Перес де Куэльяр написав:Тут є старожили на гілці, вони б Вам багато чого розказали, хто як чекав до лютого, по 27, лікті гризли, а Перес був правий, коли шнурки треба зав‘язувати.
Я всегда буду рад , если Вы мне поможете в обучении и с максимальной пользой для меня. ( благодарю заранее )
дарий написав:Выше 28 обьемы пока брать не хотять...
«Швидше за все, після вихідних міжбанк буде стартувати в рамках 27,75-27,85 грн./$. І в перший день тижня ринок може бути спокійним, більшу частину нерезидентського попиту задовольнили сьогодні. Тому котирування можуть залишитися біля стартових рівнів. До середи ситуацію почнуть виправляти продавці - буде конвертуватися подвійна виручка (за понеділок), так що долара на торгах стане більше. Дефіциту бути не повинно», - вважає Юрій Гриненко.
Ну я не вкурсе подробностей . Я тоже не профессионал ( все могут ошибаться и все могут зреть в корень ) ;буду учиться ( нет предела совершенству )век живи - век учись.
sani_2012 написав:Я думаю что ещё в январе предоставиться момент на всю котлету .
Тут є старожили на гілці, вони б Вам багато чого розказали, хто як чекав до лютого, по 27, лікті гризли, а Перес був правий, коли шнурки треба зав‘язувати.