Валютний ринок в контексті ДС

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Валютний ринок України. Курс валют: Євро, Долар, рубль. Обмін валют, прогноз курсу долара, євро, рубля, аналітика.
  #<1 ... 11950119511195211953
Повідомлення Додано: Нед 24 сер, 2025 07:56

Re: Валютний ринок в контексті ДС

orest написав:Тим більше, що пішла робота по примиренню і задобренню студентів і молоді (після тих таки подій, які так налякали кілька успішних менеджерів).

На цю роботу планується витратити значні кошти - допомоги з народженням і доглядом, стипендії в 5 і більше разів нібито мають зрости. Плануються вибори?
  orest написав:Щодо грн, то "вихід євреїв з Єгипту" активно триває...

Не зовсім зрозумів алегорію, але:
Попит населення України на готівковий долар впродовж другого кварталу поточного року різко впав — до $0,1 млрд у порівнянні з $1,9 млрд у першому кварталі. А загальний попит на готівкову валюту обвалився — до $0,8 млрд. від $2,8 млрд. https://tsn.ua/groshi/v-ukrayini-obvaly ... xE61yT-Hlg

Трампівські коники призвели до того, що міцна любов до "зелених" явно просіла, натомість:
Основною валютою для нових заощаджень став євро.
Чиста купівля доларів становила в липні 17 млн доларів, тоді як євро - 312 млн у доларовому еквіваленті. Чиста купівля доларів становила в липні 17 млн доларів, тоді як євро - 312 млн у доларовому еквіваленті. https://www.rbc.ua/rus/news/dolar-vtrat ... 35069.html

З Днем Незалежності і міцної гривні!
Ой+

Подякував: 109 раз.
Подякували: 1119 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Нед 24 сер, 2025 08:23

orest написав:
  Victor8 написав:Євросоюз надасть Україні ще 1,6 млрд євро. Ці гроші були отримані за рахунок доходів від заморожених активів росії.

Про це повідомляє пресслужба Єврокомісії.

«Минулої п'ятниці Європейський союз отримав 1,6 млрд євро так званого надприбутку, отриманого від відсотків за грошовими залишками, що утворилися за рахунок заморожених активів Центрального банку росії», – розповіли в Єврокомісії.

Думаю ще всі памятають те, як очурбанілі від безкарності слуги ур** прийняли закон, яким обмежили в правах і можливостях НАБУ і САП (під це діло переривши всі справи антикорупційних органів, щоб знати під кого і що розслідують). В купі з непризначенням керівника БЕБ, це стало причиною того, що ЄС обрізало транш фінансової допомоги,який перераховувався в ті дні саме з програми освоєння прибутків з заморожених москальських активів, з майже 4,6 млрд до 3 млрд євро.
Після відкату взад по НАБУ і САП та призначенню таки керівника БЕБ, який розпочав чистки "авгієвих конюшень", ЄС пообіцяв доперерахувати затриману суму. Думаю що це саме ті гроші, а не щось інше.
Але пропаганда мусить бути пропагандюча, сперечатися не буду. Тим більше, що пішла робота по примиренню і задобренню студентів і молоді (після тих таки подій, які так налякали кілька успішних менеджерів).

цирк на дроті
п.с. я десь писав про наш суд, самій справедливій..., сплошная коррупція і неповага до людини . головне - неповага до людини, вони цим пишаються
п.с.В Українському суді ТИ ніхто, якщо нема бабла або наснаги розстріляти це х уйло:(
Vadim_

Подякував: 622 раз.
Подякували: 509 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 24 сер, 2025 08:41

Свято наближається!©

Ой+ написав:Плануються вибори?
Саме так!))
Якщо найближчим часом підпишуть мир/перемир'я.
Успіх

Подякував: 280 раз.
Подякували: 1007 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Нед 24 сер, 2025 09:58

Успіх написав:
  Ой+ написав:Плануються вибори?
Саме так!))
Якщо найближчим часом підпишуть мир/перемир'я.

А підписувати мир/перемир'я вороги кажуть, що хочуть після виборів у нас. І швидше всього така послідовність також можлива, бо знову ж таки пішли всілякі рейтинги де Зе нібито далі №1 і т.д., що виглядає подібно до виборів.
Ці всі передвиборчі заманухи потребують дууже багацько грошей і чи партери готові аж так розщедритись, а якщо ні, то відповідно знову кратний девал.
Ой+

Подякував: 109 раз.
Подякували: 1119 раз.

Профіль

2
3
  #<1 ... 11950119511195211953
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему