Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Andrew75 написав:владельцам большой пятерки от Таса интересно будет только на ветках юнисона и юниверсала
Одно другому не мешает. А Юниверсал вроде как только под депозит дают? Или есть возможность и без депозита?[/quote] Немає. Універсал без коштів імярека в банку не хоче його обслуговувати.[/quote]
Ну, значить, нема чого і ходити в Юніверсал.[/quote] Чому ні....там є плюшки якими клієнти можуть користуватись....але повинні занести їм трішки грошенят.
Andrew75 написав:владельцам большой пятерки от Таса интересно будет только на ветках юнисона и юниверсала
Одно другому не мешает. А Юниверсал вроде как только под депозит дают? Или есть возможность и без депозита?
Немає. Універсал без коштів імярека в банку не хоче його обслуговувати.[/quote]
Ну, значить, нема чого і ходити в Юніверсал.[/quote] Чому ні....там є плюшки якими клієнти можуть користуватись....але повинні занести їм трішки грошенят.[/quote]
Ну, сильно це складно. Гроші під мізерний процент їм сьогодні занеси, а вони подумають і МОЖЛИВО завтра дадуть мені кредитку з 1К лімітом. Поки залишаються інші банки і інші кредитки, смислу для себе туди ходити не бачу.
sens написав:у меня есть официальный источник доходов и поэтому в моем случае , я указываю именно его и этого , как показывает история - достаточно
Да я вроде как тоже не бедствую, по крайней мере за справку о зарплате краснеть не придется. Только вот по действующим кредиткам лимиты уже не поднимают, поэтому и ищу новые варианты. А Вы какие кредитки можете порекомендовать, чтоб без лишних заморочек, типа, как у Юниверсала, под депозит с мизерной ставкой?
Так з АУБу Фарсік вже давно втік. І що це за фортель в грудні що активи тають на 405 млн? А на скільки КІП зменшився? Боюсь що в звіті банчика за 1 квартал....чекати слід....сюрпризи.
Так з АУБу Фарсік вже давно втік. І що це за фортель в грудні що активи тають на 405 млн? А на скільки КІП зменшився? Боюсь що в звіті банчика за 1 квартал....чекати слід....сюрпризи.