|
Проблемный депозит в КС "Фортеця" |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Інвестиції в кредитні спілки, пошук партнерів для створення кредитної спілки. Купівля проблемних кредитів і депозитів. Усе, що не підпадає під вже існуючі теми. Зберегти та примножити.
Додано: Чет 11 чер, 2009 12:23
ВУТ написав:Азаров Андрій Святославович – голова Правління ВГО «Український фінансово-кредитний альянс»;
Что это за альянс ? Азаров же в голова КС "ПКО" и "всеукр партии народного доверия"...
Смотрите здесь "ху из ху" Азаров http://www.narodnadovira.org/pages.php?id=102
Там все о нем написано.
В настоящее время Азаров Андрей Святославович занимает следующие должности:
* Председатель Всеукраинской партии Народного Доверия;
* Председатель Наблюдательного совета Кредитного союза «Первое Кредитное Общество»;
* Председатель Наблюдательного совета Объединенного кредитного союза Национальной ассоциации кредитных союзов Украины (НАКСУ);
* Член Президиума Совета Национальной ассоциации кредитных союзов Украины (НАКСУ);
* Член Общественного совета при Министре финансов Украины;
* Председатель Всеукраинской общественной организации «Украинский финансово-кредитный альянс»;
* Председатель Совета бизнесменов международной молодежной организации «Студенты в свободном предпринимательстве»;
* Председатель Совета бизнесменов международной просветительской организации «Школьники за развитие глобального предпринимательства»;
* Член Экспертного совета Всеукраинского форума социально ответственного бизнеса;
* Президент Международного форума социально ответственного бизнеса по программе «SAGE»;
* Президент благотворительной организации «Фонд Андрея Азарова»;
* Соучредитель ряда финансовых, медийных, бизнес- и промышленных компаний.
-
stalker-7
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 11 чер, 2009 13:46
ЁПРСТ...и на сколько я знаю деньги по вкладам не выдает....
-
ВУТ
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 11 чер, 2009 14:39
11.06.2009
Комітет Верховної Ради України з питань фінансів і банківської діяльності прийняв рішення про створення при Комітеті робочої групи з питань діяльності кредитної кооперації. Робоча групи створена з метою сприяння фінансовій стабільності ринку кредитних спілок та підвищення рівня захисту мільйонів громадян України – членів кредитних спілок, а також з огляду на необхідність застосування невідкладних послідовних дій для формування цілісної законодавчої та регуляторної бази в сфері діяльності кредитних спілок.
Думаю это лоббизм чистой воды! Срать гражданам в ушы - простите, нервы!
-
Игорь клиент
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 11 чер, 2009 17:21
taranenkos написав:Макар написав:Где деньги вкладчиков ?Кто их взял ,эти 100млн. ?
где деньги кто взял дай 100млн скажу
Давай так, ты сначала скажи кто взял эти 100млн, а я тебе потом за это дам 100млн, идёт ?

-
Макар
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 11 чер, 2009 19:04
ВУТ написав:ВУТ написав:уважаемые форумчане, поделитесь пожалуйста исковым заявлением в суд на фортецю. Вышлите в личку.
Заранее спасибо
сьогодні вишлю.
-
Znay&Ka
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 11 чер, 2009 19:08
stalker-7 написав:Представники ВАКС увійшли до робочої групи з питань діяльності кредитної кооперації при комітеті ВР http://vaks.org.ua/index.php?option=com ... &Itemid=7411.06.2009 Комітет Верховної Ради України з питань фінансів і банківської діяльності прийняв рішення про створення при Комітеті робочої групи з питань діяльності кредитної кооперації. Робоча групи створена з метою сприяння фінансовій стабільності ринку кредитних спілок та підвищення рівня захисту мільйонів громадян України – членів кредитних спілок, а також з огляду на необхідність застосування невідкладних послідовних дій для формування цілісної законодавчої та регуляторної бази в сфері діяльності кредитних спілок. До складу робочої групи увійшли: голова робочої групи - Клименко Олександр Іванович, голова підкомітету з питань небанківських фінансових інститутів; заступник голови - Суслов Віктор Іванович, голова Державної комісії з регулювання ринків фінансових послуг України. Члени робочої групи: Чурсін Олександр Вікторович – член Державної комісії з регулювання ринків фінансових послуг України, директор департаменту нагляду за кредитними установами; Новіков Віктор Володимирович – директор юридичного департаменту Національного банку України; Коцюба Володимир Олександрович – директор департаменту політики розвитку ринків фінансових послуг Міністерства фінансів України; Лівий Іван Зінов’євич – директор департаменту фінансової політики Міністерства економіки України; Оленчик Андрій Ярославович – президент Об’єднання кредитних спілок «Програма захисту вкладів»; Волковська Вікторія Олегівна – радник Правління Всеукраїнської асоціації кредитних спілок; Азаров Андрій Святославович – голова Правління ВГО «Український фінансово-кредитний альянс»; Хоружий Сергій Гаврилович – науковий консультант Українського інституту розвитку фондового ринку Київського національного економічного університету; Посполітак Володимир Володимирович – к.ю.н., доцент Міжнародного інституту менеджменту; Прийма Ігор Михайлович – заступник завідувача секретаріату Комітету ВР з питань фінансів і банківської діяльності; Бурба Ігор Олександрович – головний консультант секретаріату Комітету ВР з питань фінансів і банківської діяльності.
