chipmunk написав:тільки що хотів поповнити тіліпон київстар через сайт. фігвам. астрою поповнив без проблем...
хто така астра???

і чи має вона якийсь зв’язок з родовідівською "Електронною"Візою

DIV написав:Акурат два роки тому Родовід уже заблоковував свої картки на кілька місяців. Історія повторюється. На жаль. Розвели всіх: оформили картки (іменні в тому числі) і кинули всіх.Діє гасло " Покращення вже сьогодні".
на кілька міс...
цікаво як воно буде зараз?
може варто залишки кидати на ті їхні псевдо-депозити?
нююю...

шосьте собі вибрали, те й маєте

Втім, така вже у вас традиція — "хороших" (== поміркованих) царів вбивали, а всіляких паскуд-садистів любили... он погляньте — як люблять і досі сталіна ...

, а путіна то мало чи не обожнюють
Бильбо написав:Только 25 числа перевел деньги на карточку , и с 26 должен был начать получать свою сотку в день , и на тебе (( . Я так понимаю ситуация до 15 марта вряд ли разрешиться и карточки останутся заблокированными. Единственное что может ускорить решение вопроса , это акции протеста вкладчиков банка
які знайомі відчуття
в мене останній "мертвий" деп закінчився "типу" 8 січня... потім мене "відстояли"

і 25 буцімто дали гроші на 26..., але так я їх і не побачив
Єдине, що втішає — я цей депик зменшив ще в УкрПромі, коли вони перестали працювати в суботу (молодці, гарно попередили

), тож тепер навіть якщо суму гарантування зменшать до 5тис (читав в законі, що з 1.1.11...

), то маю менше "шансів" пролетіти

, крім як у випадку якщо "покращувачі" і їх "кавуноподібні" фінансисти зменшать суму гарантування до 0-ля...
А вчора, переконавшись що аж 2 банкомати "мертві", хотів брати в крамниці не більше ніж на 100, але не втримався, тому на касі платив готівкою (щоправда очікувано

) ...
Цікаво,
може хоча б до 100грв мож платити карткою? Хтось пробував?