Заступниця міністра соціальної політики Наталія Ненюченко зазначила, що 70% пенсіонерів в Україні отримують пенсію в сумі до 3 тисяч гривень.
За її словами, сьогодні в Україні мешкає понад 11 млн пенсіонерів. 70% з них отримують пенсію до 3 тисяч гривень, що менше фактичного прожиткового мінімуму.
При цьому вона уточнила, що виплати для близько 1 млн людей ще нижчі і становлять півтори тисячі гривень на місяць.
vovan_prm написав:Вообще-то говоря, наше государство неконкурентноспособно на рынке труда. Хотите честных судей, губернаторов, министров с зарплатами 1000-2000 долларов? Ню-ню
У первой заместительницы главы НБУ Рожковой ЗП 21 куе/мес. Про всяких Коболевых я вообще молчу.
vovan_prm написав:Вообще-то говоря, наше государство неконкурентноспособно на рынке труда. Хотите честных судей, губернаторов, министров с зарплатами 1000-2000 долларов? Ню-ню
У первой заместительницы главы НБУ Рожковой ЗП 21 куе/мес. Про всяких Коболевых я вообще молчу.
Председатель ФРС США получает меньше Рожковой ? ))) Утёрли им нос ))) Это по нашему, по славянски, иначе нельзя ибо воровать будет )))
Заробітна плата отримана за основним місцем роботи 3300910 Тип права: ВласністьПрізвище: РожковаІм'я: КатеринаПо батькові: Вікторівна на курс сами разделите?
Автор77 написав: Уж не Сорос обвалил американский доллар к украинской гривне ? Опыт по фунту - еще с 90-х у него. Шутка. Но в каждой шутке есть только доля шутки.
якщо це правда - бюджетники вдячні Пану Соросу - зарплата в доларовому еквіваленті зросла
Звичайним бюджетникам важливіша ціна продуктів, бо пори рекордні врожаї хліб за рік здорожчав на 25% у грн і на 50 у СКВ. Судді та прокурори і т.д. зможуть затаритись ще більшою к-тю СКВ, бо
Отже, посадовий оклад для судді місцевого рівня з 1.01.2020 має становити понад 63 тис. грн., оскільки згідно з п.24 розд.ХІІ «Прикінцеві та перехідні положення» закону «Про судоустрій і статус суддів» від 2.06.2016 №1402-VIII він має збільшитися до 30 прожиткових мінімумів (50 — для «апеляційників»). https://zib.com.ua/ua/139293-suddi_mozh ... oronc.html
Председатель ФРС США получает меньше Рожковой ? ))) Утёрли им нос ))) Это по нашему, по славянски, иначе нельзя ибо воровать будет )))
Ну при чем здесь воровать? Вы что иначе мыслить не можете? Ну вот наxpена международному менеджеру высокой квалификации какой-то Нацбанк или Нафтогаз в стране третьего мира?? И еще при оплате ниже рыночной??(как вы предлагаете). Чем Вы его собираетесь привлечь?
Аааа.... Вы наверное не представляете что значит быть востребованным. Это когда предлагают тебе должность, а ты говоришь: - А на кой мне этот головняк??? Я больше денег с меньшими усилиями могу заработать, и без репутационных рисков.
Востаннє редагувалось vovan_prm в Нед 05 січ, 2020 18:51, всього редагувалось 1 раз.
trololo написав: не понимаю, чего ему в укор все ставят эту вполне банальную (хоть и очень удачную) валютную сделку?
И кстати она никогда не могла быть успешной при отсутствии административного регулирования курса фунта Банком Англии. Т.е. такая операция в принципе не осуществима при "режиме плавающего курса".