Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
..забудьте что пишут в договорах этого ломбарда ..вы видимо не читали нормативных документов банка - там написано что банк имеет право в любой момент отменить любое пополнение и даже ввести плату за пополнение..)
Хорошо, забыл. Но кому-то удалось 5-кратное пополенение сделать?
Webracer написав:Форвард так і не змінився... оплатити в інтернет-банку ЄП і ЄСВ не дають. Вже колись пробував через нього платити, тоді не провели і зараз не провели платежі. Зате зателефонував менеджер і повідомив, що оплатити можна в касі відділення. Тільки навіщо мені інтернет-банк, якщо треба ходити в касу, він мені не пояснив. Доречі, аргументація відмови така, що це підприємницька діяльність. На питання, а який підприємець отримав дохід від цієї транзакції, я відповіді так і не отримав. За логікою банку тоді саме ДПІ являється підприємцем, а я замовляю у них якісь послуги (не податки плачу, а оплачую послуги як приватній структурі). А оплачуючи в касі мабуть щось кардинально міняється (така логіка працівників банку).
Зрештою, заплатив у Приват24
Тоже нужно оплатить ЕСВ до 19.04... подскажите в Приват24 есть стандартный шаблон или нужно создавать собственный? и сколько комиссия берется за транзакцию? Есть ли комиссия, если оплатить ЕСВ в кассе Форварда? Спс.
vadimoff_smart написав:Тоже нужно оплатить ЕСВ подскажите в Приват24 есть стандартный шаблон или нужно создавать собственный?
Вводите расчетный счет получателя в соответствующую графу и система сама создаст платеж. Вам нужно будет ввести только сумму и, возможно, в назначении платежа что-то добавить/убрать.
и сколько комиссия берется за транзакцию?
В зависимости от того, есть ли у Привата договор с этим получателем. Если есть, то комиссия в П24 будет 1 грн, если нет договора, то 1% от суммы, но минимум 5 грн. Комиссию покажут при формировании платежа.
теекс, робимо помітку в блокнотіку, скунсік списує коміс за сеп не одразу а через кілька днів, в результаті карта влітає в мінус.
В лучших традіціях комісов ніяких в виписці не видно (а вони є!), тому уважно рахуємо монетки. І договір пише (п 12.2, сноска 7) шо коміс має вказуватись при створенні платежу, чого немає.
Но нічо. ми закальонні пріватом і нас нє проведьош.
Востаннє редагувалось Diman в Пон 18 кві, 2016 12:06, всього редагувалось 1 раз.
Diman написав:теекс, робимо помітку в блокнотіку, скунсік списує коміс за сеп не одразу а через кілька днів, в результаті карта влітає в мінус.
В лучших традіціях комісов ніяких в виписці не видно (а вони є!), тому уважно рахуємо монетки. І договір пише (п 12.2, сноска 7) шо коміс має вказуватись при створенні платежу, чого немає.
Но нічо. ми закальонні пріватом і нас нє проведьош.