Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Alex_TT написав:А вот интересно, была карта банк в кармане мгновенка обычная. По сроку закончилась. В иб не видать счета, но он есть. Якобы обещают в минус не загонять. А вот если прийти и перевыпустить новую карту к этому счету, с пополнения снимут за время неактивности? Или это бред? И никто не подскажет, на какой прайс смотреть в талмуде тарифов по картам, если хочу самую обычную мгновенку бвк. Иб есть, текущий есть, малодепо есть
Там активність раз в рік має бути....йдіть за новою...якщо знімуть за неактивність то небагато.
Alex_TT написав:А вот интересно, была карта банк в кармане мгновенка обычная. По сроку закончилась. В иб не видать счета, но он есть. Якобы обещают в минус не загонять. А вот если прийти и перевыпустить новую карту к этому счету, с пополнения снимут за время неактивности? Или это бред? И никто не подскажет, на какой прайс смотреть в талмуде тарифов по картам, если хочу самую обычную мгновенку бвк. Иб есть, текущий есть, малодепо есть
Там активність раз в рік має бути....йдіть за новою...якщо знімуть за неактивність то небагато.
Ну зняти так втупу вони не зможуть, так як підстав нема. От хочу тармфи прихопити та подивитися, чи будуть викручуватись як вужі
Alex_TT, не знаю. Коли БВК закінчувалася брав нову, правда останнім разом Візи вже не було, прийшлося Мастер брати. А для активності маю БВК і БВК Голд. Так часом між ними пару гривень перекину....щоб була активність. Фарсік поки що........ заморожений.
Скупердяй написав:За відкриття валютного депо беруть мзду 50 грн за ощадний рахунок ... Ганьба ломбарду!
Или Вам за то что, верите девочкам и сами не проверяете
У відділенні при відвертій розмові у інтимній обстаноці виявилось, що за ощадний мзду беруть, але можна відкрити поточний під депо нахаляву ... його поповнити і вже через інернет банкінг на півроку під 11% закинути копійочку А з цим поточним є якісь нюнаси, типу ліміти чи коміси чи там все чесно?
Скупердяй написав:У відділенні при відвертій розмові у інтимній обстаноці виявилось, що за ощадний мзду беруть, але можна відкрити поточний під депо нахаляву ... його поповнити і вже через інернет банкінг на півроку під 11% закинути копійочку А з цим поточним є якісь нюнаси, типу ліміти чи коміси чи там все чесно?
Піднімав це питання ЦО стверджує, що якщо гроші на Ощадний повернулись з депозиту, то мзди немає. Що підтвердили принаймні в двох відділеннях начальники відділень. А все почалося з того, що одна з начальниць почала стверджувати про мзду.