Зрозумійте, нас дуже багато, такій більшості людей під силу гори здвигати
Хіба в зверненні до двох нар. депутатів (Карпачевой і Волинця) ми обмежимо свої вимоги?
Люди, просніться, давайте звернемось ще до різних депутатів, нехай наші звернення посипляться в ВР, нбу, прокур, і т.д градом!!!
Прошу Вас, кому який (нар. деп. або політик) близький по духу давайте звертатись через них до верховної ради з нашими заявами, вимогами, пропозиціями.
Давайте засипемо їх Заявами, Листами, Проханнями розглянуть у різних комітетах!
Чого Ви спите з чайком на кухні? "Манни небесної" не буде.
Подивіться на них (нар. деп. або політиків), вони ж забули, хто їх вибирав, буде вибирати. На кожного з них ми давно поставили ярличок, забули про них, викинули із голови (із огиди), але тут саме той випадок, ДАВАЙТЕ ЗГАДАЄМО ПРО НАШИХ ЗАКОНОТВОРЦІВ, нас сотні тисяч -іх одиниці, давайте дружно кожний звернеться до свого "підопічного" депутата -нехай працює, вникне, ознайомиться з нашою проблемою. А то ми забули про них, вони забули про нас.
НАРОД - просипайтесь, починаємо діяти, хто до яких ще депутатів понесе звернення.
Я звонила в приймальню нар. депа Волинця (він не кусається, а просто ми його не турбуємо і він нас), мені його секретарі доповіли, що до нього можна звенутися формою заяви (хоч декількох) Коли звернемось до цього депа, він вивчить, підготує депутатьське звернення до НБУ, ВР, спеціальних комітетів і куди прохання буде від нас. Тоді ці органи роздивляться і винесуть рішення, роз"яснення з приводу питання (да - часто бувають тупі відписки і депутатам).
Давайте мозолити їм очі, нехай згадають своїх виборців, а не тупий єлекторат - бидло, на який вже давно "ложили", тож не будем бидлом, а кожний вибере собі свого "улюбленьця" і починаємо єдиночасно бомбити їх з усїх сторін заявами, скаргами, вимогами

, а вони, в свою чергу почнуть бомбити далі і далі...
Хто згоден "усиновити" якого депутата, пишіть в приват. Наступний крок:
сформуємо пакет документів до кожного:
по-перше, це дві сьогоднішні заяви з підписами,
по-друге, той сирий лист, з законами, про захист прав людини - декілька сторінок форума назад (Хто згодний його підрівняти до -звернення?),
по-трете, це свій власний досвід в банкі (в прийомній Волинця мені сказали прикласти обов"язково свою історію) - прикласти в формі документа (ів)- спілкування з банком, тут же, "налицо" - весь хамський бєспрєдєл, який дозволяє собі комерц. банк, який свою всю інфу береже під графою "Банківська таємниця", а чи має на цє право? - пока має, але, можливо, якщо правильно сформулювати, то ми його можемо залишити без такого права.
по-четверте, далі - нижчє цитати з статті, яку теж можна сформулювати в вигляді наших вимог до банку поміттьте, що іі писав Автор: Кирилл МОЛОДЫКО (кандидат юридических наук) - Хто займеться пдіготовкою цього, четвертого документа, з врахуванням пунктів цієї статті, привожу, нижчє, що сподобались найбільше ? Може так і залишити в формі статті, нехай читає. Читать, то, напевно, вже розучились

?
Хтось казав: "Я готов лечь под любого, если поможет нам"
А другий відповідав: "А я не готов! Вы забыли времена, когда нам, предлагали ложиться под них, теряя совесть? Я не хочу больше терять совесть!"
І я не хочу! тож звернемось до кожного окремо і якщо кожний, з 20 000 вакладників в наш злощасний банк, візьме собі в "шефство" хоч одного депа, я думаю діло трохи "стане пахнути кєросином".
АНУ НЕХАЙ ЗГАДАЮТЬ ДЛЯ ЧОГО МИ ЇХ ВИБИРАЛИ, БУДЕМО ВИБИРАТИ!!!
Це ж зовсім не больно зайти в штаб кожної, вподобаної партіі (((он у БЮТ оказалось по Києву в кожному районі штаби є, сидять і страдають від безділля, і звичайно верх цинічності був відповісти мені на моє прохання допомогти нам - Ми Вам можемо дати наш прапор в руки і Ви з ним стійте під ЦО

