|
Проблемный депозит в КС "Фортеця" |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Інвестиції в кредитні спілки, пошук партнерів для створення кредитної спілки. Купівля проблемних кредитів і депозитів. Усе, що не підпадає під вже існуючі теми. Зберегти та примножити.
Додано: Чет 04 чер, 2009 08:12
simple77 написав:simple77 написав:бультерьер написав:а как же уголовное дело - если оно не закрыто - то никто из фигурантов не может выехать за границу
Уголовные дела тормозятся на уровне Черкасской областной прокуратуры. Оба дела были возбуждены "по факту",а не против конкретной личности.
і По факту порушено три кримінальні справи :за ч.4ст.191 КК ;ч.2ст.209 ;ч.2 ст366 .Перші дві справи порушено прокуратурою Придніпровського р-ну,третя - обласною прокуратурою. Кримінальні справи знаходяться в провадженні слідчого управління УМВС України в Черкаській обл.До теперішнього часу не проведено обшуки ,не вилучено документи ,що підтверджують злочинну діяльність посадових осіб спілки -пркуратура не дає санкцій на слідчі дії.Це і не дивно,зважаючи на сумму коштів, украдених Бурлаєм та Ко. В районній та обласній прокуратурі Бурлай питання "порішав". Зважаючи на ці факти , кожному учаснику та читачу форуму потрібно подати письмову скаргу на прокурора Черкаської області. Зміст приблизно такий :Я,П.І.Б.член КС Фортеця маю депозитний договір №... .Депозит та відсотки не повертають.Відділення закривають.Центральний офіс з вкладниками не працює.На загальні збори мене не запросили.Збори не відбулися.Далі додаємо другий абзац(виділений червоним). Просимо,враховуючи вищевикладене,взяти на особистий контроль розгляд даної справи та прискорити проведення оперативно-слідчих дій відносно винних посадових осіб,оскільки існує реальна загроза втечі даних осіб за межі України. Зважаючи на реальність даної загрози просимо вжити до посадових осіб КС Бурлая П.І. та Шандрака О.В.запопіжний захід впливу взяття під варту.
Думаю, зробити це треба швидко і обовзково. Адреса Прокуратури Черкаської області: 18015, м. Черкаси-15, бульвар Шевченка, 286.
Кияни можуть паралельно звертатися із заявами і в Генеральну прокуратуру (для оперативності).
З інформацїї, яку я маю, білети в Іспанію "згоріли". На регістрацію Бурлай з Шандраком не зявилися. Можливо, в цьому є і наша заслуга. 
-
Znay&Ka
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 04 чер, 2009 09:01
nazik написав:Tanita_S написав:как насчет встречи 08.06.09 возле отделения на М. Расковой в 16-00 для подписи обращений?
Вибачте, що був відсутній, я прочитав уважно всі повідомлення і задоволений що наш "трактор" зрушився з місця. То як там на рахунок 8.06 в 16-00 на М.Расткової зробити попередній збір підписів, чи всі підтримують цю ідею, якщо так то прошу всіх присутніх відписати на форумі про свою згоду, це додасть впевненості іншим та розуміння того, що ми можемо привернути до себе увагу тільки своєю масовістю.
Готов к встрече ! Обязательно ! 08.06. в 16.00 !!!!
-
ВУТ
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 04 чер, 2009 10:27
Кому буде цікаво, скарги надсилати на імя Лісового Миколи Леонідовича, який на даний момент являється прокурором Черкаської області.
Телефон приймальні: 8-0472-37-24-42
-
fernos
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 04 чер, 2009 11:19
Не плохо было бы бить по всем направлениям. На сколько я знаю закон про кредитные союзы, кредитный комитет тоже несет ответственность за выдачу всех "левых" кредитов в том числе и для Бурлой и Ко. А Ткачук-Коваленко уже на "лыжах", по слухам. Я думаю в заявлениях в прокуратуру и его нужно вспомнить. Хуже не будет. Может он уехал, и готовит место встречи и для остальных.
-
боксер
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 04 чер, 2009 11:47
боксер написав:Не плохо было бы бить по всем направлениям. На сколько я знаю закон про кредитные союзы, кредитный комитет тоже несет ответственность за выдачу всех "левых" кредитов в том числе и для Бурлой и Ко. А Ткачук-Коваленко уже на "лыжах", по слухам. Я думаю в заявлениях в прокуратуру и его нужно вспомнить. Хуже не будет. Может он уехал, и готовит место встречи и для остальных.
Я думаю, що ви якщо і не сам Бурлай, то працівник його офісу. Не потрібно нам ваших провокацій.  Пишіть на сайт Бурлая. Там вас зрозуміють
Пан Бурлай та пан Шандрак будучи на посаді голови правління були членами кредитного комітету за посадою і мали право ВЕТО на видачу будь-якого кредиту. Крім того, кредитні договори підписувалися особисто головою правління і відповідальність згідно ЗУ "Про кредитні спілки" голова правління несе ПЕРСОНАЛЬНУ. І не тільки за видачу "левих" кредитів...
Згадати можна, звичайно, всіх. Але перекладати з хворої голови на здорову не варто.
