Укрпромбанк не возвращает депозит

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви тем розділу Розміщення вільних коштів та активів.
  #<1 ... 733734735736737 ... 2082>
Повідомлення Додано: П'ят 26 чер, 2009 12:19

Ребята! Давайте все-таки закончим с бигбордом! Ну нельзя останавливаться на пол-пути!
В любой организации сила - в единстве. А не "сначала хочу", "потом не хочу".

Даже если сейчас все разделились на тех, кто хочет рекапитализации, и на тех, кто хочет ликвидации, то бигборд не призывает ни к тому, ни к другому. Соответственно, не станет камнем преткновения. На бигборде мы просим вернуть наши депозиты, а каким путем, это уж пусть ЮВТ изобретает. Она ж метит в президенты. И опять же на бигборде мы говорим ей об ответственности и возможных последствиях.
Morgana

Повідомлення Додано: П'ят 26 чер, 2009 12:29

1. Этот форум - да, хорошо! А при активном общении здесь многое упускается, людям лень читать страниц на 5 назад ибо много спама :). Я на счет сайта, но я не настаиваю.

2. Бигборд. Идея была мною поддержана. Именно бигборда, но не ситилайта. Посколько он 6000 грн., а есть только 1/3 от этой суммы. Какая вероятность появление бигборда? :) Да и активность людей небольшая. КАжется людей больше с регионов больше скинулось на него, чем с Киева. Сам я пока что не скинулся.

3. Есть стороники рекапитализации, это тоже хорошо. Я ведь чего за ликвидацию? Ведь нет решения КМУ по УПБ о рекапиталиции. Шановни, а будет ли она вообще? Вы ж видите, и вам инициативная группа говорит от ВА, что сам КабМин тормозит этот процесс. Ждать рекапитализации? А сколько вы ее готовы ждать? А вдруг ее не будет? Я что за ливкидацию, что за рекапитализию... я больше за результат и за пути возврата своих денег.

4. И нас кабмин почему-то смешивает в одно с Надра, он тоже системник, с его внешними долгами 800 млн. баксов и он не реструктиризировал вообще своих вшен.обязательств.
indispensable

Повідомлення Додано: П'ят 26 чер, 2009 12:32

этож системник, ликвидировать то будет нбу а не кабмин, значит и виноват, что денег не отдают будет нбу. просто никто не хочет ответсвенность на себя брать поэтому и переводят стрелки друг на друга. вклады на 5.5ярдов будут выдавать долго и нудно что при рекапе, что из фгв. глупо требовать того, что и само наступит к удовольствию юли и ко.
чик

Подякував: 6630 раз.
Подякували: 1170 раз.

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: П'ят 26 чер, 2009 12:44

eivr написав:Заперечення на Ваші заперечення:
1) в ФГВ нема грошей.
НБУ прийняв рішення (в ЗМІ це публіковалось), що він буде давати кредити ФГВ в необмеженій кількості.
У НБУ є гроші в "необмеженій кількості"? Здається, ні. І наразі рекап Укрпрому реально блокується виключно з міркувань стримування інфляції. З іншого боку, ми вже чудово знаєму ціну усім таким рішенням. Хіба не прийняте рішення про рекап Укрпрому? І де ми всі зараз з цим рішенням? І знов таки, повилазять у Раді різні кпу та почнуть гавкати про перевід до ФГВ боргів колишнього Ощадбанка СССР.

eivr написав:2) до банкрутства вдадуться інші банки
Мені немає діла до інших банків.
Це не відповідь, а встромляння голови у пісок. Реально ми всі боремося за дуже зараз дифіцитний ресурс -- живі гроші. Саме банкрутство такого гіганта як Укрпром може викликати "епідемію" банкрутств інших банків. Адже це непоганий спосіб перекласти відповідальність за вклади з себе на державу. І коли банкрутами будуть 20-30 банків, то нам мало що світитиме...

