По итогам 2018 г. продажи электромобилей (EV) в США составили 361 307 шт. Это на 81% больше, чем годом ранее, передает greentechmedia со ссылкой на данные портала Inside EVs.
Показательно, что большая часть проданных в США транспортных средств пришлась не на подзаряжаемые гибридные авто (PHEV), а на батарейные EV. Такие результаты оказались полной неожиданностью для главы департамента мобильности в Rocky Mountain Institute Криса Нелдера.
«Я не ожидал, что в 2018 г. темпы роста превысят 30%, — сказал он. — Я полагал, что рост продаж составит около 20 %, как в 2017 г.».
Україна в 2019 році може отримати два кредитні транші загальним обсягом 2,6 млрд доларів за новою 14-місячною програмою кредитування Міжнародного валютного фонду stand-by.
Як пише УНІАН, згідно з документами Фонду, оприлюдненими на його сайті, надання другого траншу на суму 0,9 млрд СПЗ (спеціальні права запозичення), що еквівалентно 1,3 млрд доларів, можливе за підсумками першого перегляду програми 15 травня на базі критеріїв ефективності на кінець березня 2019 року.
Третій транш Україна може отримати в такому ж обсязі - за підсумками другого перегляду 15 листопада на базі критеріїв на кінець вересня 2019 року. Більше читайте тут: https://tsn.ua/groshi/v-mvf-ozvuchili-k ... 77211.html
Ну вот. А я тут из-за Вас сидел с калькулятором и пересчитывал доходность, исходя из соотношения реально привлеченных средств и номинала 19 получается.
Там одне розміщення пройшло під 19%,одне - під 18.5%,а на всі інші Мінфін отримав,як казав дід з Бійська,х*й без солі.
Ну вот. А я тут из-за Вас сидел с калькулятором и пересчитывал доходность, исходя из соотношения реально привлеченных средств и номинала 19 получается.
Да все там понятно)) Можно и без калькулятора. Просто надо понимать суть каждой строчки. 1 и 2 это хотелки покупателей. 3 - уровень отсечки Минфина 4- средняя цена которая получилась.
Максимальний рівень дохідності (%) Мінімальний рівень дохідності (%) Встановлений рівень дохідності (%) Середньозважений рівень дохідності (%)