по електронам такую же лапшу вешали
|
|
![]() одесский банк приплыл
а что еще можно ожидать ? они работают по старинке: пока папа крыша - малина. Климову начали шурупы вкручивать, вот и все. Неуж-то кто-то думает, что эта мурка будет напрягаться для вкладчиков-хомячков?
![]() Re: ІМЕКСБАНКЯ, немножко, отвечала не Вам. А,что касается приказного, читаем законодательство: Ст. 96 ЦПК України 1. Судовий наказ може бути видано, у разі якщо: 1) заявлено вимогу про стягнення нарахованої, але не виплаченої працівникові суми заробітної плати; 2) заявлено вимогу про компенсацію витрат на проведення розшуку відповідача, боржника, дитини або транспортних засобів боржника; 3) заявлено вимогу про стягнення заборгованості за оплату житлово-комунальних послуг, телекомунікаційних послуг, послуг телебачення та радіомовлення з урахуванням індексу інфляції та трьох відсотків річних, нарахованих заявником на суму заборгованості; 4) заявлено вимогу про присудження аліментів на дитину в розмірі тридцяти відсотків прожиткового мінімуму для дитини відповідного віку, якщо ця вимога не пов'язана із встановленням чи оспорюванням батьківства (материнства) та необхідністю залучення інших зацікавлених осіб; 5) заявлено вимогу про повернення вартості товару неналежної якості, якщо є рішення суду, яке набрало законної сили, про встановлення факту продажу товару неналежної якості, ухвалене на користь невизначеного кола споживачів. В Єдиному держреєстрі судових рішень є Справи 759/9529/14-ц, 757/25603/14-ц, 523/17849/14-ц, ознайомтесь. ![]() Re: ІМЕКСБАНКУтром попыталась оплатить картой в лаборатории Дилы в сумме 300 грн - отказ 100 (без указания причины) . Пришла смс-ка, в скобках написано "лимит". Ну, думаю, может 300 грн много.
Пошла за продуктами. Овощи на 50 грн в "Космосе". Снова отказ. На смс-ке снова "лимит" ![]() Так что увы. ![]() Hella
У мене така ж ситуація.Тому сьогодні передзвонив у відділення банку.Відповіли,що з сьогоднішнього дня встановлено місячний ліміт на оплату не більше 250 грн. в місяць. На моє питання - скільки в місяць можна зняти готівки з карточки відповіли,що якщо я потратив в місяць в торгових закладах 250 грн з картки,то готівку не зніму,тому що використав ліміт. Я перепитав,яким чином я зміг оплатити карткою в цьому місяці 900 грн - відповідь,що я встиг це зробити ще до введення лімітів. Банку кінець.Потрібно добиватия якнайшвидшого введення тимчасововї адміністрації,поки падаюча гривня не перетворилася у обої для стін. ![]() http://imexbank.com.ua/ukr/news/do-okonchanija-aktsii-dlja-vЯ так понимаю через 6 месяцев кто-то поедет в путешествие за наши депозиты и ВА можно не ждать
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор
|
|