На запитання чому так - відповідь проста - житло один з інструментів накопичення і зберігання . Звичайно не такий довговічний як золото , але набагато довговічніший і надійніший ніж гроші . Що зараз вартують німецькі дойчмарки , рублі російської імперії , червінці непу ,радянські рублі ? А сталінки наприклад - найдорожче житло Києва Якщо люди працюють не тільки на виживання , значить у них накопичуються заощадження , а заощадження потрібно кудись вкладати , от і виходить що при довготривалому розквіті цивілізації накопичується велика маса житла і тому ніякі потрясіння які провокують ажіотажні попити не можуть різко погіршити доступність житла . З іншого боку кризи , війни , природні катаклізми призводять до зменшення кількості житла а значить і до дефіциту і як наслідок до погіршення доступності 
насчет непмановсих червонцев и их цены ты будеш удивлен но за 10 -15 червонцев непмановских можна купить квартиру
-
belkin
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 04 тра, 2009 16:11
budivelnik написав:. А то что страна вместо сползания в пропасть начинает в нее катиться, я с Вами согласен.
А баба яга - проти 
Мені імпонує Ваш оптимізм 
-
galaober
-
-
- Подякував: 9 раз.
- Подякували: 2 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 04 тра, 2009 16:31
belkin написав: насчет непмановсих червонцев и их цены ты будеш удивлен но за 10 -15 червонцев непмановских можна купить квартиру
Мне представляется, что в такой оценке есть ошибка минимум на порядок, т.е., более, чем в 10 раз...
-
Сашун
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 259 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 04 тра, 2009 21:21
belkin написав: насчет непмановсих червонцев и их цены ты будеш удивлен но за 10 -15 червонцев непмановских можна купить квартиру
Мне представляется, что в такой оценке есть ошибка минимум на порядок, т.е., более, чем в 10 раз...
http://rucoin.ru/ussr/?id=42 - 60 000 рублів
http://rucoin.ru/ussr/?id=70 - 300 000 рублів
Навіть не знаю хто правий
Думаю що ціни високі тільки за рахунок того що їх просто мало 
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 290 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Пон 15 чер, 2009 08:56
Craze_heead
Де Ви пропали
Я вже чарочки під коньячок купив  . Жду не дочекаюсь 30.06  , чи Ви ще надієтесь на падіння до 1653 за цих два тижні
PS
Єдине за що переживаю так це щоб Ви випадково власником або адміном домік.нет не були 
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Пон 15 чер, 2009 11:29
budivelnik написав:Craze_heead Де Ви пропали Я вже чарочки під коньячок купив  . Жду не дочекаюсь 30.06  , чи Ви ще надієтесь на падіння до 1653 за цих два тижні  PS Єдине за що переживаю так це щоб Ви випадково власником або адміном домік.нет не були 
а Вы так уверены, что цена не упадет?
все ведь может быть. Тем более если основываться на данных только одного источника...
-
aladin2000
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 15 чер, 2009 21:35
а Вы так уверены, что цена не упадет? все ведь может быть. Тем более если основываться на данных только одного источника...
За два тижні більше ніж на 142 долара
А про джерело домовлялись ще в березні 
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Пон 15 чер, 2009 22:55
Отдайте бутылку "Будивэльныку", человек без работы сидит, воздушные замки осмечивает. Пусть и на его улице им. Будивэльныка будет праздник. Других шансов разжиться пузырем на сегодня нет.
-
СТУДЕНТ
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 15 чер, 2009 23:06
Оптимальное время покупки квартиры 2010-11 год. Кто "успел скупиться" раньше - ну что ж...
-
Weltbuerger
-
-
- Подякував: 124 раз.
- Подякували: 95 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 16 чер, 2009 10:51
Weltbuerger написав:Оптимальное время покупки квартиры 2010-11 год. Кто "успел скупиться" раньше - ну что ж...
Ви б уточнили якось, бо 2010-11 - якось надто розмито і більше нагадує побажання, а не прогноз  Тут люди засперечалися на конкретний термін і конкретні ціни - це я розумію. А Ви "оптимальним" часом для покупки вважаєте два (!) роки. Чи треба нагадувати як може змінитися ціна за два роки?
-
Бруківка
-
-
-
-
-
-
|
+ Додати тему
|
Відповісти на тему