|
Укрпромбанк не возвращает депозит |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви тем розділу Розміщення вільних коштів та активів.
Додано: Вів 02 чер, 2009 16:34
yanch написав:Scanderbeg написав:Чому ідиотична ідея з бігбордом тут намозолила очі
- Власну думку не обовязково афишувати. Особливо якщо не певні. Ви ж не господь бог?то поважайте думку більшості активістів. Які щось роблять. Добре?
Подивіться зараз на ці бігборди! В них явна криза жанру. В них нема замовлень. Реклама уся в ауті. У них нема навіть грошей, аби привести до ладу пошматовані вітром простиладла минулих оголошень! Правильно, допоможіть їм своїми грошима! yanch написав:Scanderbeg написав:Модель для поведінки має бути такою: ви починаєте диктувати свої вимоги зустрічи. Як тільки з вами не погоджуються ви тут же встаєте і йдете геть. Просто геть. На вулиці даєте розгорнуту прес-конференцію про те, що ТА збіговисько корупційних шахраїв, мета яких остаточно розікрати кошти вкладників
у вашому сценарію на вулиці стоїть, чекає слухняно вас годинами прессса, щоб ви їй неймовірну новину повідомили.  . Якщо не з ліжка, то з монітора треба хоч зрідка відходити.
А кого ви повідомили? yanch написав:До речі як раз цій меті - інформаціоннійі і буде слугувати бігборд. Будьте ввічливим і освітченим.. Навчиться казати," мені здається",, "можливо я помиляюсь, але" ....
Ви -- помиляєтеся, а мені нема чого каятися.
Ви маєте унікальний шанс зустрітися з головами ТА і ці зустрічи фактичну йдуть у ніщо. І це логічно, бо ви психологічно не готові до таких зустрічей. Ви схожі на тих селян-ходоків, що опинившись в царських палатах втрачали дар мовлення і так нічого царю не казали.
Треба заздалегідь планувати такі акції і обирати одне питання, яким і довбати ТА. Вони будуть уходити в сторону, але ваше завдання захопити ініціативу і нав'язувати їм свою гру.
Таким питанням має бути зменшення об'єму депозитних внесків. Нехай вони вам раціонально пояснять, як при ТА відбувається зменшення? І чому інтернет переповнений пропозиціями по дисконтах? І постійно ці питання їм ставити. І коли вони не хочуть відповідати, то вставати і гучно демонстративно йти.
На томість ми бачимо купу дурнів, яких дурять. Якщо ви не вмієте боротися, то не беріться за цю справу взагалі. Я ж не беруся, бо знаю, що я не вмію вести перемови.
-
Scanderbeg
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 02 чер, 2009 17:00
Модель для поведінки має бути такою: ви починаєте диктувати свої вимоги зустрічи. Як тільки з вами не погоджуються ви тут же встаєте і йдете геть. Просто геть. Слухате, диванний хлопчик - флаг Вам в руки, тільки на тебе тепер вся надія Є "золоте правило" для таких як Ви - Не подобається, як робить інший - зроби сам!!! Я теж можу лежати з пляшечкою пива на диванчику і всіх повчати. На вулиці даєте розгорнуту прес-конференцію про те, що ТА збіговисько корупційних шахраїв, мета яких остаточно розікрати кошти вкладників
Ви маєте унікальний шанс зустрітися з головами ТА і ці зустрічи фактичну йдуть у ніщо. І це логічно, бо ви психологічно не готові до таких зустрічей. Ви схожі на тих селян-ходоків, що опинившись в царських палатах втрачали дар мовлення і так нічого царю не казали.
А ви схожі на політика, який вийшов до мікрофона і пудрить мозги. Толку від ВАШОЇ балаканини - 0% Треба заздалегідь планувати такі акції і обирати одне питання, яким і довбати ТА. Вони будуть уходити в сторону, але ваше завдання захопити ініціативу і нав'язувати їм свою гру.
Таким питанням має бути зменшення об'єму депозитних внесків. Нехай вони вам раціонально пояснять, як при ТА відбувається зменшення? І чому інтернет переповнений пропозиціями по дисконтах? І постійно ці питання їм ставити. І коли вони не хочуть відповідати, то вставати і гучно демонстративно йти.
На томість ми бачимо купу дурнів, яких дурять. Якщо ви не вмієте боротися, то не беріться за цю справу взагалі. Я ж не беруся, бо знаю, що я не вмію вести перемови.
Ви праві, - так і треба. А Ви і не ходите, бо не вмієте або не хочете світитись. Тоді пишіть план дій, а читати Ваші рассуждения, по крайней мере, странно, ніби Вам не 32, а 15 
-
Istina
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 02 чер, 2009 17:01
Сегодня выиграно мной судебное дело против Укрпромбанка. Так вот по поводу моратория. Мне этот юноша втюхивал, что у них мораторий на удовлетворение исков кредиторов, а оказывается к настоящим кредиторам, а не вкладчикам, никакого моратория нет, Как в том фильме: "Забирайте!"
-
Ar4i
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 02 чер, 2009 17:13
Значит скорость выдачи депозитов - 100 млн грв "физикам" за месяц. Нам будуть вешать лапшу, что это "инвалидам". Хотя ВА даже по смерти не спешат давать. И 2 тыс грс Алгору так и не дали. Этот нарисованный факт самих глав ВА - бомба против них! Сложно правда сказать другое: это больше "заслуга" Майданюка или Раевского. Знаете, что я думаю насчет писем обращений? Они обезличены. Не пишем "НБУ виноват" - а "Шаповалов АВ(поскольку конец декабря и ввод ВА при нем и выбор главы ВА -это его). Не пишем "акционер банка" .А пишем - Президент Союза армян А.Н.Памбухчян. Не пишем УПБ, а пишем "Майданюк и Раевский". Не пишем "Хозяйственный Суд". А фамилию конкретных судей(начиная с главного), кто приняли такое решение. Все должно быть конкретно! И тот кто не уходит от ответа - соучастник геноцида -,по словам Раевского -поллмиллиона вкладчиков - граждан Украины.
