|
Валютний ринок в контексті ДС |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Валютний ринок України. Курс валют: Євро, Долар, рубль. Обмін валют, прогноз курсу долара, євро, рубля, аналітика.
Додано: П'ят 18 січ, 2019 11:41
change_pm написав: Перес де Куэльяр написав:Чому в цьому сезоні курс доляра на МБ не досягнув поз начок минулого року. Якщо поглянути на графік і порівняти як відбувався рух, то є пев на відмінність . Минулого сезону курс доляра поступово зростав і коли досяг певної вищої поз начки почав знижуватись. Цього сезону цієї поз начки яка була роком раніше не треба досягати, бо на початку було різке зростання і потім майже 4.5 місяці курс тримали високий 28+ - , це не шкодить економічним розрахункам, немає різких коливань і вирівнює середню курса з тим, що якби намалювали «пік» свічку, як минулі роки. Я б не чекав вже суттєвого зростання котирувань доляра, бо прийшла пора сезонності приземлятися, під натиском готівкового ринку, як бачимо ЧР занурився під, МБ відступить і на кінець січня можливо вже буде 27.30, цілком прийнятний рівень з переходом на лютий на 27 і нижче . *Відправлено з Чату
Ого, то це буде виглядати, як панічний злив. А в травні буде 26.5? Я думаю, що якщо так буде, то економіч на активність ще більше сповільніться.
З чого б це? Імпорт та його споживання зростатиме. Експортери не матимуть особливого вибору, поки зберігається обовязковий продаж та місячні/квартальні податкові виплати в гривні.
-
hamster bear
-
-
- Подякував: 123 раз.
- Подякували: 199 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: П'ят 18 січ, 2019 11:44
Долярчик написав:... у Лева 85/95.... сповзаємо... 
сам спросил-сам ответил
-
Мизантрóп
-
-
- Подякував: 1599 раз.
- Подякували: 1431 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 18 січ, 2019 11:49
Привет из Днепра-3
С 10.40 котировки безналичного «американца» просели к 27,97/28,00 UAH/USD на возобновившихся продажах СКВ из-за нехватки гривни, не покидая эту цифру до 10.47 Киева.
Розничный и мелкооптовый сегмент неформальной ветки рынка наличных Днепра утром 18 января показал следующие «пристрелочные» курсы: доллар – 27,93/28,02 UAH/USD (по сравнению с открытием четверга спрос и офера потеряли по 4,0-7,0 коп.), евро – 31,85/32,00 UAH/EUR (по сравнению с открытием 17 января спрос понизился на 5,0 коп., офера упали на 10,0 коп.), рубль - 0,410/0,418 UAH/RUB (по сравнению с открытием четверга спрос и предложение не изменились).
На открытии торгов 18 января в розничном сегменте наличного рынка Днепра наблюдалось равновесие покупок и продаж.
Оптовый сегмент неформальной ветки рынка наличных Днепра в пятницу показал следующие стартовые курсы: доллар – 27,93/28,02 UAH/USD (по сравнению с открытием четверга спрос и офера потеряли по 4,0-7,0 коп.), евро – 31,85/32,00 UAH/EUR (по сравнению с открытием 17 января спрос понизился на 5,0 коп., офера упали на 10,0 коп.), рубль - 0,410/0,418 UAH/RUB (по сравнению с открытием четверга спрос и предложение не изменились). На старте торгов 18 января в оптовом сегменте рынка Днепра нечастые реальные оптовые сделки шли в балансе спроса и предложения.
Дата: 18 января 2019 г. на 10.45 Рынок Запорожья:
Опт, «неформал»
$ 27,90/28,00 UAH/USD € 31,80/31,95 UAH/EUR RUB – 0,413/0,418 UAH/RUB
В соседнем Запорожье местный рынок наличных начал торги пятницы в условиях преобладания клиентского предложения валюты в розничных объемах. В городе «поголовные» продажи СКВ по 28,00 и дефицит гривни.
US
-
дядя Caша
-
- Нострадамус Jr
-
- Подякував: 4685 раз.
- Подякували: 8697 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: П'ят 18 січ, 2019 11:52
[url][/url]hamster bear
Важнейший, если не единственный плюс нашей экспортной продукции это цена. Чем крепче гривня, тем менее конкурента наша продукция на внешних рынках, экспорт уменьшится, импорт увеличится...к чему это приведёт и дураку понятно. Если на то пошло бизнесу и государству максимально интересен прогнозируемый, контролируемый, плавный девал гривны.
-
alex_dvornichenko
-
-
- Подякував: 43 раз.
