|
Укрпромбанк не возвращает депозит |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви тем розділу Розміщення вільних коштів та активів.
Додано: Вів 14 кві, 2009 10:08
["барс35"]
Вопросы: 1) Следует ли из отписки, что банк признаёт, что на мой депозитный вклад мораторий не распространяется? Если следует. то для чего просить суд признать то же самое в своей резолюции?
Объясняю: в исполнительную службу Вы с чем пойдете? С Решением суда и исполнительным листом от судьи. Исполнитель не будет догадываться, что там имел ввиду банк, а будет выполнять Решение суда. 2) К каким последствиям на суде могут привести разные даты заявления и ссылки на него в ответе банка? Что посоветуете? 
Да ни к каким. Вы можете даже не прикладывать Ваше первоначальное письмо банку. Ответ банка адресован Вам? Ваши адрес и ФИО указаны? И в ответе есть фраза: "Адміністрація ТОВ „Укрпромбанк" уважно розглянула Вашу заяву щодо повернення депозиту". Короче понятно, о чем Вы просили банк. Так что суд это вполне устроит.
-
Morgana
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 14 кві, 2009 10:58
ASSOL написав:Scanderbeg написав:[Дуже проста акція. Написати всім його френдам, що він є злодієм, який відмовляє нещасній (!) жінці видати гроші на лікування бабусі.
Єдине, що робити це треба через проксі-сервер. Деталі не буду тут виголошувати.
Скажи мне, кто твой френд....Думаете, у типа с такой рожей френды- нормальные "чуваки"?
Я думаю, там різні люди. Там напевно є його вороги, які можуть цю атаку використати проти Голубєва.
Бо й дійсно, чувак три роки назад прийшов до банківської галузі, а вже пристроївся замісником голови ТА!
-
Scanderbeg
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 14 кві, 2009 11:12
Scanderbeg написав:ASSOL написав:Скажи мне, кто твой френд....Думаете, у типа с такой рожей френды- нормальные "чуваки"?
Я думаю, там різні люди. Там напевно є його вороги, які можуть цю атаку використати проти Голубєва.!
Ето мєлко, Хоботов !
Краще вже листи санта-клаусу писати. Чесно кажучи, від Вас не чекав.
Від того що насерете йому в ЖЖ, він стане депозити роздавати? Ну закриє блог для сторонніх комментів, всього і ділов. Чи сподіваєтесь таким чином його перевиховати? То це пізно.
-
Ferlakur
-
-
- Подякував: 323 раз.
- Подякували: 322 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 14 кві, 2009 11:16
ksu написав: Следующий вопрос касался рекапитализации банков. По убеждению Президента, необходимо ускорить реализацию этой программы в Украине, поскольку в 11 банках уже введена временная администрация, еще ряд банков заявил о необходимости вхождения в их капитал государства для обеспечения нормальной работы.
Учитывая то, что по закону рекапитализации подлежат банки с ВА, то у нас все же больше шансов, чем у тех банков, которые просто "заявили".
-
Morgana
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 14 кві, 2009 11:24
Ferlakur написав:Scanderbeg написав:ASSOL написав:Скажи мне, кто твой френд....Думаете, у типа с такой рожей френды- нормальные "чуваки"?
Я думаю, там різні люди. Там напевно є його вороги, які можуть цю атаку використати проти Голубєва.!
Ето мєлко, Хоботов !  Краще вже листи санта-клаусу писати. Чесно кажучи, від Вас не чекав.
Підмовляєте мене до рішучих неправових дій? А може я тут сиджу з служби безпеки банку і спеціально відстежую таких людей? Ferlakur написав:Від того що насерете йому в ЖЖ, він стане депозити роздавати? Ну закриє блог для сторонніх комментів, всього і ділов. Чи сподіваєтесь таким чином його перевиховати? То це пізно.
Хто зна до чого він чутливий. Перед тим як щось робити ворога треба добре вивчити. Зокрема важлива його реактивність на провокації. Як він себе поведе, якщо йому в громадському місці плюнути в обличчя? А якщо плюне інвалід? Він його вдарить, а натовп від злості відгамселить?
А якщо подзвонити до його дружини і сказати їй, що у Голубєва діагностовано ВІЛ і він боїться зізнатися? А якщо його дітей підсадити на геру?
-
Scanderbeg
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 14 кві, 2009 11:45
Scanderbeg написав:Підмовляєте мене до рішучих неправових дій? А може я тут сиджу з служби безпеки банку і спеціально відстежую таких людей?