Абсалютно верно! Поддерживаю!
-
f5
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 02 чер, 2009 17:15
Ar4i написав:Сегодня выиграно мной судебное дело против Укрпромбанка. Так вот по поводу моратория. Мне этот юноша втюхивал, что у них мораторий на удовлетворение исков кредиторов, а оказывается к настоящим кредиторам, а не вкладчикам, никакого моратория нет, Как в том фильме: "Забирайте!"
поздравляю!!!
у вас уже есть исполнительный лист?
-
vpevnenist'
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 02 чер, 2009 17:20
100 млн физикам "инвалидам" - это реалии сегодняшнего дня - механизм очень просто договариваются с руководством областных отделений в н . киеве, севастополе соответственно , при этом откат от 10 до 25% вреднем потом начинают выдавать по 2-3 тыс в неделю так вот за 2-3 мес в зависимости от суммы вклада и выбирают деньгу свою+ плата за услуги решателям соотвественно.
-
gigant
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 02 чер, 2009 17:22
Кто это рассекретил здесь мизерную сумму моего вклада?  Вы, Yanch?
Я кажется называл размер вклада только в устной беседе с участниками.
Мне даже стыдно, что я такой алчный и хлопочу за 2тыс. грн. А может и не 2тыс, а совсем другая сумма?
Тем не менее, я буду хранить молчание о размерах вкладов других участников акций, сообщивших их окружающим.
Кстати, сегодня позвонили из отделения и сказали , что вопрос решен, можно прийти забрать, но желательно к открытию отделения , к 9-30.
ВЫходит, что с укороченного 11-00 до 15-00 отделения перешли на полный график.
Теперь о письмах детупатам.
Все-таки на БАнковой 8 сказали, что там принимают письма и записывают на прием только к должностным лицам - руководителям комитетов, например.
Азаров, руководитель комитета по банк. деят. принмал 12 мая и будет принимать аж в сентябре приблизительно.
А письма надо нести на Садовую 3, там где я , Татьяна и Артем побывали сразу после акции сегодня. Каждое письмо в конверте с указанием адресата и отправителя.
Востаннє редагувалось AlGor в Вів 02 чер, 2009 17:25, всього редагувалось 1 раз.
-
AlGor
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 02 чер, 2009 17:23
gigant написав:100 млн физикам "инвалидам" - это реалии сегодняшнего дня - механизм очень просто договариваются с руководством областных отделений в н . киеве, севастополе соответственно , при этом откат от 10 до 25% вреднем потом начинают выдавать по 2-3 тыс в неделю так вот за 2-3 мес в зависимости от суммы вклада и выбирают деньгу свою+ плата за услуги решателям соотвественно.
Вы это знаете в теории или на практике, знаете конктерных людей, которые закрыли свои депозитные договора? не могли бы вы помочь?
-
indispensable
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 02 чер, 2009 17:32
Поскольку все еще не сформулировали, то рискну предложить следующее (почти калька с моего постера):
В Л А Д О!
УКРПРОМБАНК-це банківська установа (чи просто банк)
у цивілізованій державі
чи
новітня фінансова піраміда (чи новітній траст)
через недогляд держави ?
вкладники , об'єднуйтесь т. *************
Риторический вопрос к власти, никаких обвинений, напоминание о нелучшем времени на рынке финансовых услуг Украины.
-
AlGor
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 02 чер, 2009 17:44
f5 написав:Этот нарисованный факт самих глав ВА - бомба против них! Сложно правда сказать другое: это больше "заслуга" Майданюка или Раевского. Знаете, что я думаю насчет писем обращений? Они обезличены. Не пишем "НБУ виноват" - а "Шаповалов АВ(поскольку конец декабря и ввод ВА при нем и выбор главы ВА -это его). Не пишем "акционер банка" .А пишем - Президент Союза армян А.Н.Памбухчян. Не пишем УПБ, а пишем "Майданюк и Раевский". Не пишем "Хозяйственный Суд". А фамилию конкретных судей(начиная с главного), кто приняли такое решение. Все должно быть конкретно! И тот кто не уходит от ответа - соучастник геноцида -,по словам Раевского -поллмиллиона вкладчиков - граждан Украины.
Абсалютно верно! Поддерживаю!
Давайте разом напишемо цього листа депутатам: хоть так, хоть эдак, хоть по-любому, достатньо пустопорожніх розмов. Прошу: ВашІ Форми заяв в студію,
Мені сподобалась кінцівочка:
Я вимагаю розглянути всі питання в найближчий час в формі депутатьських звернень, до органів, в які Ви вважаєте за потрібне і надати мені офіційні вїдповіді, в термінах і рамках, встановлених законом.
Нагадаю, що:
- Якщо Ви уходите від прямого розгляду прохання і відповіді - Ви стаєте співучасником геноциду більше 1 млн украінських громадян, які чекають від Вас розгляду питання "Укрпромбанку" !
Депутат - слуга народу!
Дякую всім, хто вносить свою лєпту, продовжуємо складати звернення до депів
-
Istina
-
-
-
-
-
-
|
+ Додати тему