Если вы о "Р/С", то это был намёк или риторический вопрос - это уж как вам будет угодно.

|
|
![]() Rentier да никто против вашего мнения ничего не имеет- высказывайтесь..)) кто ж против..но я так же могу ? верно.?.я вам опонировал )..да ну и вы все же утверждали
" лично у меня производят впечатление, что банк готовит почву для большого кидка он-лайн вкладчиков ,"..а сейчас уже сдали на зад... "И последнее-я не утверждаю, что банк обязательно в данном вопросе обманет -" извините копировать сложно..ваши сообщения на разных страницах уже..) но слова выделенные ваши..ну вы как бы определитесь сами..) всего наилучшего...) Р/С..о технической стороне.. у меня техническое образование и мне легче и проще понимать откуда ростут ноги в ошибках в этом-инет банкинге..просто делюсь выводами..ничего личного) ![]() Позитиви і негативи Руського СтандартуЛовлю себе на думці, що слід якось більш відсторонено подивитись на Руський Стандарт.
А саме побачити його негативи і позитиви. 1. З онлайн депо негатив, що ні бумажного договору ні платіжного документу в відділеннях не видають. Якщо спір слід буде вирішувати в судовому порядку, то банк ставить себе в виграшне положення. Представник банку це питання обіцяв вирішити. Час вже йде. 2. В ІБ присутні різноманітні ляпсуси. Ще в старі часи на цьому форумі був присутній шановний Компас, який проха працював над покращенням ІБ. Потім він пішов з Руського Стандарту. 3. Служба підтримки малокомпетентна, можливо потрібний час для навчання. Ну і ще багато інших. Позитиви. 1. Банк швидко росте на теренах Неньки. 2. Умови співробітництва деполюдей є доволі привабливими. 3. Банк може дозволити собі дорого залучати ресурси, щоб ще дорожче їх розміщувати. 4. Відчувається підтримка російського Татка. І ще багато інших. Резерв. Запровадження програми Повертаємо гроші (кешбека) для кредитних і дебетних карток. ТОді можна буде в цьому сегменті реально конкурувати з Дельтою. Лагун же визнав в Форбсі, що він скопіював в своїй роботі модель російського Стандарту. ![]() tatop и жирный минус, очень мало отделений по всей Украине
![]() зачем привязывать договора к конкретному отделению? почему нельзя с договором на руках и паспортом и ПИН забрать деньги в любом удобном отделении Востаннє редагувалось felicity в Нед 03 бер, 2013 15:41, всього редагувалось 1 раз.
![]() tatop Все верно...как по мне самый главный недостаток...банк не работает в правовом поле Украины....Любой договор должен быть в письменном виде...и второй экземпляр обязан выдаваться на руки клиентам...а так напоминает примат-2...
![]() Felicity, вже 49 (наскільки достовірно?) відділень разом з погорільцем в Криму.
Вже поправили на гілці Навіть 8 відділень на західній Україні. А ось сумське, ужгородське, житомирське відділення невідомо чи є, щось вони без телефону. Не можу передзвонити і переконатись. ![]() Якби швидко владнали з договором і платіжними документами по депо через ІБ можна було більш спокійно працювати і онлайн. ![]() Обслуговуюсь у 2-х відділеннях БРС. Сказали, що з будь-якого відділення можу забирати кошти (депозит по закінч терміну, % в щомісячних депо). Тільки суму замовити треба (якщо велика). На практиці ще не перевіряв, але думаю проблем не буде. Депозити по закінченні терміну падають на пот рахунок, а з поточного - з будь-якого відділення. ![]()
А что, БРС в Крыму тоже горел? Вместе с "Дельтой"?
![]()
Мається не увазі Сімферопольке відділення, яке можна вважати погорільцем в лапках.
|
|