|
Форвард Банк Forward Bank (2009 - 2021) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Сер 13 лют, 2013 17:13
-VICTOR- написав: tatop написав:Еlson0000, все дуже гарно Ви описали. Але пару сторінок назад тут була інфо, що відбувся злам входу в ІБ клієнта. Це при захисті паролем стаціонарним і динамічним який приходить на мобільник. Це ЧП. Вимагаю від банку пояснень. Тривожно за власні кошти в БРС.
. послушайте..не занимайтесь распространением слухов..это раз..пускай автор поста отпишется ..если что . Второе ..на 99,9 % убежден что если такое и было то не взлом а потеря конфиденциальной информации( а это две большие разници ) самим клиентом скорее всего , каким путем- ему выяснять это или окружение его или , на сколько я читал посты его , то знаю что человек занимается програмированием..так что возможно нужно его машину ( комп ) проверить основательно на предмет определенного вредоносного ПО. Р/С..за вами не однократно замечено такое непонятное желание ...пофантазировать на тему продукта - которым вы не пользовались..поговорить на тему - вопроса , судя по всему в котром вы не разбираетесь...извините - если мой тон вам покажется острым..но я говорю что думаю)
Абсолютно згідний з Вашим зауваженням. Як я розумію ситуацію. Чоловік отримує динамічний пароль на мобільний входу в ІБ ні з того ні з сього. Потім фіксує, що був в його ІБ вхід здійснений не ним. Це не є зламом входу? Тоді що це було? Входом в ІБ то я користуюсь.
-
tatop
-
-
- Заблокований
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 410 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 13 лют, 2013 17:16
VLADPn написав: tatop написав:Еlson0000, все дуже гарно Ви описали. Але пару сторінок назад тут була інфо, що відбувся злам входу в ІБ клієнта. Це при захисті паролем стаціонарним і динамічним який приходить на мобільник. Це ЧП. Вимагаю від банку пояснень. Тривожно за власні кошти в БРС.
Никакого взлома не было. Смска позже пришла- бывает. И у меня бывало в РС. А в дельте так воще норма по 5 штук сразу.
Нє. Було не так. Ви просто не в темі.
-
tatop
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 13 лют, 2013 17:17
-VICTOR- написав: tatop написав:Еlson0000, все дуже гарно Ви описали. Але пару сторінок назад тут була інфо, що відбувся злам входу в ІБ клієнта. Це при захисті паролем стаціонарним і динамічним який приходить на мобільник. Це ЧП. Вимагаю від банку пояснень. Тривожно за власні кошти в БРС.
. послушайте..не занимайтесь распространением слухов..это раз..пускай автор поста отпишется ..если что . Второе ..на 99,9 % убежден что если такое и было то не взлом а потеря конфиденциальной информации( а это две большие разници ) самим клиентом скорее всего , каким путем- ему выяснять это или окружение его или , на сколько я читал посты его , то знаю что человек занимается програмированием..так что возможно нужно его машину ( комп ) проверить основательно на предмет определенного вредоносного ПО. Р/С..за вами не однократно замечено такое непонятное желание ...пофантазировать на тему продукта - которым вы не пользовались..поговорить на тему - вопроса , судя по всему в котром вы не разбираетесь...извините - если мой тон вам покажется острым..но я говорю что думаю)
Щойно банк мені надав ip-адресу, з якої був незаконний вхід в банкінг. Те що я займаюсь програмування не значить, що я халатно відношусь до безпеки свої даних, а навпаки більше знаю за рядового користувача. Повторюю, якщо логін і пароль можна дізнатися (хоча ніхто крім мене його не знає, і ніде в записаному вигляді я його не тримаю), то миттєвий доступ до смс з телефону - це вже не іграшки.
-
Haza
-
3
-
- Подякував: 248 раз.
- Подякували: 525 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 13 лют, 2013 17:23
Haza, ну і що ця ІР адреса Вам сказала? Хоча б країну звідки був доступ по ній можна визначити. Чи це динамічна ІP яка роздається в любій локальній мережі. А дальнійший ланцюжок за цією ІР адресою можна прослідкувати?
-
tatop
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 13 лют, 2013 17:28
tatop написав:Haza, ну і що ця ІР адреса Вам сказала? Хоча б країну звідки був доступ по ній можна визначити. Чи це динамічна ІP яка роздається в любій локальній мережі. А дальнійший ланцюжок за цією ІР адресою можна прослідкувати?
Визначив провайдера, який надає цю адресу. м.Київ
-
Haza
-
3
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 13 лют, 2013 17:32
Haza жодним чином не мав наміру вказати що ви не адекватно відноситесь до питань безпеки..тим більше як особа поінформована , думаю відноситесь до збереження ключів відповідно. Проте..найбільш вірогідна версія копрометації - витік конфіденційної інформації якимось із каналів..в тому числі і з вашої машини. СМС для додаткового паролю входу в налаштуваннях можливо відключити..у вас включено ?
-
-VICTOR-
-
-
- Подякував: 408 раз.
- Подякували: 1338 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 13 лют, 2013 17:36
-VICTOR- написав:Haza жодним чином не мав наміру вказати що ви не адекватно відноситесь до питань безпеки..тим більше як особа поінформована , думаю відноситесь до збереження ключів відповідно. Проте..найбільш вірогідна версія копрометації - витік конфіденційної інформації якимось із каналів..в тому числі і з вашої машини. СМС для додаткового паролю входу в налаштуваннях можливо відключити..у вас включено ?
Якщо витік логіну і паролю ще можливий, то витік коду підтвердження із СМС - це вже не так просто. Я завжди користуюсь максимально можливими ступенями безпеки, і тому пароль входу завжди включений. Саме по ньому я і дізнався про вхід іншої особи.
-
Haza
-
3
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 13 лют, 2013 17:36
-VICTOR- написав:СМС для додаткового паролю входу в налаштуваннях можливо відключити..
зачем его отключать?
-
Damba
-
-
- Подякував: 33 раз.
- Подякували: 35 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 13 лют, 2013 17:39
кусочки инфы из письма представителя банка. может кому полезно будет...
Информируем Вас, что в настоящий момент полная счет-выписка по карте "Коробочный продукт (Украина)" может быть сформирована и отображена в Интернет-банке только в случае, если по карте была совершена хотя бы одна операция с использованием кредитных средств (овердрафта). В случае, если по Вашей карте "Коробочный продукт (Украина)" за весь период пользования не возникало сверхлимитной задолженности, то полная счет-выписка по Карте не будет отображаться в Интернет-банке. В текущей выписке отображаются 25 последних операций по Счету (внутренние переводы и расходные операции по счету). Операции пополнения с помощью внешних источников в текущей выписке не отображаются.
Для получения подробной выписки о движении средств по Счету, Вы можете обратиться в офис Банка.
Относительно отказа в открытии депозита, сообщаем, что проблема носила временный характер. Рекомендуем совершать операции по размещению вкладов в Интернет-банке в операционное время – до 17:00.
-
Damba
-
-
- Подякував: 33 раз.
- Подякували: 35 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 13 лют, 2013 17:40
Haza написав: tatop написав:Haza, ну і що ця ІР адреса Вам сказала? Хоча б країну звідки був доступ по ній можна визначити. Чи це динамічна ІP яка роздається в любій локальній мережі. А дальнійший ланцюжок за цією ІР адресою можна прослідкувати?
Визначив провайдера, який надає цю адресу. м.Київ
Ну і добре. Будете письмовою цидулою звертатися в Руський Стандарт, щоб їх служба безпеки провела розслідування і Вам доложила? Я б звернувся.
-
tatop
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-