Проблемный депозит в КС "Фортеця"

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Інвестиції в кредитні спілки, пошук партнерів для створення кредитної спілки. Купівля проблемних кредитів і депозитів. Усе, що не підпадає під вже існуючі теми. Зберегти та примножити.
  #<1 ... 6970717273 ... 203>
Повідомлення Додано: Сер 03 чер, 2009 18:13

Кстати, Бурлай и Шандрак с семьями улетели?
stalker-7

Повідомлення Додано: Сер 03 чер, 2009 18:24

stalker-7 написав:А также не забыть о Л. Е. Кравченко! :wink:

Простите, но на ЭТУ... мне и бумаги жаль :wink:
Znay&Ka

Повідомлення Додано: Сер 03 чер, 2009 18:31

Zloy62 написав:[

Пожалуйста ! ! ! Придумал : "Нас &бут, а Мы крепчаем ! ! !"

Грубо :oops: Но, по-моему, так очень точно. И первая часть - имеют все. И вторая часть - мы не просто становимся крепче, а и организованнее и умнее. :lol:
Znay&Ka

Повідомлення Додано: Сер 03 чер, 2009 18:41

ВУТ написав:я согласен, но Бурлая нужно в люблм случае упомянуть.... сконцентрировать внимание на связь Бурлая с др. структурами..."влиятельными" государственными структурами! и общественными!

Вот как напимер Злой предложил: "Бурлай - Ум ,Честь и Совесть НАКСУ !"

Потом насколько я знаю 0 Бурлай - кандидат в депутаты или уже участник партии народного доверия и я повторюсь

Ни одну партию накануне выборов не украсит партиец–финансовый мошенник !!!!

И еще, просто для напоминания...кто грамотно может составить Скаргу просим об этом сообщить и готовы подписаться под ней , предворительно гдето
встретившись в городе...в нерабочее желательно время...

И еще один :"Бурлай ,Азаров ,Козинец ,Оленчик ,Суслов - одного поля ягоды" :oops: :evil: :evil: :evil:
Zloy62

Повідомлення Додано: Сер 03 чер, 2009 18:43

Znay&Ka написав:
stalker-7 написав:А также не забыть о Л. Е. Кравченко! :wink:
Простите, но на ЭТУ... мне и бумаги жаль :wink:

:lol: :lol: :lol: Все-таки, надо бы "черкануть" пару строчек в жалобах в прокуратуру, МВД и СБУ о доп. договорах, программе стабилизации - это же соучастие в мошенничестве в особо крупных размерах. Да и Козинца с его "стабилизационным мыльным пузырем" упомянуть не помешает. :wink:
stalker-7

Повідомлення Додано: Сер 03 чер, 2009 19:06

как насчет встречи 08.06.09 возле отделения на М. Расковой в 16-00 для подписи обращений?
Tanita_S

Повідомлення Додано: Сер 03 чер, 2009 19:07

stalker-7 написав:
Znay&Ka написав:Буду готувати скарги. Можливо хтось ще має бажання, пишіть на мою особисту адресу.

Znay&Ka, відповідальна заява! Дякую! Особисто я планую передивитися ще раз закони та кодекси України, адже у скаргах, як я неодноразово намагався довести на форумі, потрібно спиратися на певні документи. Маємо майже тиждень, тому буду намагатися якнайшвидше відіслати Вам свої погляди стосовно порушень чинного законодавства. :wink:

Не думаю, що Держфінпослуг не знайома із ЗУ "Про фінансові послуги та державне регулювання ринків фінансових послуг". Скоріш за все не тому нічого не роблять, що не знають як, а тому, що не мають великого бажання. Ст . 29 даного закону "Напрями нагляду". По кожному з них у нашому випадку є порушення. Ст. 27 п. 8 , 11, 13, 15, 19, ст. 40, , ст.46.
А особливо мені подобається ст. 45 ЗУ "Про фінансові послуги та державне регулювання ринків фінансових послуг"
Ст. 45 Відповідальність Уповноваженого органу та його посадових осіб

1.Посадові особи Уповноваженого органу за невиконання або неналежне виконання посадових обов'язків несуть відповідальність у порядку, визначеному законом.

2.Шкода, заподіяна учасникам ринку фінансових послуг неправомірними діями Уповноваженого органу при здійсненні ним своїх повноважень, підлягає відшкодуванню в повному обсязі за рахунок держави відповідно до закону.

Оформлення депозитних договорів з нами КС "Фортеця" здійснювала на підставі ліцензії на діяльність кредитної спілки по залученню внесків (вкладів) ....., виданої Держфінпослуг. Якби діяльність ДФП була правомірною, а обов'язки посадовими особами були виконані належним чином, "Фортеця" взагалі б ніколи ліцензії не одержала.
Znay&Ka

Повідомлення Додано: Сер 03 чер, 2009 19:27

по поводу нецензурных лозунгов: не стоит опускаться до уровня дворовой шпаны.
я за легкие и запоминающиеся лозунги (в рамках приличия)
Tanita_S

Повідомлення Додано: Сер 03 чер, 2009 22:19

Tanita_S написав:как насчет встречи 08.06.09 возле отделения на М. Расковой в 16-00 для подписи обращений?

Вибачте, що був відсутній, я прочитав уважно всі повідомлення і задоволений що наш "трактор" зрушився з місця. То як там на рахунок 8.06 в 16-00 на М.Расткової зробити попередній збір підписів, чи всі підтримують цю ідею, якщо так то прошу всіх присутніх відписати на форумі про свою згоду, це додасть впевненості іншим та розуміння того, що ми можемо привернути до себе увагу тільки своєю масовістю.
nazik

Повідомлення Додано: Сер 03 чер, 2009 23:46

simple77 написав:
бультерьер написав:а как же уголовное дело - если оно не закрыто - то никто из фигурантов не может выехать за границу

Уголовные дела тормозятся на уровне Черкасской областной прокуратуры.
Оба дела были возбуждены "по факту",а не против конкретной личности.
і

По факту порушено три кримінальні справи :за ч.4ст.191 КК ;ч.2ст.209 ;ч.2 ст366 .Перші дві справи порушено прокуратурою Придніпровського р-ну,третя - обласною прокуратурою.
Кримінальні справи знаходяться в провадженні слідчого управління УМВС України
в Черкаській обл.До теперішнього часу не проведено обшуки ,не вилучено документи ,що підтверджують злочинну діяльність посадових осіб спілки -пркуратура не дає санкцій на слідчі дії.

Це і не дивно,зважаючи на сумму коштів, украдених Бурлаєм та Ко. В районній та обласній прокуратурі Бурлай питання "порішав".

Зважаючи на ці факти ,кожному учаснику та читачу форуму потрібно подати письмову скаргу на прокурора Черкаської області.
Зміст приблизно такий :Я,П.І.Б.член КС Фортеця маю депозитний договір №... .Депозит та відсотки не повертають.Відділення закривають.Центральний офіс з вкладниками не працює.На загальні збори мене не запросили.Збори не відбулися.Далі додаємо другий абзац(виділений червоним).
Просимо,враховуючи вищевикладене,взяти на особистий контроль розгляд даної справи та прискорити проведення оперативно-слідчих дій відносно винних посадових осіб,оскільки існує реальна загроза втечі даних осіб за межі України. Зважаючи на реальність даної загрози просимо вжити до посадових осіб КС Бурлая П.І. та Шандрака О.В.запопіжний захід впливу взяття під варту.
simple77

Подякував: 1 раз.
Подякували: 0 раз.

Профіль

#<1 ... 6970717273 ... 203>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор