Ну вот. А я тут из-за Вас сидел с калькулятором и пересчитывал доходность, исходя из соотношения реально привлеченных средств и номинала 19 получается.
Там одне розміщення пройшло під 19%,одне - під 18.5%,а на всі інші Мінфін отримав,як казав дід з Бійська,х*й без солі.
Ну вот. А я тут из-за Вас сидел с калькулятором и пересчитывал доходность, исходя из соотношения реально привлеченных средств и номинала 19 получается.
Да все там понятно)) Можно и без калькулятора. Просто надо понимать суть каждой строчки. 1 и 2 это хотелки покупателей. 3 - уровень отсечки Минфина 4- средняя цена которая получилась.
Максимальний рівень дохідності (%) Мінімальний рівень дохідності (%) Встановлений рівень дохідності (%) Середньозважений рівень дохідності (%)
KirillT8 написав:Українці зможуть купити і продати іноземну валюту не тільки в банках або обмінних пунктах небанківських фінансових установ (НФУ), але і в поштових відділеннях. Відповідні зміни затверджені постановою центробанку №9 від 2 січня 2019 року "Про затвердження змін до окремих нормативно-правових актів НБУ" і набувають чинності 7 лютого 2019 року одночасно з набуттям чинності законом "Про валюту і валютні операції".
Згідно з постановою, оператори поштового зв'язку зможуть отримати в НБУ ліцензії на проведення банківських операцій за наявності понад 50 структурних підрозділів, які розташовані на 50% території України; отримання не менше ніж 50% доходів від діяльності у сфері надання поштових послуг; відповідності вимогам до фінансового стану, структури власності, репутації та профпридатності керівного складу.
Понял,Ощад уже в пролете...
Укрпочта вместе с пенсией Бесплатно будет бабулькам и баксики подтаривать...
Востаннє редагувалось дарий в Вів 08 січ, 2019 21:29, всього редагувалось 1 раз.
Kabanchik написав: Скоро курс 50 нам буде здаватись солодкою казкою. На порозі криза в США, а значить криза у світі. Криза потрібна світовим олігрхам, щоб забрати собі найкращі шматки. Думаю, буде курс за 100 в 2019-2020.
тут по 29 не готовы брать, думаете в Украине у всех мешки свободных денег?