|
|
![]() Я з цього приводу звертаюсь до прокуратури, державної фіскальної служби та НБУ і побачу що буде
Отримувачі: Прокурор Солом’янського району м. Києва Гордієнко Олександр Миколайович Голова Державної фіскальної служби України Білоус Ігор Олегович Голова Національного банку України ГОНТАРЕВА Валерія Олексіївна заява Я маю кредит в банку «Имексбанк» 17.01.2015 я отримав СМС «Ваш кредит в АО «Имексбанк» был переуступлен ООО «Компания Дасти»». Отримавши номер телефону ООО «Компания Дасти», я подзвонив та отримав усне підтвердження цієї інформації. Але я до 19.02.2015 не отримав документального підтвердження цієї інформації, навіть в електронній формі. Побоюючись шахрайства, а саме, оплативши якийсь час за новими реквізитами, без документального підтвердження, отримати штраф та претензії по кредиту за те що не сплачував кредит згідно існуючих документів. По отриманій інформації на форумах в Інтернеті , близько 23000 кредитів переуступлені «Компанії Дасті». Прошу перевірити на предмет шахрайства, як компанія Дасті маючи статутний капітал 310000 грн, викупила кредити на суму більше статутного капіталу. Звідки кошти і чи дійсно вони були переведені в «Імексбанк». Чи це законно? Чи це не шахрайство? Чи є факт ухиляння від податків при даній операції?
![]() alinadoron Відповідь буде не скоро, найшвидше днів через 20. Сьогодні мав чергову розмову з Дасті. Вони повідомили що з сьогоднішнього дня Імексбанк розсилає листи. Буду їм дзвонити щонеділі, поки не отримаю листа, та крім того повідомлення що я їм винен, та чому, вони сказали що я єдиний хто просить таку інформацію. Поки не отриманий лист штрафів не буде (так мене запевнила дівчина що зі мною розмовляла), а в листах мається повна інформація.
їх телефони: 0503959250 0675185665 0637717687 дзвоніть та запитуйте P.S. Под лежачего прапорщика портвейн не течет.
![]() solarodessa та я уже с ними общалась. И даже письмо это долгожданное получила. Теперь хочу справку у них заказать о состоянии задолженности, и заодно у Имэкса, т.к. в письме информации о суммах нет.
![]() ФГВФЛ (0-800-308-108) ИМЕКСБАНК (0-800-505-553)Ни ИМЕКС ни Фонд трубку не берут, вот оно "счастье" ВА.
|
|