|
Форвард Банк Forward Bank (2009 - 2021) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Сер 20 бер, 2013 16:39
tatop написав: economics написав:Support BRS а что если я карточку открою Держи карман шире, то у меня в тот же день лояльность появляется? 
Якщо кредитна класом Стандарт або Класік і вище то так.
просто карточка - кусок пластика, для открытия ИБ, в день ее бесплатного оформления я получаю +0,5?
-
economics
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 20 бер, 2013 17:16
economics написав: tatop написав: economics написав:Support BRS а что если я карточку открою Держи карман шире, то у меня в тот же день лояльность появляется? 
Якщо кредитна класом Стандарт або Класік і вище то так.
просто карточка - кусок пластика, для открытия ИБ, в день ее бесплатного оформления я получаю +0,5?
Для ІБ ті кредитні картки за якими +0,5% не підходять. За цими КК отримуєте +0,5.
-
tatop
-
-
- Заблокований
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 410 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 20 бер, 2013 17:35
tatop написав:Для ІБ ті кредитні картки за якими +0,5% не підходять. За цими КК отримуєте +0,5.  и как вас понять
-
economics
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 20 бер, 2013 17:42
economics написав: tatop написав:Для ІБ ті кредитні картки за якими +0,5% не підходять. За цими КК отримуєте +0,5.  и как вас понять
Для того щоб скористатись лояльністю +0,5% до діючих ставок при відкритті депо у відділенні Ви повинні замовити кредитні картки Мастеркарт Стандарт або Віза Класік. Для лояльності при відкритті депо через ІБ БРС (+0,5%) потрібно лише мати до нього (ІБ) доступ. Там для всіх +0,5%. Так більш зрозуміло?
-
tatop
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 20 бер, 2013 17:44
tatop написав: economics написав: tatop написав:Для ІБ ті кредитні картки за якими +0,5% не підходять. За цими КК отримуєте +0,5.  и как вас понять
Для того щоб скористатись лояльністю +0,5% до діючих ставок при відкритті депо у відділенні Ви повинні замовити кредитні картки Мастеркарт Стандарт або Віза Класік. Для лояльності при відкритті депо через ІБ БРС (+0,5%) потрібно лише мати до нього (ІБ) доступ. Там для всіх +0,5%. Так більш зрозуміло?
спасибо, теперь более чем понятно, а эти карточки Мастеркарт Стандарт або Віза Класік бесплатны? я ими не планирую воспользоваться - кредитными деньгами, только как лояльность 
-
economics
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 20 бер, 2013 17:49
economics написав: tatop написав: economics написав:Для того щоб скористатись лояльністю +0,5% до діючих ставок при відкритті депо у відділенні Ви повинні замовити кредитні картки Мастеркарт Стандарт або Віза Класік. Для лояльності при відкритті депо через ІБ БРС (+0,5%) потрібно лише мати до нього (ІБ) доступ. Там для всіх +0,5%. Так більш зрозуміло?
спасибо, теперь более чем понятно, а эти карточки Мастеркарт Стандарт або Віза Класік бесплатны? я ими не планирую воспользоваться - кредитными деньгами, только как лояльность 
150 грн абонплата за рік. Але стягується тільки після першого використання. Ну і слід відмовитися від СМС, виписок і страхівок.
-
tatop
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 20 бер, 2013 17:55
economics написав:Support BRS а что если я карточку открою Держи карман шире, то у меня в тот же день лояльность появляется? 
Добрый день, уважаемый economics! Что-то я не нахожу такого продукта «Держи карман шире» в перечне карт Банка  . Если Вы имеете в виду карту «Банк в кармане», то она открывает доступ к сервису Интернет-банк. А для участия в программе лояльности Вам потребуется оформить на выбор кредитную карту класса Visa Classic / MC Standard или выше (карта уже должна быть в наличие на момент открытия вклада).
-
Support BForward
-
- Представник банку
-
- Заблокований
- Подякував: 72 раз.
- Подякували: 195 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 20 бер, 2013 17:59
Support BRS написав: economics написав:Support BRS а что если я карточку открою Держи карман шире, то у меня в тот же день лояльность появляется? 
Добрый день, уважаемый economics! Что-то я не нахожу такого продукта «Держи карман шире» в перечне карт Банка  . Если Вы имеете в виду карту «Банк в кармане», то она открывает доступ к сервису Интернет-банк. А для участия в программе лояльности Вам потребуется оформить на выбор кредитную карту класса Visa Classic / MC Standard или выше (карта уже должна быть в наличие на момент открытия вклада).
все бесплатно? мне просто не нравится формулировка Банк в кармане, 
-
economics
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 20 бер, 2013 18:01
Economics, абсолютно безплатно.
-
tatop
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 20 бер, 2013 18:01
tatop написав:150 грн абонплата за рік. Але стягується тільки після першого використання. Ну і слід відмовитися від СМС, виписок і страхівок.
т.е. дождаться выпуска карты, показать ее сотруднику банка и ее можно аннулировать?
-
economics
-
-
-
-
-
-
|
+ Додати тему
|
Відповісти на тему