eivr написав:3) захочуть своєї долі і вкладники Ощадбанка СССР
Вже всі розуміють, що "юліна тисяча" - це шоу і брудні PR-технології. Нормальні люди розуміють, що гроші срср вони не отримають.
Почекайте, а чим ми принципово відрізняємося від них? А ці пенсіонери усе життя простояли в чергах і це вони вміють робити дуже добре. І вони зажадають усе. І їм, як і зараз, будуть виплачувати в першу чергу.

eivr написав:4) ми з вами як завжди будемо останніми в цій черзі.
А зараз ми перші в черзі? :) Дуже смішно.
Ми стоїмо 3-4 в черзі на рекап. Це є об'єктивна реальність. І наша мета вижати з цього усе можливе.

І знову про психологію. Ваші оці обговорення читають вороги і вже починають капати на мізки Раєвському, що мовляв вкладники не проти і можна банкротити. Це неправильна позиція.
Scanderbeg

Повідомлення Додано: П'ят 26 чер, 2009 12:45

чик написав:этож системник, ликвидировать то будет нбу а не кабмин, значит и виноват, что денег не отдают будет нбу. просто никто не хочет ответсвенность на себя брать поэтому и переводят стрелки друг на друга. вклады на 5.5ярдов будут выдавать долго и нудно что при рекапе, что из фгв. зачем требовать того, что и само наступит к удовольствию юли и ко.

Так пускай эта армяйка скажет, что имела я ввиду его рекапитализировать, он частый, какого хрена я должна туда бабло бюджетное вливать (про это она говорила на сводобе слова на иств). НБУ отзывает лицензию УПБ и вот тогда начинает работать ФГВ, а не когда полностю ликвидируют банк.
А требовать? Давайте требовать рекапитализацию. В этот вторник под КабМИн пришло аж 26 человек требовать рекапитализацию. Что ж так дохрена то нас а? Вкладчики. Где ж вы были во вторник, те кому не выгодно банкротство? Тот в Одессе, тот в Днепре, тот ещё где-то. Вот возмите и приедьте на митинг. Есть экспрессы, утром приехал, вечером назад домой. Дорога дорого обходится? Ну так определитесь. что вам дорогу считать дороже или деньги забирать!!!
indispensable

Повідомлення Додано: П'ят 26 чер, 2009 12:47

чик написав:этож системник, ликвидировать то будет нбу а не кабмин, значит и виноват, что денег не отдают будет нбу.
От тому я й проти, бо з Укрпромом ми все таки ближче до "тіл". Так з ініціативною групою хоча б час від часу зустрічається Раєвський. З НБУ з вами ніхто зустрічатися ніколи не буде.
Scanderbeg

Повідомлення Додано: П'ят 26 чер, 2009 12:49

Знову хочу зазначити безглуздість дискусії відносно дихотомії Рекап-Банкртутство. Це зараз протиставляє одну частину вкладників іншим. А зараз потрібна консолідація.
Scanderbeg

Повідомлення Додано: П'ят 26 чер, 2009 12:55

FONTAN написав:Не надо передёргивать - а то я вижу вы мастер в этом.

Ярлыки просьба не вешать. И лучше поспокойнее реагировать. Я ведь только о доводах "за" и "против" спрашивал. Просил также юристов подключиться и сказать свое слово.
Если большинство людей на форуме будет против банкротства, то даю Вам слово, я его начинать не буду :)

FONTAN написав:Что и вам советую - а не кричать тут на весь мир что вы ничего по нему не получаете....Получайте ,..- но вы же не хотите сами.

Я ведь объяснил, почему.

FONTAN написав:Ликвидация может быть выгодна только заёмщикам

Хотелось бы услышать мнение юристов на этот счет.

