Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
valya написав:Есть ИБ, БВК. % получаю на текущий в кассе. ?Как в ИБ посмотреть сколько начислено % и историю операций - снятие в кассе? Неужели только сложить остаток и полученное в кассе. Спасибо.
А вот ответ и почемуто только в личку. Доброе утро, уважаемая valya! Уточните, пожалуйста, Вы видите Ваш текущий счет в разделе ИБ "Счета"? Если он есть в списке счетов в данном разделе, то выбрав его из общего перечня, Вы сможете увидеть последние операции по данному текущему счету. Также Вам будет доступен заказ выписки. Детальная инструкция об использовании ИБ здесь https://online.rsb.ua/static/internet_b ... l_2012.pdf. А вот ответ -VICTOR- по этим счетам не формируются выписки и в инет-банкинге не возможно видеть проводимые операции . получаете всеравно в кассе - у вас на руках бумажные выписки ) ну и калькулятор дома)) ? Кому верить???
valya написав:Есть ИБ, БВК. % получаю на текущий в кассе. ?Как в ИБ посмотреть сколько начислено % и историю операций - снятие в кассе? Неужели только сложить остаток и полученное в кассе. Спасибо.
А вот ответ и почемуто только в личку. Доброе утро, уважаемая valya! Уточните, пожалуйста, Вы видите Ваш текущий счет в разделе ИБ "Счета"? Если он есть в списке счетов в данном разделе, то выбрав его из общего перечня, Вы сможете увидеть последние операции по данному текущему счету. Также Вам будет доступен заказ выписки. Детальная инструкция об использовании ИБ здесь https://online.rsb.ua/static/internet_b ... l_2012.pdf. А вот ответ -VICTOR- по этим счетам не формируются выписки и в инет-банкинге не возможно видеть проводимые операции . получаете всеравно в кассе - у вас на руках бумажные выписки ) ну и калькулятор дома)) ? Кому верить???
На жаль, продовжую розчаровуватися в стандартах "Руского стандарта". Є офіційні умови акції "Заробляйте на покупках". Виявляється, Барсік їх тлумачить як Конституційних суд Конституцію - без застосування права (правил) як такого. Суть проблеми в наступному. На моє звернення щодо причин невиплати винагороди за участь в акції "Заробляйте на покупках" було проінформовано, що "Інформації про виплату винагороди по рахунку Вашої карти Банком не зафіксовано. В ході перевірки Банком було встановлено, що Вам було направлене смс-повідомлення з текстом про заохочення до подальшої участі в акції «Винагорода за покупки». Проте, відповідно до п.4.1 Умов Організатор виплачує Винагороду Клієнтам які за рахунок встановленого по Платіжній картці кредитного ліміту здійснили принаймні 1 (одну) Операцію, та така Операція була відображена по Рахунку в період дії Акції. Винагорода виплачується тільки по Операціям, що були здійснені за допомогою: 4.1.1. Платіжних карток, випущених в рамках Договорів за одним із продуктів, наведених у Додатку 2 до цих Офіційних умов, які були укладені між Клієнтом та Організатором в період дії Акції.
Таким чином, моя кредитна картка підпала під умови участі в акції. Оскільки вона була оформлена після початку акції, то ніякого додаткового смс-інформування не вимагалося. Оплата за товари відбувалась за рахунок кредитних коштів в продовольчих магазинах. Чим викликано недотримання умов акції та порушення моїх прав споживача фінансових послуг - незрозуміло. Тому, чекатиму або обґрунтованих пояснень, або прийдеться вчити "Рускій стандарт" цивілізованих правил ведення бізнесу в Україні. Це їм не РФ.
Ну так проверьте ... У меня есть последние операции на странице текущего счета ... В Заявках - тоже можно посмотреть все операции , проводимые через ИБ ... Кассовые операции по текущему счету - не отображаются в ИБ ...
V2 написав:На жаль, продовжую розчаровуватися в стандартах "Руского стандарта". Є офіційні умови акції "Заробляйте на покупках". Виявляється, Барсік їх тлумачить як Конституційних суд Конституцію - без застосування права (правил) як такого. Суть проблеми в наступному. На моє звернення щодо причин невиплати винагороди за участь в акції "Заробляйте на покупках" було проінформовано, що "Інформації про виплату винагороди по рахунку Вашої карти Банком не зафіксовано. В ході перевірки Банком було встановлено, що Вам було направлене смс-повідомлення з текстом про заохочення до подальшої участі в акції «Винагорода за покупки». Проте, відповідно до п.4.1 Умов Організатор виплачує Винагороду Клієнтам які за рахунок встановленого по Платіжній картці кредитного ліміту здійснили принаймні 1 (одну) Операцію, та така Операція була відображена по Рахунку в період дії Акції. Винагорода виплачується тільки по Операціям, що були здійснені за допомогою: 4.1.1. Платіжних карток, випущених в рамках Договорів за одним із продуктів, наведених у Додатку 2 до цих Офіційних умов, які були укладені між Клієнтом та Організатором в період дії Акції.
Таким чином, моя кредитна картка підпала під умови участі в акції. Оскільки вона була оформлена після початку акції, то ніякого додаткового смс-інформування не вимагалося. Оплата за товари відбувалась за рахунок кредитних коштів в продовольчих магазинах. Чим викликано недотримання умов акції та порушення моїх прав споживача фінансових послуг - незрозуміло. Тому, чекатиму або обґрунтованих пояснень, або прийдеться вчити "Рускій стандарт" цивілізованих правил ведення бізнесу в Україні. Це їм не РФ.
Был открыт вклад в грн. проценты перечисляются на карту, проверил в банкомате проценты, они отражаются в долларах, позвонил в службу поддержки, сказали ничего страшного, такое может быть, все нормально снимайте в банкомате деньги вам выдадут гривны.
Решил снять маленькую сумму, попробовать, снял 80 грн., после того как получил 80 грн. проверил остаток снялось 10 долларов 63 цента, вышло, что я сдал банку доллары по курсу 7,53, хотя в обменнике я могу сдать доллары на восемь процентов дороже.
Вопрос, Ваш банк считает своих клиентов лохами
Почему то вместо трех с лишним тысяч гривен процентов он мне не перечислил на счет три с лишним тысячи долларов, а посчитал и перечислили по курсу в долларах и второй раз решил купить у меня снова по интересному курсу, а можно я у Вас сам куплю по курсу 7,53 пару - тройку десятков тысяч долларов?
Был открыт вклад в грн. проценты перечисляются на карту, проверил в банкомате проценты, они отражаются в долларах, позвонил в службу поддержки, сказали ничего страшного, такое может быть, все нормально снимайте в банкомате деньги вам выдадут гривны.
Решил снять маленькую сумму, попробовать, снял 80 грн., после того как получил 80 грн. проверил остаток снялось 10 долларов 63 цента, вышло, что я сдал банку доллары по курсу 7,53, хотя в обменнике я могу сдать доллары на восемь процентов дороже.
Почему то вместо трех с лишним тысяч гривен процентов он мне не перечислил на счет три с лишним тысячи долларов, а посчитал и перечислили по курсу в долларах и второй раз решил купить у меня снова по интересному курсу, а можно я у Вас сам куплю по курсу 7,53 пару - тройку десятков тысяч долларов?
... Вы нам лучше напишите , когда посмотрите баланс не в банкомате а реально на счету с помощью инет-банкинга ))....или вы решили что Вам там долларов кто-то положил на счет ?)...