Укрпромбанк не возвращает депозит

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви тем розділу Розміщення вільних коштів та активів.
  #<1 ... 619620621622623 ... 2082>
Повідомлення Додано: Вів 02 чер, 2009 14:43

svetkin написав:Была сегодня в АКБ Киев, рассказали, что процесс рекапитализации на 5 месяцев, будет мораторий на весь этот период,предлагают вкладчиком(странно) ходить к КМУ для ускорения, т.к. они хотят денег, сами же сказади, что все деньги вывели хозяева и ждут новых вливаний.

Не совсем так. Конечно рекапитализация никак не начнется, но с момента появления там представителей Кабмина, они могут снять мораторий и через 2 месяца
Romale

Повідомлення Додано: Вів 02 чер, 2009 14:45

yanch написав:
Vavilon написав:Очень интересная информация на оффициальном сайте
называется найдите несколько отличий...
внизу каждых новостей есть инфо о состоянии банка
29 Квітня 2009
Станом на 01.04.2009 р. кредитно-інвестиційний портфель банку становить 12 283,0 млн. грн.; статутний капітал банку - 1 560,0 млн. грн., депозити фізичних осіб - 7 069,9 млн. грн., депозити юридичних осіб - 1 761,2 млн. грн
29 Травня 2009
Станом на 01.04.2009 р. кредитно-інвестиційний портфель банку становить 12 196,2 млн. грн.; статутний капітал банку - 1 560,0 млн. грн., депозити фізичних осіб - 6 969,1 млн. грн., депозити юридичних осіб - 1 725,0 млн. грн.

-Значит скорость выдачи депозитов - 100 млн грв "физикам" за месяц. Нам будуть вешать лапшу, что это "инвалидам". Хотя ВА даже по смерти не спешат давать. И 2 тыс грс Алгору так и не дали.
Этот нарисованный факт самих глав ВА - бомба против них! Сложно правда сказать другое: это больше "заслуга" Майданюка или Раевского.
Знаете, что я думаю насчет писем обращений? Они обезличены. Не пишем "НБУ виноват" - а "Шаповалов АВ(поскольку конец декабря и ввод ВА при нем и выбор главы ВА -это его). Не пишем "акционер банка" .А пишем - Президент Союза армян А.Н.Памбухчян. Не пишем УПБ, а пишем "Майданюк и Раевский". Не пишем "Хозяйственный Суд". А фамилию конкретных судей(начиная с главного), кто приняли такое решение. Все должно быть конкретно!
И тот кто не уходит от ответа - соучастник геноцида -,по словам Раевского -поллмиллиона вкладчиков - граждан Украины.
Нам нужно поменять акценты: не жаловаться, а предупреждать, что уход от ответа - соучаствие. И называть конкретных лиц.
Письмо Арьеву неплохое. Но вот партийная окраска сего депутата скорее всего не позволит ему проявить свою принципиальность. По крайне мере это будет проверкой на вшивость.
А плакат я бы поставил не напротив банка, а со стороны Л Украинки. Там больше движение, народу больше. Да и к офису армянского землячества ближе.

Дельные замечания.А по поводу выданных депо- дают как раз "инвалидам", а инвалидам- НЕ ДАЮТ!!!
ASSOL

Повідомлення Додано: Вів 02 чер, 2009 14:48

Scanderbeg написав:Десь тут раніш писалося про нещодавну зустріч деяких вкладників з тимчасовою адміністрацією. Вами грають як останніми лохами, відразу нав'язуючи вам модель переговорів. Відразу тон та коло питань визначається адміністраторами і далі вам лише співають мантри про те, що все чудово.

Як на мене, то там треба б було вести себе дещо агресивніше і вимагати, аби проти Майданюка завели карну справу. Це так, наприклад. Але ясно одно, що ви абсолютно бездарно використовуєте ресурс доступу до тіла.

А я, один из участников встречи с Раевским и "як на мене" не хорошо сидеть за монитором и подпёздывать, что нужно, что не нужно делать. Нужно делать все возможное и невозможное, а не сидеть и "играть на баяне" перед монитором. Чому ж вас не було видно того дня, коли видбувалась зустрич з ТА?
indispensable

Повідомлення Додано: Вів 02 чер, 2009 15:11

согласен
siteoqoqoqe

Повідомлення Додано: Вів 02 чер, 2009 15:42

indispensable написав:А я, один из участников встречи с Раевским и "як на мене" не хорошо сидеть за монитором и подпёздывать, что нужно, что не нужно делать. Нужно делать все возможное и невозможное, а не сидеть и "играть на баяне" перед монитором. Чому ж вас не було видно того дня, коли видбувалась зустрич з ТА?
Я не хочу світитися по цих зустрічах.

А ви там буваєте. Отже до вас питання: взявся за гуж, не кажи, що не дуж! А які питання ви там ставили? І чому ви обрали саме примирливий тон розмови? Чому б відразу не почати атакувати? Наприклад, чому б до ТА не ввести представників вкладників банку?