Помните, как все начиналось? Сначала мы писали письма всем подряд. Не помогло. Написали письмо в МВФ - похоже тоже не помогло. Потом стали подавать в суды. А сейчас понятно, что исполнительной службе будут мешать всеми способами.
Что же делать дальше? Вопрос не к Вам конкретно, а вообще...
eivr

Повідомлення Додано: П'ят 26 чер, 2009 12:58

Dezdichado написав: Уменьшение уставного фонда,это как раз то требование,которое Минфин выдвинул ко всем рекапитализируемым банкам.Сделано это для того,чтобы прежние владельцы не имели хоть сколько нибудь значительного права голоса .
Здесь как раз к минфину у меня вопросов нет.Они подстраховываются.После национализации уставняки увеличатся в аккурат на сумму рекапа(читайте любые эк новости за вчера и сегодня про родовид и киев)
"Самый прямой путь - деньги вкладчикам"- не представляю практического пути реализации этого лозунга без национализации или продажи банка новому собственнику

Было 1,6млрд. грн. Влить собирались 5,5млрд.грн. И без уменьшения у них был кантрольный пакет. А так - имеющийся на сегодняшний момент уставной капитал намного ниже нормативов установленых НБУ и если в ближайшее время уставной - не увеличат, то НБУ просто обязан будет отозвать у банка лицензию... Чем вам не заготовка на после 22.07.2009г.?
Black_C

Повідомлення Додано: П'ят 26 чер, 2009 13:08

Просто не можу не відповісти.

Scanderbeg написав:
eivr написав:Заперечення на Ваші заперечення:
1) в ФГВ нема грошей.
НБУ прийняв рішення (в ЗМІ це публіковалось), що він буде давати кредити ФГВ в необмеженій кількості.
У НБУ є гроші в "необмеженій кількості"?

Так! НБУ може емітувати будь яку кількість грошей. Так, буде інфляція. Але вона і так буде десь через півроку. Але тоді нам грошей давати не будуть - будуть "боротися" з інфляцією.

Scanderbeg написав:
eivr написав:2) до банкрутства вдадуться інші банки
Мені немає діла до інших банків.
Це не відповідь, а встромляння голови у пісок. Реально ми всі боремося за дуже зараз дифіцитний ресурс -- живі гроші. Саме банкрутство такого гіганта як Укрпром може викликати "епідемію" банкрутств інших банків. Адже це непоганий спосіб перекласти відповідальність за вклади з себе на державу. І коли банкрутами будуть 20-30 банків, то нам мало що світитиме...

Можливо тут Ви праві.

Scanderbeg написав:
eivr написав:3) захочуть своєї долі і вкладники Ощадбанка СССР
Вже всі розуміють, що "юліна тисяча" - це шоу і брудні PR-технології. Нормальні люди розуміють, що гроші срср вони не отримають.
Почекайте, а чим ми принципово відрізняємося від них? А ці пенсіонери усе життя простояли в чергах і це вони вміють робити дуже добре. І вони зажадають усе. І їм, як і зараз, будуть виплачувати в першу чергу.

Вони відрізняються тим, що вони (до речі, і в мене є вклад срср) втратили гроші в іншій державі, а не в Україні.

Scanderbeg написав:
eivr написав:4) ми з вами як завжди будемо останніми в цій черзі.
А зараз ми перші в черзі? :) Дуже смішно.
Ми стоїмо 3-4 в черзі на рекап. Це є об'єктивна реальність. І наша мета вижати з цього усе можливе.

Дай Бог, щоб ми були в черзі лише четвертими, щоб не додалося перед нами ще з десяток банків. Подивимося. В найближчі місяці це стане зрозумілим.

Scanderbeg написав:І знову про психологію. Ваші оці обговорення читають вороги і вже починають капати на мізки Раєвському, що мовляв вкладники не проти і можна банкротити. Це неправильна позиція.

Не треба цього боятися. Вони і без наших дискусій багато чого розуміють і вміють.
eivr

#<1 ... 733734735736737 ... 2082>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор
Топ
відповідей
Топ