|
Валютний ринок в контексті ДС |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Валютний ринок України. Курс валют: Євро, Долар, рубль. Обмін валют, прогноз курсу долара, євро, рубля, аналітика.
Додано: Суб 09 сер, 2025 17:19
asti написав: Investor_K написав: Hotab написав:smdtranz Я не віддавав їм ніколи з дисконтом. Є державні банки, вони беруть весь мотлох (але не периферійні відділення). Накопичив - скинув без втрат , і все.
А для чого накопичувати мотлох, щоб потім мати з ним гемор?
То все дуже просто - різниця в ціні. Накупив дешевого мотлоху, скинув в умовний ощад, а через тиждень зняв синій. Ото таке...
Мабуть так воно і є
-
Investor_K
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 919 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 09 сер, 2025 16:26
Hotab написав: vitaxa2006 написав: yama написав:хто міняв у Львові нещодавно білі долари на сині , яка комісія ?
А навіщо це робити? Приймають і ті, і ті. На угодах по купівлі-продажу нерухомості, авто, криптовалюти приймають і ті і ті. Ще й комісію платити. Та ну....
Оптові обмінки візьмуть білі (або потерті сині) з дисконтом. Неважливо навіщо ви до них зайшли: купити за них євро, чи кріпту, чи перекинути по Україні чи світу. При купівлі нерухомості чи авто продавець може поставити умову «лише сині». Може бути і посланий, але якщо його обʼєкт дійсно цікавий, то доведеться виконати умову. Багато країн світу вже не приймає зовсім білі. Або дисконт доходить до 20%+. А загалом не заважайте мені відправити Яму в Сихівський ТЦК.
Я думаю вони приймуть і білими , а звідки любов саме до сихівського ? Там дійсно найдешевше ? Чому не інший якийсь ? Я просто зараз не хочу нічого в них купувати. Бо буде як з сертифікатом про щеплення, як тільки купив одразу ковід відмінили, тому і тут так само , як тільки щось куплю - війну відмінять. Тому дякую , більше на такі інвестиції я не ведусь.
-
yama
-
-
- Подякував: 9213 раз.
- Подякували: 1071 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Суб 09 сер, 2025 14:02
asti написав: Investor_K написав: Hotab написав:smdtranz Я не віддавав їм ніколи з дисконтом. Є державні банки, вони беруть весь мотлох (але не периферійні відділення). Накопичив - скинув без втрат , і все.
То все дуже просто - різниця в ціні. Накупив дешевого мотлоху, скинув в умовний ощад, а через тиждень зняв синій. Ото таке...
Сумнівний «бізнес». Мотлох і сам накопичується, якщо не ходити з лупою і лінійкою по життю , міряючи банкноти.
-
Hotab
-
-
- Подякував: 403 раз.
- Подякували: 2469 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
4
2
Додано: Суб 09 сер, 2025 13:56
Investor_K написав: Hotab написав:smdtranz Я не віддавав їм ніколи з дисконтом. Є державні банки, вони беруть весь мотлох (але не периферійні відділення). Накопичив - скинув без втрат , і все.
-
asti
-
-
- Подякував: 42 раз.
- Подякували: 759 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 08 сер, 2025 17:45
Hotab написав:smdtranz Я не віддавав їм ніколи з дисконтом. Є державні банки, вони беруть весь мотлох (але не периферійні відділення). Накопичив - скинув без втрат , і все.
-
Investor_K
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 919 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 08 сер, 2025 17:32
smdtranz Я не віддавав їм ніколи з дисконтом. Є державні банки, вони беруть весь мотлох (але не периферійні відділення). Накопичив - скинув без втрат , і все.
-
Hotab
-
-
-
-
Профіль
-
-
4
4
2
Додано: П'ят 08 сер, 2025 14:27
Тема про "синие"/"белые"/"зеленые" доллары США придумана для "дополнительного заработка". Хорошо это, или плохо - вопрос открытый. Каждый зарабатывает в этом мире, как может))
-
Victor8
-
-
- Подякував: 59 раз.
- Подякували: 214 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
2
Додано: П'ят 08 сер, 2025 13:29
Hotab написав:smdtranz Буває що 5-7 купюр з пачки прискіплива мадам відсіює. Тоді в державний банк, ті мають виконувати вимоги НБУ, хоча буває що після вмовлянь і погроз. Взагалі в банках може спрацювати «дайте мені письмову відповідь з відмовою і вказанням причин». В комерційних обмінках, особливо оптових з найкращими курсами і без особливих вивісок , то там праві тільки вони, і треба приймати ситуацію як є.
есть неочевидный прикол, что в оптовых обменках можно прекрасно торговаться как на базаре, особенно на всяких мутных операциях типа обмена белых на синие или потертых на гривну. волшебная фраза «терминал привата берет по хх.хх , то дайте чуть дороже чтоб мне не играться» позволяет превратить дисконт 5% в 0.5)) все остальное это попытка «поймать на лоха» на самом деле, половину этих купленных с дисконтом баксов они засунут в обычные пачки и впарят людям, часть отдадут чуть дешевле людям, которые их повезут за границу в те страны, где пофиг на год или состояние денег, и совсем небольшой процент старого мусора продадут процента на 3 дешевле тем, кто едет в США. ибо есть люди, которые часто по своим делам ездят в США и специально покупают старые доллары чуть дешевле, чтоб сэкономить.
-
smdtranz
-
-
- Подякував: 13 раз.
- Подякували: 111 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 08 сер, 2025 12:40
smdtranz Буває що 5-7 купюр з пачки прискіплива мадам відсіює. Тоді в державний банк, ті мають виконувати вимоги НБУ, хоча буває що після вмовлянь і погроз. Взагалі в банках може спрацювати «дайте мені письмову відповідь з відмовою і вказанням причин». В комерційних обмінках, особливо оптових з найкращими курсами і без особливих вивісок , то там праві тільки вони, і треба приймати ситуацію як є.
-
Hotab
-
-
-
-
Профіль
-
-
4
4
2
Додано: П'ят 08 сер, 2025 12:37
smdtranz написав:а то до сих пор слышу про какие-то скидки, измеряемые в единицах %, а то и больше 10 процентов на потертые, 96 год и тд, и народ вместо того, чтоб послать таких деятелей на три буквы, начинает всем вокруг доказывать, что типа «тут портрет чуть помятый, такое -10% берут»
проблема в тому, що вже Словаки перестали вільно міняти старі потерті долари на Євро...
-
Дюрі-бачі
-
-
- Подякував: 891 раз.
- Подякували: 639 раз.
-
-
Профіль
-
-
1