Деякі питання і тут прозоро ставилися. Наприклад, постійно відбувається зменшення суми депозитних вкладів. Кому ці вклади видаються? Отак буквально поставити питання, а не слухати розмови про те, що усе чудово. Бо ми бачимо як усе "чудово". Спочатку банк стає тимчасовим учасником ФГВ, потім він програє суд з Приватом, потім міняють голову ТА без оргвисновків!

Найсмішніше однак в тому, що Майданюк нікуди з банку не йде! Тобто зі здоров'ячком у гицля усе ОК, а вам чергову локшину вішають на вуха!

На відміну від різних судів, я вважаю, що зустрічі з ТА більш дієвий спосіб. Чому я дізнаюся про цю зустріч постфактум? Чому ідиотична ідея з бігбордом тут намозолила очі, а про зустріч з ТА анічичирк, а ж потім нам тут повідомляють, які лапочки ці дядки з ТА?

Ви що приколююєтеся? Чи вас спеціально обрали для зустрічей, яко відвертих ідіотів? Чому про це не було повідомлено представників преси?

Модель для поведінки має бути такою: ви починаєте диктувати свої вимоги зустрічи. Як тільки з вами не погоджуються ви тут же встаєте і йдете геть. Просто геть. На вулиці даєте розгорнуту прес-конференцію про те, що ТА збіговисько корупційних шахраїв, мета яких остаточно розікрати кошти вкладників.

Інакше, нащо ходити на ці зустрічі?
Scanderbeg

Повідомлення Додано: Вів 02 чер, 2009 15:47

Scanderbeg написав:
indispensable написав:А я, один из участников встречи с Раевским и "як на мене" не хорошо сидеть за монитором и подпёздывать, что нужно, что не нужно делать. Нужно делать все возможное и невозможное, а не сидеть и "играть на баяне" перед монитором. Чому ж вас не було видно того дня, коли видбувалась зустрич з ТА?
Я не хочу світитися по цих зустрічах.

А ви там буваєте. Отже до вас питання: взявся за гуж, не кажи, що не дуж! А які питання ви там ставили? І чому ви обрали саме примирливий тон розмови? Чому б відразу не почати атакувати? Наприклад, чому б до ТА не ввести представників вкладників банку?

Деякі питання і тут прозоро ставилися. Наприклад, постійно відбувається зменшення суми депозитних вкладів. Кому ці вклади видаються? Отак буквально поставити питання, а не слухати розмови про те, що усе чудово. Бо ми бачимо як усе "чудово". Спочатку банк стає тимчасовим учасником ФГВ, потім він програє суд з Приватом, потім міняють голову ТА без оргвисновків!

Найсмішніше однак в тому, що Майданюк нікуди з банку не йде! Тобто зі здоров'ячком у гицля усе ОК, а вам чергову локшину вішають на вуха!

На відміну від різних судів, я вважаю, що зустрічі з ТА більш дієвий спосіб. Чому я дізнаюся про цю зустріч постфактум? Чому ідиотична ідея з бігбордом тут намозолила очі, а про зустріч з ТА анічичирк, а ж потім нам тут повідомляють, які лапочки ці дядки з ТА?

Ви що приколююєтеся? Чи вас спеціально обрали для зустрічей, яко відвертих ідіотів? Чому про це не було повідомлено представників преси?

Модель для поведінки має бути такою: ви починаєте диктувати свої вимоги зустрічи. Як тільки з вами не погоджуються ви тут же встаєте і йдете геть. Просто геть. На вулиці даєте розгорнуту прес-конференцію про те, що ТА збіговисько корупційних шахраїв, мета яких остаточно розікрати кошти вкладників.

Невеличка поправочка. ТА (тимчасова адміністрація) - це не орган, а процедура, яка застосовується Нацбанком. Таким чином бути збіговиськом вона не може.
Ferlakur

Подякував: 321 раз.
Подякували: 321 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 02 чер, 2009 15:57

Scanderbeg написав:Я не хочу світитися по цих зустрічах.

Извините, вам точно 32 года? Возможно ваша жизнь идет довольно таки гладко и небольшой у вас жизненный опыт. С одной стороны, это и хорошо. Вы не хотите светится. Ну пардон, мисье, вы же светитесь (я бы назвал это отстаивание своего) за своё, за свои деньги. Другими словами, если у вас обворовали квартиру, и вы знаете, кто это сделал и, чтобы вас соседи не засмеяли, вы не будете подавать в суд. Я так вас понимаю.
На счет прессы и телевидения - вы очень много смотрите ТВ, что так лесно отзываетесь про нее.
Вы довольно таки пассивны, даже если затрунуты ваши интересы, ваше имущество. Но это ваше право. Продолжайте сомтреть хронику событий на ТВ и на форуме :). Не интересно посвещать да и не нужно оно вам знать подробностей инициативной группы вкладчиков. Ожидайте последних новостей от прессы и ТВ. Интересно, что вы будете делать, когда узнаете, что ваши деньги ушли, например на Кипр, и армянская община Вам передает большой и теплый "привет", будут деньги ещё - обращайтесь на многоканальный телефон армянской общины.
ЗЫ: честно говоря, несколько шокирован вашим подходом к ситуации. Ню-ню...
indispensable

Повідомлення Додано: Вів 02 чер, 2009 16:19

Scanderbeg написав:Чому ідиотична ідея з бігбордом тут намозолила очі

- Власну думку не обовязково афишувати. Особливо якщо не певні. Ви ж не господь бог?то поважайте думку більшості активістів. Які щось роблять. Добре?
Scanderbeg написав: Чому про це не було повідомлено представників преси

- Ми так зрозуміли, що Ви це робили неодноразова. І пресса завжди прибігала за помахом пальця. Якщо ні... я вас прошу.:D . Реалії такі, що зняті матеріали на екрани не доходять....
Scanderbeg написав:Модель для поведінки має бути такою: ви починаєте диктувати свої вимоги зустрічи. Як тільки з вами не погоджуються ви тут же встаєте і йдете геть. Просто геть. На вулиці даєте розгорнуту прес-конференцію про те, що ТА збіговисько корупційних шахраїв, мета яких остаточно розікрати кошти вкладників

у вашому сценарію на вулиці стоїть, чекає слухняно вас годинами прессса, щоб ви їй неймовірну новину повідомили. :). Якщо не з ліжка, то з монітора треба хоч зрідка відходити.
До речі як раз цій меті - інформаціоннійі і буде слугувати бігборд. Будьте ввічливим і освітченим.. Навчиться казати," мені здається",, "можливо я помиляюсь, але" ....
yanch

Повідомлення Додано: Вів 02 чер, 2009 16:24

indispensable написав:Другими словами, если у вас обворовали квартиру, и вы знаете, кто это сделал и, чтобы вас соседи не засмеяли, вы не будете подавать в суд.
На жаль, сусіди уже знають про банк, бо деякі сусіди в тому банку також влетіли зі своїми грошима. Я скажу навіть більше. Коли я писав заяву на повернення коштів, то за приклад мені дали заяву сусіда, де була точно прописана сума його вкладу. Отак воно з тайною банківського вкладу...

Я б хотів, аби та інформація на пішла далі, бо невдах у нас не люблять.

indispensable написав:Не интересно посвещать да и не нужно оно вам знать подробностей инициативной группы вкладчиков.
З боку буває відніше щось таке, що не видно в притул. Отже вас дурять на цих зустрічах і на відміну від вас, вони вміють проводити ці зустрічи. Майданюк грає ролю нещасного П'єро, а інший розігрує маску справедливого Арлекіна. Ви на це ведетися. Вимагайте вже тоді повного відсторонення Майданюка!

indispensable написав:Ожидайте последних новостей от прессы и ТВ.
Тут справедливо зауважувалося, що зараз вкладники опинилися в суцільній інформаційній блокаді, як з боку ЗМІ, так і з боку політсил. І цю блокаду треба якось пробивати. Обов'язково треба запрошувати ЗМІ на ці зустрічи.

indispensable написав:Интересно, что вы будете делать, когда узнаете, что ваши деньги ушли, например на Кипр, и армянская община Вам передает большой и теплый "привет", будут деньги ещё - обращайтесь на многоканальный телефон армянской общины.
А наші гроші вже на Кіпрі. Ви вірите тому, що вам розповідають на зустрічах?

indispensable написав:ЗЫ: честно говоря, несколько шокирован вашим подходом к ситуации. Ню-ню...
Знову таки, коли готуєтесь до зустрічі, то хоча б запитали тут, що хочуть вкладники запитати у ТА...
Scanderbeg

Повідомлення Додано: Вів 02 чер, 2009 16:34

Scanderbeg написав:Десь тут раніш писалося про нещодавну зустріч деяких вкладників з тимчасовою адміністрацією. Вами грають як останніми лохами, відразу нав'язуючи вам модель переговорів. Відразу тон та коло питань визначається адміністраторами і далі вам лише співають мантри про те, що все чудово.

Як на мене, то там треба б було вести себе дещо агресивніше і вимагати, аби проти Майданюка завели карну справу. Це так, наприклад. Але ясно одно, що ви абсолютно бездарно використовуєте ресурс доступу до тіла.

Добрий ранок! Такі ж слова я чую і від знайомих (так, що ви не виділяєтесь своїми "рассуждениями"
Абсолютно точно:
Відразу тон та коло питань визначається адміністраторами
- це точно - у адміністації банку давно відомі фішки побудови розмови з простими смертними, тому в мене перше питання до Вас: Ви вкладник, чи просто порассуждать вийшли?
Якщо вкладник, то:
Як на мене, то там треба б було вести себе дещо агресивніше і вимагати, аби проти Майданюка завели карну справу. Це так, наприклад

Будь ласка, - працюй, а не просто ля-ля
Але ясно одно, що ви абсолютно бездарно використовуєте ресурс доступу до тіла

Тож якщо Ви -талант, то починайте дарно використовувати ресурс доступу до тіла
, А ПОГОВОРИТЬ И Я МОГУ!
Действуй, Товарищ, а не советы давай !
Востаннє редагувалось Istina в Вів 02 чер, 2009 17:02, всього редагувалось 1 раз.
Istina

#<1 ... 619620621622623 ... 2082>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор
Топ
відповідей
Топ