Shaman написав:сьогодні вже було 42,3 але злякалися, в 15:30 відкотили до 42,25
42,4-42,5 - сьогодні вже не злякалися
То що, брати зараз чи зачекати локального відкату ?
дивлячись, що ви вважаєте відкатом? 10-20 коп - може й зараз час від часу буде. 10 коп - це 0,25% коливання, а 1% - це 40 коп.
але за логікою до кінця року має бути вище, не знаю 43-44.й чи буде значний відкат після Нового року - питання цікаве. я б курс в наступному році тримав на рівні 43, не нижче. але це я, а ще є НБУ
тому напевне час перекинутися в долар... але знову ж таки, прогнози дуже непрогнозована річ
Что можно обсуждать про статью, где "умови" - это рекурсия "коли для цього будуть відповідні умови"? Дальше только про сроки, которые вместо нескольких абзацев можно выразить кратко "нынешние пересичные точно не доживут".
Shaman написав:42,4-42,5 - сьогодні вже не злякалися
То що, брати зараз чи зачекати локального відкату ?
дивлячись, що ви вважаєте відкатом? 10-20 коп - може й зараз час від часу буде. 10 коп - це 0,25% коливання, а 1% - це 40 коп.
але за логікою до кінця року має бути вище, не знаю 43-44.й чи буде значний відкат після Нового року - питання цікаве. я б курс в наступному році тримав на рівні 43, не нижче. але це я, а ще є НБУ
тому напевне час перекинутися в долар... але знову ж таки, прогнози дуже непрогнозована річ
я ж каже, прогнози справа ненадійна. сьогодні знову злякалися до 42,3. оці корегування курсу о 15:00 - головна інтрига. бо ринкових торгів вже немає, це НБУ витрачає кошти якраз на неринкові закупівлі. й за яким алгоритмом визначає курс!? щоб ніхто не здогадався