|
Проблемный депозит в КС "Фортеця" |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Інвестиції в кредитні спілки, пошук партнерів для створення кредитної спілки. Купівля проблемних кредитів і депозитів. Усе, що не підпадає під вже існуючі теми. Зберегти та примножити.
Додано: Вів 19 кві, 2011 23:41
Небезразличные ,Влиятельные люди с ПАРТИИ РЕГИОНОВ --помогите разблокировать счета КС ФОРТЕЦИ заставте их вернуть наши деньги .......... 2.5 года не отдают ДЕПОЗИТЫ . А сама структура работает ,ее работники получают зарплату . Как в оффис не приедишь ,у работников прекрасное настроение они громко смеются.
С Ув. ваши избератели.
-
Юрьевич
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 20 кві, 2011 08:11
Юрьевич А Вы были на недавнем митинге с Вашим предложением,,,?
-
alexvf
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 2 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 04 тра, 2011 21:54
Куплю автомобиль у человека, который имеет возможность забрать депозит в КС "Фортеця" г. Черкассы по цене 35 000$ или чуть больше. Предложения прошу писать в личку.
-
4apaev
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 30 тра, 2011 14:49
Имею вклад в Фортеции. Готов отдать часть вклада за возногрождения возврата вклада. На даный момент вкладом занимается ДВС. Мой моб. номер для связи 067 949 60 12
-
zx0001
-
-
-
-
-
-
Додано: Нед 03 лип, 2011 11:42
32 000грн депозит КС "Фортеця", продам c дисконтом, или куплю имущество кредитного союза, или проведу взаимозачет, или любые другие варианты jumanji (собачка) gala. net 067-463-45-79
-
Jumanji
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 21 лип, 2011 15:58
stalker-7 написав:Волга обіцяє, що кардинально «чистити» Держфінпослуг не будеproUA / 24.03.2010 18:37 http://images.unian.net/photos/2006_09/1158742221.jpg...Він відзначив, що високо оцінює роботу минулого керівництва Комісії, і повідомив, що має намір продовжувати курс, визначений минулим керівництвом. «Насправді хочу сказати, що я дійсно високо оцінюю роботу Комісії, і основні напрями, закладені Сусловим (Віктор Суслов – екс-голова Держфінпослуг), розвиватимуться», - сказав Волга. В той же час він підкреслив, що на посаді голови Комісії планує посилити роботу щодо низки напрямів в частині забезпечення дотримання прав громадян України. «На мій погляд, є одна частина роботи, яку необхідно посилити. Я хочу нагадати, що я делегований у владу блоком лівих, лівоцентристських сил, для нас інтереси громадян є першочерговими. Тобто, працюючи над розвитком бізнес-середовища для ринків, які знаходяться у сфері контролю Комісії, особлива увага приділятиметься боротьбі з тими існуючими нехорошими явищами, коли страждають громадяни України. Одним словом, я беру на себе зобов’язання, щоб «еліта-центрів» більше не було», - сказав новий глава Держфінпослуг. В цілому основними напрямами роботи на першому етапі стануть посилення контрольної функції Комісії та боротьба з оптимізаторами, при цьому на перший план вийдуть права і інтереси громадян України.Нагадаємо, згідно з Угодою про створення Коаліції депутатських фракцій посада голови Держфінпослуг відійшла до фракції КПУ. Фракція КПУ ухвалила рішення про призначення на цю посаду одного з лідерів Блоку лівих і лівоцентристських сил Василя Волги. Волзі шиють хабар у півмільйона доларівУНІАН / 20.07.2011 09:22 unian.net/ukr/news/news-446871.html Верным курсом идёте, товарищи!
-
stalker-7
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 22 лип, 2011 08:31
пересажалиб всех причастных к спилкам и тех кто им лицензии выдавал былоб не так обидно наши пропавшие вклады
-
taranenkos
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 10 сер, 2011 16:14
Продам депозит КС "Фортеця" 50 000грн депозит КС "Фортеця", продам c дисконтом, или куплю имущество кредитного союза, или проведу взаимозачет, или любые другие варианты моб 096 - 363 - 06 - 74
-
yrij
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 0 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 29 сер, 2011 16:26
Кто нибудь знает, остался ли офис КС "Фортеця " в Киеве или нет? 
-
yrij
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 0 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 25 вер, 2011 19:30
yrij написав:Кто нибудь знает, остался ли офис КС "Фортеця " в Киеве или нет? 
Насколько я знаю, остался только офис в Черкассах, и то неясно. работает ли он ...
-
djupon
-
-
- Заблокований
- Подякував: 24 раз.
- Подякували: 39 раз.
-
-
Профіль
-
-