Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
tatop написав:Felicity, вже 49 (наскільки достовірно?) відділень разом з погорільцем в Криму. Вже поправили на гілці http://www.rsb.ua/about/branch/ Навіть 8 відділень на західній Україні. А ось сумське, ужгородське, житомирське відділення невідомо чи є, щось вони без телефону. Не можу передзвонити і переконатись. Якби швидко владнали з договором і платіжними документами по депо через ІБ можна було більш спокійно працювати і онлайн.
Lerax написав:-VICTOR- бред какой-то. При чем тут наименование валюты к Visa/Mastercard? у меня долларовый мастеркард от Российского БРС. Подключал и к paypal и просто оплачивал в зарубежных интернет магазинах долларами. Никаких дополнительных комиссий нет. Единственно, при подключении к paypal нужно в настройках на их сайте поставить галочку - выставлять счета в валюте продавца. Иначе будет будет двойная конвертация на рубли потом снова в доллары. Но это уже хистрость paypal. Они зарабатывают на незнании основной массы клиентов про эти настройки
Про настройку в самом paypal я знаю - уже покупал... была у меня карта (срок действия окончен) - вот подыскиваю вместо нее что-то более адекватное. Может кто чего подскажет?
-VICTOR- написав:AlexJ ..у вас трудности с пониманием моих месседжей ?)..а точечки не напрягают ?..если что извините - таков стиль , менять не стану ) могу не писать в ваш адрес , скажите если что .
Тю-ю-ю-ю... Так Вы обиделись? Я ж по-доброму и примиряюще написал.
P.S. Ну что ж, значит, был Вами не понят. (Какой-то Вы резкий сегодня. Весна?)
Кілька сторінок тому бачив інформацію, що переказ коштів з БВК через інтернет-банк на рахунок в іншому банку коштує 4,90 грн. Разом з тим, в тарифах БВК такої інформації не знайшов. Тому, виникло кілька питань: 1. Чи є комісія за перерахування коштів з БВК на поточний рахунок, наприклад, в Дельті? 2. Чи є комісія за перерахування коштів з поточного Дельти на БВК? 3. Чи є комісія при перерахування позитивного залишку на кредитці на БВК?
V2 написав:Кілька сторінок тому бачив інформацію, що переказ коштів з БВК через інтернет-банк на рахунок в іншому банку коштує 4,90 грн. Разом з тим, в тарифах БВК такої інформації не знайшов. Тому, виникло кілька питань: 1. Чи є комісія за перерахування коштів з БВК на поточний рахунок, наприклад, в Дельті? 2. Чи є комісія за перерахування коштів з поточного Дельти на БВК? 3. Чи є комісія при перерахування позитивного залишку на кредитці на БВК?
Трижды - нет. (Если позитивный остаток в Вашем понимании - это собственные средства).