|
Форвард Банк Forward Bank (2009 - 2021) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: П'ят 01 бер, 2013 16:54
Irinka написав: AlexJ написав: Irinka написав:... Получается так: Если долга нет - легко - пополнить на 150 грн. (можно раньше). Если долг есть - сложнее - комиссия спишется за счет увеличения тела кредита. При поступлении платежа данная часть долга будет погашена в первую очередь.
Вот это я не понял - первое "Если". Если долга по операциям нет (т.е. операции не производились), то ведь и годовая комиссия в 150 грн. не выставляется. Зачем же тогда пополнять?
Чтобы начать пользоваться кредиткой без лишних проблем - все равно ведь оплатить 150 грн. придется. Да, я учитывала, что если операций не было, то комиссия не спишется. От пополнения на 150 грн. спишется..
Выходит, что в этом случае так. С 1 марта по 31 марта деньги с кредитки не тратим. Перед 31 марта пополняем кредитку на 150 грн. 01.04 эта сумма списывается в счет годовой комиссии. Убедившись в произведенном списании, начинаем тратить деньги с кредитки. Ну, очень удобно  - март-месяц простоя! А что делать!? Отсутствия "заморочек" никто и не обещал. 
-
AlexJ
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 01 бер, 2013 16:55
chipmunk написав: Support BRS написав:Відкоригована відповідь Банку представлена вище. Приносимо вибачення за деяку неточність.
Щось не бачу різниці в виділеній цитаті. Уточнюю: Є ліміт наприклад 5000грн користування картою нехай на 500грн припустимо 20-го лютого, залишок 4500кредитних коштів. Далі так: Варіант 1 27 лютого вноситься 650грн - маємо 5150 на карті 1-го березня списується 150грн за річне - власні некредитні кошти, ніяких лишніх % Варіант 2 Ніяких поповнень карти - 1-го березня списується 150грн за річне, грейс на них не росповсюджується. Потрібно внести якісь гроші з 2-го більше 150грн і тоді цей борг буде вважатись погашеним. Варіант 3 27 лютого вноситься 150грн - маємо 4650 на карті 1-го березня списується 150грн за річне, грейс на них не росповсюджується. Потрібно 2-го числа внести 150грн і тоді % на списані за річне не нарахують, чи внесені 27-го 150грн будуть вважатись власними коштами?
Шановний chipmunk! Варіант 1. Так, за умови, що з моменту внесення коштів ніяких операцій по кредитній картці не здійснювалось. Варіант 2. Ви вносите кошти за списання плати зі річне обслуговування 2 березня (дата відповідно до Вашого прикладу). В такому випадку Ви погасите ту частину заборгованості, на яку не розповсюджується грейс-період. При цьому будуть нараховані відсотки за один день - 150*49%/365 = 0,20 грн., які будуть списані вже в наступну розрахункову дату. Щоб повністю уникнути нарахування відсотків, потрібно дотримуватись першого варіанту, а саме, погасити всю заборгованість по кредитній картці та забезпечити наявність власних коштів на 1 березня, сума яких буде достатньою для списання річної плати. Варіант 3. В даному прикладі ці кошти не будуть вважатися власними. Адже на момент 1 березня присутня заборгованість у розмірі 350 грн.
-
Support BForward
-
- Представник банку
-
- Заблокований
- Подякував: 72 раз.
- Подякували: 195 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 01 бер, 2013 17:01
-VICTOR- написав:  ..Алекс...
Попрошу без фамильярностей! Мне, может быть, тоже осточертело черточки ставить Вам впереди и сзади и искать заглавные английские буквы. Но я же стараюсь соблюдать правила... 
-
AlexJ
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 01 бер, 2013 17:05
AlexJ написав:Ну, очень удобно  - март-месяц простоя! А что делать!? Отсутствия "заморочек" никто и не обещал. 
Или еще "удобнее" - месяц пользуетесь, погашаете долг по махозистской схеме + 150 грн. С 1 апреля пользуетесь опять. Думаю, оптимально - пользоваться и 01 (после обеда) погасить 150 грн.
-
Irinka
-
-
- Подякував: 8 раз.
- Подякували: 3 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 01 бер, 2013 17:06
-VICTOR- написав:..це мабудь такий маркетинговий хід від кліента до банку такий собі месседж " шановний банк - мені не вистачає ліміту..а я багато витрачаю і вчасно погашаю "
 і схоже допомогло, принаймі новий ліміт більший;) AlexJ написав:01.04 эта сумма списывается в счет годовой комиссии. Убедившись в произведенном списании, начинаем тратить деньги с кредитки. Ну, очень удобно  - март-месяц простоя!
гм, думаю поюзати "повернення коштів" на 3тис буде вигідніш ніж втрата від грейсу, але то таке...
-
chipmunk
-
-
- Подякував: 572 раз.
- Подякували: 590 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 01 бер, 2013 17:08
Support BRS ага, тобто як і казав колега -VICTOR- накрутили панімаішшш
-
chipmunk
-
-
- Подякував: 572 раз.
- Подякували: 590 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 01 бер, 2013 17:23
AlexJ написав:Выходит, что в этом случае так. С 1 марта по 31 марта деньги с кредитки не тратим. Перед 31 марта пополняем кредитку на 150 грн. 01.04 эта сумма списывается в счет годовой комиссии. Убедившись в произведенном списании, начинаем тратить деньги с кредитки. Ну, очень удобно  - март-месяц простоя! А что делать!? Отсутствия "заморочек" никто и не обещал. 
Уважаемый AlexJ! Вы можете пользоваться средствами на карте, однако в Вашем примере необходимо погасить кредитные средства (Вариант 1 в примере для chipmunk) и обеспечить наличие личных средств на карте до 31 марта. Вы также можете воспользоваться возможностью внести средства за списание годовой оплаты 2 апреля (Вариант 2 в примере для chipmunk).
-
Support BForward
-
- Представник банку
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 01 бер, 2013 17:32
chipmunk написав: -VICTOR- написав:..це мабудь такий маркетинговий хід від кліента до банку такий собі месседж " шановний банк - мені не вистачає ліміту..а я багато витрачаю і вчасно погашаю "
 і схоже допомогло, принаймі новий ліміт більший;) AlexJ написав:01.04 эта сумма списывается в счет годовой комиссии. Убедившись в произведенном списании, начинаем тратить деньги с кредитки. Ну, очень удобно  - март-месяц простоя!
гм, думаю поюзати "повернення коштів" на 3тис буде вигідніш ніж втрата від грейсу, але то таке... chipmunkДавайте окончательно - к чему Вы пришли. То есть, месяц юзаем карту "в хвост и в гриву", но 20 коп. банку не отдаем и не пользуемся сначала 25-ю днями грейса во втором месяце, а погашаем полностью задолженность плюс сумму в 150 грн. до первого числа второго месяца? А со второго месяца - гуляем на всё?
-
AlexJ
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 01 бер, 2013 17:33
chipmunk написав:Support BRS ага, тобто як і казав колега -VICTOR- накрутили панімаішшш chipmunkТак. Шановний -VICTOR- часто надає дуже влучні та точні коментарі, за що йому окреме дякую.
-
Support BForward
-
- Представник банку
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-