ligin123 написав:гривны.
про валюту ничего не известно.
Поздравляю первых счастливчиков! В среду сам попробую. Но есть проблема - нет одного моего депозита в базе Родовода

|
|
![]()
Поздравляю первых счастливчиков! В среду сам попробую. Но есть проблема - нет одного моего депозита в базе Родовода ![]()
![]() я тоже поздравляю первых"" пионеров"" в получении денег,На форуме Надры нам уже чуть-чуть завидуют,пишут что в УПБ начали отдавать депо,Дай Бог, чтоб и они получили свои деньги,искренне им желаю.Ну и нам ,конечно всем.
![]()
Хм...а как они это объясняют. Может технически они не могут два раза регистрировать. И нужно понимать так, что если Вы уже зарегистрировались, то по второму договору в момент встречи все порешается...
![]()
Спасибо за подробный рассказ с позитивными новостями. ![]() Востаннє редагувалось Bons в Пон 23 лис, 2009 15:46, всього редагувалось 1 раз.
![]() Владик
депозиты выдают если сумма превышает 150000грн полностью?кто то знает информацию? заранее спасибо
![]() Кто знает принцип по которому выбирается отделение банка куда необходимо явиться для переоформления. Мне сегодня на электронку пришло сообщение - предлагают прибыть в Днепропетровское рег. упр., а я живу в Донецкой обл и договора заключал с местным отделением банка и расстояние от моего города до Днепра 300км. А если еще и обратно...
![]()
Виплата грошових коштів здійснюватиметься з 23.11.2009 р. у наступному порядку (варіанти отримання та розмір розподілу коштів обираються Вами самостійно): В сумі до 150 тисяч гривень (або еквівалент) - у повному обсязі шляхом: * розміщення їх на депозит у АТ "РОДОВІД БАНК"; * зарахування на картковий рахунок, відкритий у АТ «РОДОВІД БАНК»; * отримання у через касу банку АТ "РОДОВІД БАНК". В сумі понад 150 тисяч гривень (або еквівалент): 1-ша частина: максимум 30% загальної суми мінімум еквівалент 150 тисяч гривень шляхом: * розміщення їх на депозит у АТ "РОДОВІД БАНК"; * зарахування на картковий рахунок, відкритий у АТ "РОДОВІД БАНК"; * отримання через касу банку АТ "РОДОВІД БАНК", 2-га частина: видача залишку коштів буде відбуватися наступним шляхом: * розміщення їх на депозит у АТ "РОДОВІД БАНК"; * зарахування на картковий рахунок, відкритий у АТ «РОДОВІД БАНК»; * отримання через касу АТ "РОДОВІД БАНК" в 2-гу чергу (після закінчення банком обслуговування клієнтів, що зареєстровані у черзі та обслуговуються в перший раз). Виплата грошових коштів за валютними рахунками здійснюється (за визначеним порядком): * у гривнях за курсом, встановленим Національним банком України на день проведення операції * шляхом безготівкового переказу валюти на валютний депозит у АТ «РОДОВІД БАНК». З повагою, Щиро Ваш РОДОВІД БАНК http://www.helpukrprombank.com/ukr/princip.php
![]()
cоседка вернулась - записали на февраль, согласно таблицы. по незаконченному сказали обращаться в декабре. може таблица и не фигня ![]() ![]() сумі понад 150 тисяч гривень (або еквівалент):
1-ша частина: максимум 30% загальної суми мінімум еквівалент 150 тисяч гривень шляхом: * розміщення їх на депозит у АТ "РОДОВІД БАНК"; * зарахування на картковий рахунок, відкритий у АТ "РОДОВІД БАНК"; * отримання через касу банку АТ "РОДОВІД БАНК", 2-га частина: видача залишку коштів буде відбуватися наступним шляхом: * розміщення їх на депозит у АТ "РОДОВІД БАНК"; * зарахування на картковий рахунок, відкритий у АТ «РОДОВІД БАНК»; * отримання через касу АТ "РОДОВІД БАНК" в 2-гу чергу (після закінчення банком обслуговування клієнтів, що зареєстровані у черзі та обслуговуються в перший раз). Т.е. в первый раз дадут только 30 % от общей суммы вклада ,? Поясните , пожалуйста!
|
|