Відстежте мене будь ласка, і повідомте керівництву, шоб мені віддали депозит, аби я не підбурював людей до неправових дій  ) Scanderbeg написав:Хто зна до чого він чутливий. Перед тим як щось робити ворога треба добре вивчити. Зокрема важлива його реактивність на провокації. Як він себе поведе, якщо йому в громадському місці плюнути в обличчя? А якщо плюне інвалід? Він його вдарить, а натовп від злості відгамселить?
А якщо подзвонити до його дружини і сказати їй, що у Голубєва діагностовано ВІЛ і він боїться зізнатися? А якщо його дітей підсадити на геру?
Ну..  Це Ви будете плювати і підсажувати, чи що?
Як мені відомо з джерел, близьких до достовірних, цей персонаж мало впливу має на грошові процеси. Він щось на кшталт головного "по связям с общєствєнностью". Тобто його задача навішати локшини на вуха клієнту, заспокоїти і відправити у пішохідну подорож у відомому напрямку. Я спілкувався з людиною, яка кидала йому в пику розірвані папіри, а потім , повіривши обіцянкам, навіть стидался свого вчинку. Так шо з витримкою у нього все в порядку, неврівноважених і слабких на таке місце не поставлять.
-
Ferlakur
-
-
- Подякував: 323 раз.
- Подякували: 322 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 14 кві, 2009 11:50
Morgana написав:ksu написав: Следующий вопрос касался рекапитализации банков. По убеждению Президента, необходимо ускорить реализацию этой программы в Украине, поскольку в 11 банках уже введена временная администрация, еще ряд банков заявил о необходимости вхождения в их капитал государства для обеспечения нормальной работы.
Учитывая то, что по закону рекапитализации подлежат банки с ВА, то у нас все же больше шансов, чем у тех банков, которые просто "заявили".
По інформації Укрпром не пройде рекакапіталізацію. Поспорю з Вами на пляшечку рому. 
-
Анархіст333
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 14 кві, 2009 11:56
Анархіст333 написав:По інформації Укрпром не пройде рекакапіталізацію. Поспорю з Вами на пляшечку рому. 
Согласен. Даже скажу почему. МВФ требует рекапитализировать те банки, которые "жизнеспособны" и ликвидировать те, которые нет смысла оживлять. У Укрпрома ОЧЕНЬ много долгов, а активы ничего не стоят.
Вывод: подавать в суд, пока не поздно, ибо когда объявят о ликвидации, денег на всех не хватит.
-
eivr
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 14 кві, 2009 12:17
eivr написав:Анархіст333 написав:По інформації Укрпром не пройде рекакапіталізацію. Поспорю з Вами на пляшечку рому. 
Согласен. Даже скажу почему. МВФ требует рекапитализировать те банки, которые "жизнеспособны" и ликвидировать те, которые нет смысла оживлять. У Укрпрома ОЧЕНЬ много долгов, а активы ничего не стоят. Вывод: подавать в суд, пока не поздно, ибо когда объявят о ликвидации, денег на всех не хватит.
При ліквідації рішення судів Вам поможуть лише в тій частині, що перевищує 150 тис.грн., якщо для Вас щось залишеться, після калік і обездоленних.
-
Анархіст333
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 14 кві, 2009 12:52
Ferlakur написав:voloshka написав:Паника вокруг Проминвестбанка снята. Нужно точно так же восстановить доверие к банкам «Надра», «Родовид», Укрпромбанку, Укргазбанку, где находятся колоссальные ресурсы вкладчиков. Об этом заявил Президент Виктор Ющенко на совещании по координации действий органов власти в условиях кризиса.
К сожалению Россия не может выкупить все наши проблемные банки - у них тоже кризис.
Тут показательно другое- наш гарантелло озвучил конкретные названия банков. А в преддверии президентских выборов делать подобные заявления, если они в дальнейшем не будут подкреплены конкретными действиями, по меньшей мере глупо. Многомилионная армия вкладчиков- это слишком большой кусок электората, чтобы им разбрасываться. С другой стороны, возможен вариант: президент дав доручення- рекапитализация не удалась- виновата невістка (Ю). Вот такие соображения... Какие будут мнения ?
Судя по тому какой у нас президент БАЛАБОЛ, верить ему не приходиться,хотя и очень хочется!
-
Yanina_1982
-
-
-
-
-
-
|
+ Додати тему
|
Відповісти на тему