До речі, всім, у кого на виконанні в ДВС Придніпролвського управління юстиції м. Черкаси є виконавчі листи, можна написати скагру в Черкаську прокуратуру з вимогою порушити кримінальну справу відносно посадової особи голови правління Бурлая за навмисне перешкоджання виконанню рішень суду. Є факти, що надходження в касу та рахунки Спілки були, але жодної гривні на погашення заборгованості не використано. Частина кредитів повільно, але повертається. Бурлай використовує їх не на погашення депозитів, а на боротьбу з позичальниками.
-
Znay&Ka
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 04 чер, 2009 13:31
Знайка , вы чего так кипятитесь И хватит всех обвинятьв бурлаизме. Нужно не обвинять а бороться. А для борьбы нужно использовать все методы. А кстати чего это вы так защищаете начальника кредитного комитета? Или у вас не депозит а кредит, и вы просто воду мутите. Я надеюсь вы будете девятого перед ДФП?
-
боксер
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 04 чер, 2009 13:46
боксер написав:Знайка , вы чего так кипятитесь И хватит всех обвинятьв бурлаизме. Нужно не обвинять а бороться. А для борьбы нужно использовать все методы. А кстати чего это вы так защищаете начальника кредитного комитета? Или у вас не депозит а кредит, и вы просто воду мутите. Я надеюсь вы будете девятого перед ДФП?
Якщо ви дійсно хочете боротися, з вас скарга на дії ВСІЄЇ команди Бурлай-Ткачук. Вивісіть її на форумі і всі зрозуміють, чим ви дихаєте. А переводити стрілки на гоже "борцям". Бурлай перша особа в Спілці і несе ПЕРСОНАЛЬНУ відповідальність в тому числі і за дії Ткачука-Коваленко. А те, що ваша бригада не зустрілась за бугром, то вже, вибачайте, ваші особисті проблеми.
Пропоную обговорювати акцію 9 червня 2009 року, а не відволікати увагу форумчан на зайве.
-
Znay&Ka
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 04 чер, 2009 13:55
ВУТ написав:nazik написав:Tanita_S написав:как насчет встречи 08.06.09 возле отделения на М. Расковой в 16-00 для подписи обращений?
Вибачте, що був відсутній, я прочитав уважно всі повідомлення і задоволений що наш "трактор" зрушився з місця. То як там на рахунок 8.06 в 16-00 на М.Расткової зробити попередній збір підписів, чи всі підтримують цю ідею, якщо так то прошу всіх присутніх відписати на форумі про свою згоду, це додасть впевненості іншим та розуміння того, що ми можемо привернути до себе увагу тільки своєю масовістю.
Готов к встрече ! Обязательно ! 08.06. в 16.00 !!!!
Згода!
-
Znay&Ka
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 04 чер, 2009 14:08
встреча с целью подписи коллективной жалобы
время: 16.00
дата: 08.06
место: отделение КС "Фортеця" № 24 по вул. М. Раскової 11а.
Уже готовы подойти:
ВУТ
Znay&Ka
Tanita_S
...
-
ВУТ
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 04 чер, 2009 14:13
Знайка ". Все это далается под прикрытием НАКСУ, которая пудрит мозги ДФП.
Все больше и больше склоняюсь к тому, что нужно готовить иск против ДФП и доказать в суде их бездеятельность , как государственного органа, на который возложена обязанность регулировать деятельность КСов. Доказав их бездеятельность, а я думаю, что это реально, можно будет требовать возмещения материальных убытков от государства. . "
Ребята, вы классные!!!!! - боритесь - к коллективному иску против Держфинпослуг присоединятся и вкладчики донецкого Добробуда - или давайте как то скоординируемся и подадим иски вместе - собираемся пикетировать обладминистацию и представителя ДФП в области - а лозунги наши на плакатах вот такие:
Гончаров украл наши деньги
Вор Гончаров должен сидеть в тюрьме
Куда смотрит областная прокуратура – жулик и вор на свободе?
Нашими деньгами заплатили за бездействие ОБЭПа
У меня нет денег на лекарства – их украл Гончаров и КС Добробуд
Сколько заплатил Гончаров областному начальству за молчание?
У меня нет денег на обучение внучки – что мне делать?
Мне 82 года – последние деньги в КС Добробуд – когда я их получу?
Требуем обьективного и полного расследования финансовой аферы КС Добробуда: Гончарова и его подельников
К ответственности Кудлая и Госкомфинуслуг – это они дали лицензию жулику Гончарову
Комплексную проверку деятельности КС Добробуда со стороны областного ОБЭПа
Гончарова с подельниками в тюрьму!
Коррупция в МВД – они покрывают вора и жулика
Кудлай, сколько тебе заплатил Гончаров?
Я гражданин Украины – почему мое государство не может меня защитить от жуликов, а наоборот защищает их от меня?
Нарушаются мои конституционные права – почему наш гарант Конституции - президент не поможет мне?
Кто стоит за Гончаровым, кто обогатился за счет пенсионеров?
Где наши деньги?
Востаннє редагувалось бультерьер в Чет 04 чер, 2009 15:23, всього редагувалось 1 раз.
-
бультерьер
-
-
-
-
-
-
|
+ Додати тему
|
Відповісти на тему