Недільний офтоп.. Друзі, є питання-куплять чи не куплять?) Але не валюту, будинок літнім батькам. Зараз живуть нвюа п'ятому поверсі без ліфту( Питання виникло вже давно, але самі розумієте через що відтягується. І от зараз є непоганий будинок у Києві, але ці новини не дають прийняти остаточне рішення... А час минає.. В кого які думки про майбутнє нашої країни на найблищі 5 років? Варто інвестувати?
Дочекався! Просадка була у вказаному діапазоні впродовж сесії. Курс щодня знижується. Прогноз незмінний: думаю, в пн, вт зниження продовжиться
Де?.. За 7.03 курс впав на 1 копійку. Не на 10-15.
Ви неуважні: впродовж сесії Ось! PREV. CLOSE 41.2935 UAH MIN of DAY RANGE 41.1850 UAH. Просадка 10,85 коп, що відповідає очікуваному діапазону. Тож дочекався! Тут на майданчику Блумберга проходять реальні торги, є й інші посилання: для трейдерів і передплатників.
+ не забудьте!
А ще шаман знову зганьбився неосвіченістю, плюсонувши Вам, я йому вже вказував де правильні дані МБ, а він мінфінівською невідповідністю користується, як і іншою перекрученою "статистикою" з такими ж недолугими викладкамм
Investor_K написав:Мені сьогодні наснилося, що випали усі зуби. Враховуючи, що я наскирдував баксів, мабуть, це до того, що курс іще знизиться. Це згідно сонника
Версія скасовуєттся. Просто пралка зламалася. Але збиток є.
Investor_K написав:Мені сьогодні наснилося, що випали усі зуби. Враховуючи, що я наскирдував баксів, мабуть, це до того, що курс іще знизиться. Це згідно сонника
Версія скасовуєттся. Просто пралка зламалася. Але збиток є.
Основна причина - немає гривні, тобто нема за шо купити бакс. Це тимчасово. До інших (додаткових) факторів впливу, які вже були зазначені вище, можна додати ще один - ті, хто виїжджають за кордон, переважно купують євро.
питання, чого курс долара падає? варіантів два - інтервенції за минулий тиждень - 514 млн дол, що доволі низький рівень. відповідно за алгоритмом гривня укріплюється - хоча 40 коп - це лише 1%.
другий варіант - долар почав падати в світі. й відповідно НБУ зараз дивиться не лише на долар, але й на євро. а євро за минулий тиждень навпаки подорожчало - більше, ніж на 1 гривню. хоча як вони це роблять технічно - навіть цікаво.