- Подякували: 126 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 18 січ, 2019 12:01
Привет из Днепра-4
Не исключено, утренняя коррекция долларовых цен на валютном межбанке напрямую связана с дефицитом гривни, характерным для бюджетного периода. Кроме того, не стоит забывать, что накануне регулятор «связал» 15,686 млрд. грн. размещением своих депозитных сертификатов на эту сумму.
Тем временем, к 10.58 котировки безналичного «американца» пробили вниз уровень 28,00 UAH/USD, оказавшись на отметке 27,96/27,99 UAH/USD. «Торги на открытии сессии идут в нисходящем тренде, доллар продают ради гривни, которой пока не хватает», - обрисовал ситуацию наш консультант.
US
-
дядя Caша
-
- Нострадамус Jr
-
- Подякував: 4685 раз.
- Подякували: 8697 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: П'ят 18 січ, 2019 12:04
hamster bear написав: change_pm написав: Перес де Куэльяр написав:Чому в цьому сезоні курс доляра на МБ не досягнув поз начок минулого року. Якщо поглянути на графік і порівняти як відбувався рух, то є пев на відмінність . Минулого сезону курс доляра поступово зростав і коли досяг певної вищої поз начки почав знижуватись. Цього сезону цієї поз начки яка була роком раніше не треба досягати, бо на початку було різке зростання і потім майже 4.5 місяці курс тримали високий 28+ - , це не шкодить економічним розрахункам, немає різких коливань і вирівнює середню курса з тим, що якби намалювали «пік» свічку, як минулі роки. Я б не чекав вже суттєвого зростання котирувань доляра, бо прийшла пора сезонності приземлятися, під натиском готівкового ринку, як бачимо ЧР занурився під, МБ відступить і на кінець січня можливо вже буде 27.30, цілком прийнятний рівень з переходом на лютий на 27 і нижче . *Відправлено з Чату
Ого, то це буде виглядати, як панічний злив. А в травні буде 26.5? Я думаю, що якщо так буде, то економічна активність ще більше сповільніться.
З чого б це? Імпорт та його споживання зростатиме. Експортери не матимуть особливого вибору, поки зберігається обовязковий продаж та місячні/квартальні податкові виплати в гривні.
Здається, обов"язковий продаж скоро відмінять чи сильно подовжать повернення коштів? Я писав свою думку, виходячи зі своїх міркувань. Я маю негативні курсові очикування, а мені треба відремонтувати 150 кв.метрів, то думаєте, я по курсу 26.5 буду зелений зливати і робити ремонт? Ні, я до мінімуму знижу свої вітрати і краще дочекаюсь валютної "осені". Думаю, що во на, осінь, не забариться.
-
change_pm
-
-
- Заблокований
- Подякував: 126 раз.
- Подякували: 1070 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 18 січ, 2019 12:06
ну шо народ йдем на цифри продажа зеленого 27.70-80 
-
Nazarkino
-
-
- Подякував: 312 раз.
- Подякували: 264 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 18 січ, 2019 12:07
Доброго дня панове. Зараз Регулятор "кайфує", не поспішає, різких рухів не дозволяє вниз, навіть так сказати, насолоджується дійством, бо потечуть скоро долярики в резерви і це добре. Багато стає повідомлень, що після зливу валюти гривню заносять в Банки на депо, те саме і гравці з ОВДП заворушаться, поки курс ще високий і прийнятна облікова приймуть правильне рішення, бо гравці міркуюють майже однаково.На ЧР, як сніговий ком, будуть наростати "Оленячі" забіги в пошуках найгарнішої, сезонність бере своє, що тут казати.
-
Перес де Куэльяр
-
-
- Заблокований
- Подякував: 1033 раз.
- Подякували: 1033 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: П'ят 18 січ, 2019 12:08
alex_dvornichenko написав:[url][/url] hamster bear Важнейший, если не единственный плюс нашей экспортной продукции это це на. Чем крепче гривня, тем менее конкурента наша продукция на внешних рынках, экспорт уменьшится, импорт увеличится...к чему это приведёт и дураку понятно. Если на то пошло бизнесу и государству максимально интересен прогнозируемый, контролируемый, плавный девал гривны.
Бизнесу и государству да, но только я вижу, что мы имеем контролируемый и плавный отжим зеленого у населения и бизнеса в пользу нескольких заинтересованых лиц, а их интересы, пока с интересами государства слабо пересекаются.
-
change_pm
-
-
- Заблокований
- Подякував: 126 раз.
- Подякували: 1070 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 18 січ, 2019 12:08
Не "відмінять", а "скасують". Ми ж не пишемо "примінити", а пишемо "застосувати" !
-
maxprofit
-
-
- Подякував: 1334 раз.
- Подякували: 151 раз.
-
-
Профіль
-
-
|