Свежо предание, но верится с трудом  С таким составом (разве что НАКСУ нет в полном составе) далеко не уедем.
-
Znay&Ka
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 11 чер, 2009 20:15
stalker-7 написав:fagot написав:Уважаемый, ну Вы прям как следователь на допросе, не хватает только яркой лампы в глаза! о размерах поступлений не знаю, мне не докладывают  , о дальнейшей судьбе - не знаю, я ими не распоряжаюсь, может Вы скажите? 
Может быть в вашем замечании и есть рациональное зерно. Плохо, что вы ничегошеньки не знаете. Хотите узнать - почитайте посты МАКАРА - он в каждом сообщении об этом поёт 
создается такое впечатление, что тут многие о многом знают, но к сожалению - многое не подтверждается. 
-
fagot
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 11 чер, 2009 20:18
Znay&Ka написав:ВУТ написав:ВУТ написав:уважаемые форумчане, поделитесь пожалуйста исковым заявлением в суд на фортецю. Вышлите в личку.
Заранее спасибо
сьогодні вишлю.
Вишліть і мені, будь-ласка.
-
nazik
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 11 чер, 2009 20:19
simple77 написав:fagot написав:simple77 написав:simple77 написав:stalker-7 написав:simple77 написав:Потом еще кредитовался САМ на надцать миллионов под документы умерших и сидящих на зоне(первичные документы имеются).
simple77, вышлите, пожалуйста, эти документы мне на почтовый ящик. Спасибо. P.S. Помнится, Вы обещали мне письмо Бурлая с обращением к заемщикам о смене расчетного счета и банка. Заранее благодарю. 
Письмо Бурлая выслал. "Эти документы" -не могу.По ним вчера,28.05.09г прокуратурой Черкасской области возбуждено уголовное дело №2510900073 по факту подделки документов ст.366,ч.2
Шановний fagot ! Я ніколи не стверджував, що ОСОБИСТО в мене Є оригінали,чи ,навіть, копії кредитних договорів ! ! !Малось на увазі, що я знаю про наявність цих документів в прокуратурі ,та ,що по цим документам порушено кримінальну справу №2510900073 за ст.366,ч.2. В даному випадку я ,як і зазвичай,констатував ФАКТ,який,доречі ні в кого не викликає сумнівів. А stalkerу я обіцяв лист Бурлая до позичальника,з зазначенням нових реквізитів Фортеці. P.S. Fagot ! Ви в перший же день на форумі за ДВІ години настрочили ДЕВ"ЯТЬ постів,в яких "зробили" з мене голову кредитного комітету КС Фортеця,хоча ВСІ Форумчани знають ,що топтання на граблях - це національний вид спорту ,та й ,взагалі, Я - ПРОСТИЙ сільський хлопець... 
может я и ошибаюсь, мнение у меня такое сложилось, почитав Ваши посты, а для ПРОСТого сільського хлопеця Вы слишком много знаете..... 
Fagot! Неделю назад(4.06) Вы называли меня "г-н Ткачук-Коваленко-начальник кредитного отдела-молодожен",перед этим величали "САМ Ткачук-Коваленко",потом понизили в "должности" до "простого сільського хлопця". У Вас со здоровьем всё нормально? На форуме меня называют simple77!  Вам понятно? 
Уважаемый simple77, со здоровьем у меня порядок - не дождетесь!  , а вот память Вам не помешает проверить, простого сільськiм хлопцем, Вы сами обозвались. 
-
fagot
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 11 чер, 2009 20:47
Форумчане !
Скажите, так кто же взял эти 100 млн.грн. !
Разве никто не знает ?
Востаннє редагувалось Макар в Чет 11 чер, 2009 20:48, всього редагувалось 1 раз.
-
Макар
-
-
-
-
-
-
|
+ Додати тему
|
Відповісти на тему