Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
kuynka написав:tatop спасибо за данные... под хорошие ставочки почему бы и не занести.... кто успел, занес на грн.депо только нужно будет смотреть по итогам 2 квартала общее состояние банка... сладкие депо как раз будут забирать
Так ще через 3 місяця багато може що змінитися. Будем бачити.
так я и говорю, что банк тоже анализирует, и думает вперед, что будет делать дальше со своими хиленькими и жалкими ставками, когда у него стратегия на потребительское кредитование....
J А мені замість прихватизованих банком в результаті збою багатьох тисяч гривень повернули на рахунок(не повірите!) 0,01 грн. Вже й не дивуюсь. Це ж руский стандарт.
kuynka написав:tatop спасибо за данные... под хорошие ставочки почему бы и не занести.... кто успел, занес на грн.депо только нужно будет смотреть по итогам 1-2 квартала общее состояние банка... сладкие депо как раз будут забирать
Несіть хуткіш! Буде надія, що банк намете по засіках, щоб мені повернути привласнене ним. Це руский стандарт!
DIV написав:J А мені замість прихватизованих банком в результаті збою багатьох тисяч гривень повернули на рахунок(не повірите!) 0,01 грн. Вже й не дивуюсь. Це ж руский стандарт.
Опишіть ситуацію, може форумчани допоможуть як її розрулити? Одна голова добре а багато краще.
И на первый, и на второй Ваш вопрос, был предоставлен ответ:) В назначении платежа есть ограничения на кол-во символов. Если не ошибаюсь, это 160 символов.
tatop В який спосіб допоможуть? Хіба скинуться! А якщо серйозно, то здійснював зовнішній платіж, відбувся збій, гроші заблокувало, платіж не пішов, кілька днів банк вмикає дурника, годує обіцянками повернення коштів. Сьогодні повернув - 0,01 грн. Мову вмкло від нахабності. В кол-центрі знову прикидаються дурниками (а може, й не прикидаються? ), кажуть ще чекати. Мабуть, доки руки в розробників ІБ виростуть з потрібного місця! І кому він потрібний такий сервіс? Хоча, це ж руский стандарт.