(тобто Ви бидло - ми Вас так використаємо!), і наостанок заклик: "Приходьте, вступайте до нас в партію!" - Ахренели!!!??? я ж віддала свій голос за них,))) але тел. Волинця знайшли, і за то дякую.
Згадайте, що ПО СОГЛАСИЮ МОЛЧАЛИВЫХ СОВЕРШАЮТСЯ САМЫЕ СТРАШНЫЕ ПРЕСТУПЛЕНИЯ.
ЛЮДИ НЕ МОВЧІТЬ!!! Ми є ніхто, доки мовчимо!
Виходьте зі своїх нір, так, я саме до Вас звертаюсь.
Для наївних новачків - там нещодавно Свідєтєль задвинув, по-новій, тему: я прийшов у відд., мені сказали написати заяву в ЦВ, що робити подавати в суд, і що далі?", - скажу:
Виходьте зі своїх нір,
так, я саме до Вас звертаюсь -всі приєднуйтесь
5 (3, 4 -в кожного по різному) міс. абсолютно напрасних поневірянь!!!
Люди давно, ще до Вас (у них тех по 2-3тис грн і над ними знущаються), курсують за своїми депо і їх нагло футболять туди-сюди-обратно...
5 міс. між відділенням-ЦВ, судами, НБУ, ТА, судами, Прокуратурою, Секритаріатом Президента, виконавчими службами, апеляційними судами і т.д. іт.п. до безкінечності! Нас нагло футболять, вішають лапшу, нагибають і дають пинок під зад і знов туди-сюди-обратно...!!! А ми СХАВАЛИ!
Не мрійте іллюзіями, тільки массово ми допоможемо собі!!!
Пропоную взяти до розгляду ці "замечания" в депутатському зверненні до ВР
http://www.zn.ua/2000/2040/66299
[url]Не должно быть никаких иллюзий по поводу того, что банк — это якобы частный закрытый бизнес. В современном обществе банки стали выполнять массу публичных функций, а их деятельность чревата серьезными социальными последствиями. Введение временной администрации вместе с мораторием на погашение требований кредиторов, по сути, аналогично стадии распоряжения имуществом при банкротстве «обычных» предприятий. В последнем случае
кредиторы через комитет кредиторов и распорядителя имущества получают доступ к сведениям о хозяйственных операциях должника. Нет никаких оснований, чтобы такой доступ не получили и кредиторы коммерческих банков, в том числе вкладчики...
Полагаем, что единственный реальный механизм обеспечения такого контроля —
обязать банки хранить все рефинансирование на отдельные корсчетах в НБУ, т.е. обособленно от всех иных активов банка. При этом ежедневно публиковать на официальном сайте НБУ статистику о движении средств по таким счетам за предыдущий день. Вместе с динамикой выполнения банками операций перед клиентами.
В результате этой элементарной, просто «детсадовской» ошибки банк, формально выполняющий требования Н4 (мгновенная ликвидность (Н4), т.е. сколько денег банк может немедленно выдать по первому требованию), на самом деле мог иметь в наличной форме лишь 20% от средств на текущих счетах физлиц и юрлиц и 0% — от средств на депозитных счетах физлиц...
В целом понятно, что регулирование финансового сектора, объединенное с его непрозрачным инфляционным финансированием за счет граждан, зашло в тупик. В стране создана масса госорганов с колоссальным документооборотом, но толку от всей этой деятельности мало...
Однако простым слиянием административных органов и межведомственным перераспределением полномочий ситуацию не изменить. Злоупотребления в сфере финансов зашли слишком далеко, и к системе нынешних регуляторов в сфере финуслуг доверие у населения исчерпано.
Что же касается смены временного администратора, то Александр Майданюк оставил эту должность в Укрпромбанке по состоянию здоровья. Поскольку в тот момент в банке полным ходом шла работа по подготовке к рекапитализации, меня направили для укрепления этого участка. -
знову брехня...
За время работы временной администрации Укрпромбанк уже возвратил физлицам депозитов на сумму 332 млн. гривен
(кому?, якщо люди поневіряються по відділенням за 500 -3000 грн, ааа..., напевно, мілліонерам), процентов по ним — 354 млн. и по текущим счетам — 319 млн. гривен.
[/url]
Ви скажете: " Ні - я не по цим ділам, я скромний(а), та де той і штаб шукати і чого я піду, що других не знайшлось? - не піду. Це ж не фільм, це Ваші гроші. Поясню просто- без Вас немає нас і зворотньо, ЧАС ДІІ

-Об"єднуємось!!!? Або порощайтесь зі своїми кровними [/url]