Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Сientage, так позитиви в банку є безсумнівно. А ось те що гроші на кредитку через касу заходять на 3 день приховали від громадськості. Памятаєте, що казали. Попіклуйтеся що гроші зайшли заздалегідь. Нє щоб прямо сказати.
tatop написав:Сientage, так позитиви в банку є безсумнівно. А ось те що гроші на кредитку через касу заходять на 3 день приховали від громадськості. Памятаєте, що казали. Попіклуйтеся що гроші зайшли заздалегідь. Нє щоб прямо сказати.
...нее, ну эт ж компенсируется +5дн на грейс период для зачисления средств агромадный "+" банку за такую заботу.... похоже, шо зачисление на БвК через Москву идёт
-VICTOR- написав:tatop ви явно заплутались..тому що те , що ви стверджуєте - не відповідає дійсності
Так поправте, де я заблуджуюсь.
якщо внести кошти на картковий рахунок - відобразяться на слідуючий день ..ну все стандартно для карткового рахунку..яка різниця це Бвк чи щось інше . якщо відправити кошти на кредитку по міжбанку - зарахуються тим же днем . якщо відправити ..може через укрпошту то і три дні мало буде ) ось clientageвсе вірно робить..самостійно власноруч перевірив усі варіанти і шляхи перерахувань , я так розумію )..
Востаннє редагувалось -VICTOR- в Вів 02 кві, 2013 11:40, всього редагувалось 1 раз.
-VICTOR- написав:tatop ви явно заплутались..тому що те , що ви стверджуєте - не відповідає дійсності
Так поправте, де я заблуджуюсь.
якщо внести кошти на картковий рахунок - відобразяться на слідуючий день ..ну все стандартно для карткового рахунку..яка різниця це Бвк чи щось інше . якщо відправити кошти на кредитку по міжбанку - зарахуються тим же днем . якщо відправити ..може через укрпошту то і три дні мало буде ) ось clientageвсе вірно робить..самостійно власноруч перевірив усі варіанти і шляхи перерахувань , я так розумію )..
А кошти внесені через касу (на кредитну картку) відобразяться на наступний день після 18-00. Це зі слів представника банку. Я це розглядаю як на 3 банківський день, якщо бути абсолютно точним. Ну і по БВК після 17-00 на наступний день також 3 банківський день. Так може бути?
tatop ну чому ж на третій ?)... кошти внесені через касу в той же день зарахують по картковому рахунку , а відобразяться на наступний...то які три дні ? 18.00 - це як би гарантований термін..як правило в районі 15.00
Востаннє редагувалось -VICTOR- в Вів 02 кві, 2013 11:52, всього редагувалось 1 раз.