Долярчик написав:...стільки настрочили за день.... що годі й прочитати - то прочитав "сторінку/через сторінку" - і з того зрозумів, що вже сьогодні можна було частину лити.... - а я якраз завтра забираю долярчики з депо........ але думав, ще до понеділка зачекати..... - а тут на тобі.... - форум збив з пантелику!
... може я все ж таки зачекаю? - але Сомик тоді точно лусне зі сміху, якщо в понеділок буде на прийом 27,90
до 20 числа ще можеш лити долярчики, а потім, може відкупиш а може і ні
Здравствуйте уважаемая "fler". После сегодняшних" потрясений" я обзвонил клиентов и сказал , что есть возможность взять товар по старой цене (номинальная на сегодня )так как доллар пошел вверх. Заметил так же , что если в понедельник вверх , то подниму цену на 3%.
Вы знаете , все прошло отлично ! Очень много заказов и предоплаты .
Покупательная способность народа очень низкая . Не верю в то , что доллар каааак пойдет вверх .
На веере волны "доллар пошел вверх" стараюсь как можно больше продать товара и высвободить оборотные средства. С Уважением.
...стільки настрочили за день.... що годі й прочитати - то прочитав "сторінку/через сторінку" - і з того зрозумів, що вже сьогодні можна було частину лити.... - а я якраз завтра забираю долярчики з депо........ але думав, ще до понеділка зачекати..... - а тут на тобі.... - форум збив з пантелику!
... може я все ж таки зачекаю? - але Сомик тоді точно лусне зі сміху, якщо в понеділок буде на прийом 27,90
swodnix написав:У ТОП-100 ГОСКОМПАНИЙ РЕЗКО СНИЗИЛАСЬ ЧИСТАЯ ПРИБЫЛЬ --------------------- Среда, 9 Января 2019, 14:05 100 крупнейших госкомпаний по результатам шести месяцев 2018 года получили чистую прибыль в размере 21,5 млрд грн, что почти на 41,9% меньше чем за аналогичный период 2017 года - почти на 15,5 млрд грн Об этом говорится в отчете Министерства экономического развития и торговли, информирует "ДС".
Основным фактором, повлиявшим на снижение показателя в Минфине назвали уменьшение чистой прибыли НАК "Нафтогаз Украины", которая составляет около 51% общего финансового результата всего портфеля. ---------------------- Развернуто читаем здесь -
Вчора дивився інтерв`ю пана Коболєва! Причина зменшення чистого прибутку зарахування боргів компаній «Нафтогазу» аудиторами в розмірі 90 відсотків у збитки компанії. Хоча в минулому році пан Коболєв навпаки не був в захваті, що всі борги зараховувалися в прибуток. Ну і з його слів - сума всіх податків і зборів сплачених в бюджет склала близько 140 мільярдів гривень! Виявляється, що та справедлива висока ціна, на думку багатьох, автоматично складає велику долю сплачених податків! Тобто я сплачуючи доволі багато коштів за побутовий газ ще раз сплачую податки рідній державі, щоб вона таким як чай виплачувала допомогу по безробіттю і субсидії! Хто там обіцяв знизити ціну на газ вдвічі?! Я за!
Да что ж сегодня за день такой. Прямо напасть маразма какого-то. Причина убытков это ускоренная амортизация Укртранс газа, т.к. с 2020 года когда построят серверный поток-2 , наша труба превратиться в груду металлолома.
swodnix написав:У ТОП-100 ГОСКОМПАНИЙ РЕЗКО СНИЗИЛАСЬ ЧИСТАЯ ПРИБЫЛЬ --------------------- Среда, 9 Января 2019, 14:05 100 крупнейших госкомпаний по результатам шести месяцев 2018 года получили чистую прибыль в размере 21,5 млрд грн, что почти на 41,9% меньше чем за аналогичный период 2017 года - почти на 15,5 млрд грн Об этом говорится в отчете Министерства экономического развития и торговли, информирует "ДС".
Основным фактором, повлиявшим на снижение показателя в Минфине назвали уменьшение чистой прибыли НАК "Нафтогаз Украины", которая составляет около 51% общего финансового результата всего портфеля. ---------------------- Развернуто читаем здесь -
Вчора дивився інтерв`ю пана Коболєва! Причина зменшення чистого прибутку зарахування боргів компаній «Нафтогазу» аудиторами в розмірі 90 відсотків у збитки компанії. Хоча в минулому році пан Коболєв навпаки не був в захваті, що всі борги зараховувалися в прибуток. Ну і з його слів - сума всіх податків і зборів сплачених в бюджет склала близько 140 мільярдів гривень! Виявляється, що та справедлива висока ціна, на думку багатьох, автоматично складає велику долю сплачених податків! Тобто я сплачуючи доволі багато коштів за побутовий газ ще раз сплачую податки рідній державі, щоб вона таким як чай виплачувала допомогу по безробіттю і субсидії! Хто там обіцяв знизити ціну на газ вдвічі?! Я за!