Укрпромбанк не возвращает депозит

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви тем розділу Розміщення вільних коштів та активів.
  #<1 ... 6667686970 ... 2082>
Повідомлення Додано: П'ят 06 лют, 2009 14:29

Интересная ингформация.Разговаривала с зав.отделением по поводу обмена депозита на залогое имущество - простой обмен не прокатит. Нужно брать кредит под 30%, сделать обязятельные 3 платежа, а только потом банк РАССМОТРИТ возможность погашения кредита депозитом.Как вам?
ksu

Повідомлення Додано: П'ят 06 лют, 2009 14:43

[quote="avp2008"][/quote]

Вы вроде неплохо подготовлены, почему бы не влиться в наши ряды и не работать вместе?
Я думаю вместе больше шансов что-то сделать
Phoenix_666

Повідомлення Додано: П'ят 06 лют, 2009 14:52

ksu :
Если у банка 1-2 года безнадёжный висяк по кредиту, с резервом, пенями и штрафами, неужели они не хотят его погасить? Тут что-то нечисто.
Попробуйте обратится не в отделение, а а областной филиал,в Киев -ГБ.
А эти 3 платежа нужно делать 1 раз в месяц, или за 1 раз можно?
Этот кредит (под 30%) ещё могут и не дать...
Deluxe

Повідомлення Додано: П'ят 06 лют, 2009 14:53

Cyrex написав:Насколько я знаю в Укрпроме не продлевают депозиты? тоесть они заключают новый договор и через кассу квитанции пробивают? подскажите плз!

когда я в ноябре переоформлял, то выдали 1 квитанцию-заявку на снятие наличности, 1 квитанцию-заявку на снятие процентов и пробили 1 о зачислении
MaD-TuX

Повідомлення Додано: П'ят 06 лют, 2009 15:00

Обратите внимание на дату этой публикации 16.01.2006, http://www.kommersant.ua/doc.html?DocID ... ueId=35559
ksu

Повідомлення Додано: П'ят 06 лют, 2009 15:05

Deluxe написав:ksu :
Если у банка 1-2 года безнадёжный висяк по кредиту, с резервом, пенями и штрафами, неужели они не хотят его погасить? Тут что-то нечисто.
Попробуйте обратится не в отделение, а а областной филиал,в Киев -ГБ.
А эти 3 платежа нужно делать 1 раз в месяц, или за 1 раз можно?
Этот кредит (под 30%) ещё могут и не дать...

Под залог депозита дают, но каковы стервецы - самые большие платежи, где тело кредита мизерное , а в основном проценты - им погаси! Они себя не обидят и сдерут три шкуры , в итоге с депозита останется половина.
ksu

Повідомлення Додано: П'ят 06 лют, 2009 15:08

Думаю, нужно обязательно сослаться на Конституцию, статтью 41: Ніхто не може бути протиправно позбавлений права власності. Право приватної власності є непорушним. Примусове відчуження об'єктів права приватної власності може бути застосоване лише як виняток з мотивів суспільної необхідності, на підставі і в порядку, встановлених законом, та за умови попереднього і повного відшкодування їх вартості. Примусове відчуження таких об'єктів з наступним повним відшкодуванням їх вартості допускається лише в умовах воєнного чи надзвичайного стану.
А дальше: У зв"язку із грубим порушенням конституційних прав мільонів громадян України, незаконно позбавлених своєї власності , вимагаемо негайного втручання у ситуацію усіх вищих посадових осіб та державних органів, що мають захищати наші права.
Наполягаємо на:
1. Негайному вжитті всіх необхідних заходів для відновлення платоспроможності ТОВ "Укрпромбанк", а у разі необхідності на націоналізаціі цього системного Банку, яким було закумульовано біля 8 млрд. грн коштів населення.
2. Негайному притягненні до відповідальності тих посадових осіб ТОВ "Укрпромбанк" та Національного банку України, дії або злочинна бездіяльність яких призвела до можливості безкарного пограбунку вкладників, до безперешкодного виведення багатомільонних активів Банку і доведення його до стану, в якому він не здатен виконувати свої зобов"язання перед вкладниками.

Іншого шляху для повернення довіри вкладників до всієї банківської системи не існує.

В разі ігнорування Державою наших законних вимог по захисту своїх прав, ми вимушені будемо вдатися до акцій громадської непокори. Якщо Держава не виконує своїх зобов"язань щодо своїх громадян, то громадяни, у свою чергу можуть вважати себе вільними від зобов"язань перед такою Державою."

Вот в таком духе, я думаю. Перечень требований можно расширить.
lota

Повідомлення Додано: П'ят 06 лют, 2009 15:16

ksu :Под залог депозита дают, но каковы стервецы - самые большие платежи, где тело кредита мизерное , а в основном проценты - им погаси! Они себя не обидят и сдерут три шкуры , в итоге с депозита останется половина.

Кредит 3 месяца будет висеть на текущем счёте , а потом принятие решения кред. комисии? Предположим % за 3 месяца заплатил, а потом тело кредита гасится само автоматом за счёт депозита?
Deluxe

Повідомлення Додано: П'ят 06 лют, 2009 15:21

lota написав:Думаю, нужно обязательно сослаться на Конституцию...
Вот в таком духе, я думаю. Перечень требований можно расширить.

я так понял это адресовано мне? поправки принял, вношу :idea:
MaD-TuX

Повідомлення Додано: П'ят 06 лют, 2009 15:24

1. Негайному вжитті всіх необхідних заходів для відновлення платоспроможності ТОВ "Укрпромбанк", а у разі необхідності на націоналізаціі цього системного Банку, яким було закумульовано біля 8 млрд. грн коштів населення.
2. Негайному притягненні до відповідальності тих посадових осіб ТОВ "Укрпромбанк" та Національного банку України, дії або злочинна бездіяльність яких призвела до можливості безкарного пограбунку вкладників, до безперешкодного виведення багатомільонних активів Банку і доведення його до стану, в якому він не здатен виконувати свої зобов"язання перед вкладниками.

Поддерживаю. "Уважаемые" можно убрать(всё равно врём), хватит расшаркиваться.
Законы они знают сами писали .Выполнять не хотят, пока по """лищу не получат.Неприкосновенность это для судов. Если дать по морде депутату статья таже что и обычному человеку,разве только что по максимуму.
При таком раскладе в стране "вдатися до акцій громадської непокори" это уже не пустые слова . Наша проблема, что мы привыкли гнуть спину, а если нас """"т ещё ниже наклоняемся. Властям есть что терять у них предприятия на нашей земле даже если они свалят часть активов останеться здесь. (не зря армяне вывели активы в другие страны наверно """"й чувствовали что в этом году может что то произойти). А если денежки не вернут то терять уже нам намного меньше.
Taiger

#<1 ... 6667686970 ... 2082>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор
Топ
відповідей
Топ