|
Форвард Банк Forward Bank (2009 - 2021) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Чет 28 лют, 2013 20:21
v57 написав:ув. сапорт вижу вы уже на месте просьба ответить сегодня завтра выходной у меня смогу пойти в отделение напомню вопрос как сменить счет для %% с бвк на текущий? открывалось в иб
Я звичайно вибачаюсь, запитання не до мене. Але я постараюсь пояснити. Коли Ви хочете змінити рахунок нарахування відсотків за депо то це робиться укладанням додаткової угоди до договору укладеного у відділенні і ця угода підшивається до договору. Тобто рахунок 2625.. в угоді змінюється на 2620.... Але коли договору депо укладеного в ІБ...... не існує (тільки довідка), то немає правочину до якого оформлюється додаткова угода. Тобто напрошується поганий висновок. Ніззя. Так тлумачать у деяких відділеннях Руського Стандарту. Шановний СаппортБРС коментарів не дає, мовчить. Як на мене, логічний ланцюжок. Договір на депо відкриті через ІБ - додаткова угода. А поки що, депо відкриті в ІБ поза правовим полем, як на мене. Юристи РС недопрацьовують, знову ж таки моя приватна думка.
-
tatop
-
-
- Заблокований
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 410 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 28 лют, 2013 20:27
tatop написав: v57 написав:ув. сапорт вижу вы уже на месте просьба ответить сегодня завтра выходной у меня смогу пойти в отделение напомню вопрос как сменить счет для %% с бвк на текущий? открывалось в иб
Я звичайно вибачаюсь, запитання не до мене. Але я постараюсь пояснити. Коли Ви хочете змінити рахунок нарахування відсотків за депо то це робиться укладанням додаткової угоди до договору укладеного у відділенні і ця угода підшивається до договору. Тобто рахунок 2625.. в угоді змінюється на 2620.... Але коли договору депо укладеного в ІБ...... не існує (тільки довідка), то немає правочину до якого оформлюється додаткова угода. Тобто напрошується поганий висновок. Ніззя. Так тлумачать у деяких відділеннях Руського Стандарту. Шановний СаппортБРС коментарів не дає, мовчить. Як на мене, логічний ланцюжок. Договір на депо відкриті через ІБ - додаткова угода. А поки що, депо відкриті в ІБ поза правовим полем, як на мене. Юристи РС недопрацьовують, знову ж таки моя приватна думка.
виходть що це дійсно складне запитання для саппорту без іронїї
-
v57
-
-
- Подякував: 153 раз.
- Подякували: 202 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 28 лют, 2013 20:36
tatop написав:Але коли договору депо укладеного в ІБ...... не існує (тільки довідка), то немає правочину до якого оформлюється додаткова угода.
"суслика видите? - нет, а он есть…"
-
J
-
-
- Подякував: 24 раз.
- Подякували: 329 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 28 лют, 2013 20:37
Девочку с варежками уже убрали  . Повесили новый "весенний" баннер по депозитам на сайте со ставками до 25%.
-
Воffka
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 28 лют, 2013 20:47
Воffka написав:Девочку с варежками уже убрали  . Повесили новый "весенний" баннер по депозитам на сайте со ставками до 25%.
девушка радует, а ставки нет  пишут до 25%, а хотят сразу 300000 
-
felicity
-
-
- Заблокований
- Подякував: 4 раз.
- Подякували: 47 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 28 лют, 2013 20:51
felicity написав: Воffka написав:Девочку с варежками уже убрали  . Повесили новый "весенний" баннер по депозитам на сайте со ставками до 25%.
а вы через ИБ, там 150000 всего лиш просют
-
J
-
-
- Подякував: 24 раз.
- Подякували: 329 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 28 лют, 2013 20:58
felicity написав: Воffka написав:Девочку с варежками уже убрали  . Повесили новый "весенний" баннер по депозитам на сайте со ставками до 25%.
Вы где-то писали, что для Вас минимум-это 24%. Так вот под Ваш минимум есть "Максимум"  На год, 24%, с пополнением. Довольно-таки неплохо, по-моему.
-
Воffka
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 28 лют, 2013 21:38
felicity написав:девушка радует, а ставки нет
Предыдущая девчонка была лучше во всех отношениях, особенно цифры которые она рекламировала  Но надо признаться, что я ожидал еще хуже условия. Так что не все так плохо  Все же 150К на полгода под 22.5% плюс полпроцента по лояльности это недурно
-
avm
-
-
- Подякував: 107 раз.
- Подякували: 82 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 28 лют, 2013 21:44
-
gontar
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 28 лют, 2013 21:45
avm написав: felicity написав:девушка радует, а ставки нет
Предыдущая девчонка была лучше во всех отношениях, особенно цифры которые она рекламировала  Но надо признаться, что я ожидал еще хуже условия. Так что не все так плохо  Все же 150К на полгода под 22.5% плюс полпроцента по лояльности это недурно
Я тоже ждал "Весну" под 21-22 процента максимум. Все оказалось даже лучше, чем я предполагал 
-
Воffka
-
-
-
-
-
-
|
+ Додати тему
|
Відповісти на тему