1 куо - це й близько не київські зп. Київ фейслесса, якщо я правильно розумію ваш сленг - це 4-5 куо та вище
|
|
На жаль, в банках на відділенні платять приблизно як працівникам Епіцентру чи АТБ. А вимог, обов'язків і відповідальності - в рази більше. Колись на початку трудової діяльності мав необережність пропрацювати там пару років. Потім поміняв на офіс будівельної компанії, де можна казати плював у стелю в порівнянні за такі ж гроші. Працівник на відділенні банку знаходиться між трьох вогнів: 1)він має задовільнити клієнтів, що часто бувають неадекватними, хитрими, з поганим настроєм і тп; 2)він має задовільнити своє керівництво по вертикалі в головному офісі банку; 3)він має задовольнити своє керівництво відділення І у кожної з цих сторін різні інтереси) Наприклад, я працював аналітиком по кредитуванню корпоративних клієнтів. То нач. відділенню було все рівно, що це за клієнт, чи є в нього необхідні документи, чи він взагалі платоспроможний і тп, головне - виконання показників відділення. Керівництву ж по вертикалі з головного офісу було все рівно на показники відділення, головне - забезпечення всіх необхідних процедур, хороші чисті документально підтверджені доходи, біла бухгалтерія і тп. Клієнту ж навпаки потрібна гнучкість у прийнятті рішень, закриття очей на багато моментів, бо закон пише одне, а реальність диктує інше. Я працював у часи конвертцетрів банди януковича, то дуже багато клієнтів вимушено чи на свій розсуд користувалися ними для "оптимізації податків". Тож мені треба було виконувати показники обіцяючи клієнту гнучкість, при тому якось обходити головний офіс і з гівняними документами робити хороший аналіз клінта. А потім ще приходив аудит і на тебе вішали всіх собак. Тож рішення дівчини дуже логічне, бо на відділенні у такому містечку і кар'єрного зростання практично нема, бо там хіба нач. відділення більш-менш нормальна посада по грошам дуже показовий приклад - держава - "ефективний" менеджер. це ж головне протиріччя нашої держави - під фразою збережемо у власності держави - землю, підприємства, ще щось, державний менеджмент тирить собі по кишенях. державні підприємства частіше менш ефективні, ніж приватні, у всьому світові. в нас на це накладається корупція, яка на державних підприємствах досягає космічних масштабів тому хочемо менше корупції - треба обмежувати повноваження чиновників, й не заважати приватизації. земля - дуже показовий приклад - через 30 років після незалежності дозволили продавати, й то з обмеженнями... Сьогодні знову 41.29 було я для роботи купляю, не для матрацу
Re: Валютний ринок в контексті ДСЯк казав йоська кривавий? Пофіг як голосують-головне хто рахує.. Так само і по зарплатам.... Як рахують? якщо 9млн в цивільному секторі.. то не дивно що 17000 а от якщо 9 млн *17000+ 1 млн *65000( ЗСУ )=середня 23 300
Re: Валютний ринок в контексті ДСНу не надо так уж обижать. Девушка сильно не студентка и грамотная. И терпения дикого. В Ощаде у неё и фактический рабочий день был побольше 8 часов и регулярные дополнительные выходы в выходные дни без дополнительной оплаты. А она много лет так проработала. ХЗ что там нынче требуют, что она не тянет. Конечно, накладывается и то, что Черноморск не деревня, но и не мегаполис. Но это уже совсем оффтопик. Я о том, что по стране очень по-разному.
напевне вимагають знати Excel та Word, а ще й ворожу 1С а від програміста таки вимагають знати ВСЕ Re: Валютний ринок в контексті ДСМестечковое же. Географическое, умений, здоровья...У меня в ИТ компанию безуспешно программиста ищут на десяток и более украинских средних. А в Черноморске моя знакомая из низового менеджера Ощада с ЗП, немного выше минимальной, перешла в бухгалтеры другой организации, с ЗП ещё меньше. Говорила, что много искала и лучше не нашла. Цитирую: "Везде хотят или даром, или требования такие, что надо быть ИИ". А в среднем верю, что голубцы в 20-25к грн грязными.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||