|
Родовід |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Нед 20 лют, 2011 00:22
Gosha56 написав:Такое письмо я направил в РОДОВИД по поводу невозврата мне моего вклада и процентов по нему: .......Я классифицирую такие Ваши действия, как мошенничество... Слава Украине!
Скорее всего Слава - Вашему принтеру. Ответ от Банка где? - сфоткайте его, разместите на файлообменник и предоставьте ссылку здесь.
Востаннє редагувалось Teddy в Нед 20 лют, 2011 00:36, всього редагувалось 3 разів.
-
Teddy
-
-
-
-
-
-
Додано: Нед 20 лют, 2011 00:22
Teddy написав:DIV написав:За останні дні щось дивне коїться на гілці цього форуму. Кілька персонажів свідомо перетворюють тему у флуд. Мабуть, мають мету відвернути увагу вкладників Родоводу в інше русло, спонукавши їх зайнятись написанням і правкою нічого не вартих листів, які ніхто не читає, оскільки щодня їх надходять по кілька мішків. Якісь псевдолідери появляються, такі собі Сусаніни. А ще штучно створюють культ особи якійсь Неллі Григорівні, видаючи її ледь не за рятівника України. Схоже, що тему заговорюють штучно, аби сюди не навідувались дійсно ошукані вкладники Родоводу. Пустопорожня тріскотня дасть нульовий результат. Єдина надія на той же МВФ, який спонукає владу вирішити питання з Родовід Банком. І влада реально рахується з думкою МВФ. Для "покращувачів життя вже сьогодні" наші воплі, як мертвому припарка. Мені шкода, що гілка перетворилась у казна-що.
Оценку происходящего на форуме участники, я думаю, смогут дать самостоятельно. ЧТО ПРЕДЛАГАЕТЕ КОНКРЕТНО лично Вы, DIV? Если забудете ответить на мой вопрос, я Вам напомню.
Я пропоную не писати під копірку однакові звернення владі. Бо одразу видно, що це схоже на якусь чорну піар-акцію. Невже важко написати два-три речення від себе й відправити листовно Президенту України (01220, м. Київ, вул. Банкова, 11), Кабінету Міністрів України (01008, м. Київ, вул. Грушевського,12/2), Верховній Раді України (01008, м.Київ-8, вул. М.Грушевського, 5), НБУ (01601, Київ, вул. Інститутська 9)? Можна кожному вкладнику написати конкретному народному депутату України від тієї чи іншої області. Якщо підключаться 450 депутатів, то щось може й рушиться з місця. Список депутатів тут: http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/site/p_deputat_listКияни можуть запросто записатись на прийом в Адміністрацію Президента (Довідкова Адміністрації Президента України – (044) 255-73-33). Особистий прийом громадян й у Кабінеті Міністрів України проводиться щоденно, крім святкових та вихідних днів, з 10-00 до 17-00, у суботу з 10-00 до 13-00 за адресою: м. Київ, провул. Музейний,12. До того ж діє Гаряча лінія Кабінету міністрів України 0 800 500 7 309 , куди теж варто телефонувати (по кожному зверненню буде письмова відповідь). Можна написати й Й.В. панові Джефрі Френксу (H.E. Mr. Jeffrey Franks) в представництво МВФ в Україні (01021, м. Київ, вул. Інститутська, 24/7, офіс 6, 8;Телефон (+38 044) 490-70-07, Факс(+38 044) 490-70-05, E-mail RR-UKR@imf.orghttp://www.imf.org/external/country/UKR ... /index.htm). Не завадить звертатись й у Представництво Світового Банку (01034, м . Київ, вул. Лисенка, 2,Тел.: + 380 44 490-66-71, Факс: + 380 44 490-66-70 Ел. адреса: ukraine@worldbank.org http://www.worldbank.org.ua). Привертати увагу до проблеми як вітчизняні, так і іноземні ЗМІ. Не ведіться на провокації горе-месій, які у ці дні появилися тут, на форумі, й обіцяють гори й доли. Не мавпуйте цидулки під копірку. Не потрібно мати казна-які університети, аби викласти на папір наболіле й відправити на вище зазначені адреси. Не йдіть на налигачі (мотузці) в якихось пройдисвітів, які підбурюють людей, а самі сховаються в кущах. Треба прислухатись до чужої думки, але жити треба за своїм розумом.
-
DIV
-
-
- Подякував: 157 раз.
- Подякували: 635 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 20 лют, 2011 00:23
Пенсионеры и другие пассивно возмущенные воспринимают только тогда, когда один говорит, а другой или другие разъясняют или поддерживают. Иначе обязательно нарвешься на ответ, как девушка из Черкасс - А кому это надо? А что это даст? Разъяснить людям, что под лежачий камень вода не течет, и всё происходит в законных рамках, и, что хуже, чем уже есть - уже не будет - очень важная задача.
-
ryug
-
-
-
-
-
-
Додано: Нед 20 лют, 2011 00:26
DIV написав:Я пропоную не писати під копірку однакові звернення владі. Бо одразу видно, що це схоже на якусь чорну піар-акцію...
Гораздо более эффективны КОЛЛЕКТИВНЫЕ Заявления с подписями они, объединяют. А Вы предлагаете разъединение - н е х о р о ш о.
Востаннє редагувалось Teddy в Нед 20 лют, 2011 00:27, всього редагувалось 1 раз.
-
Teddy
-
-
-
-
-
-
Додано: Нед 20 лют, 2011 00:27
Тедди! Я тебя на работу своим адвокатом не приглашал. Я думаю у тебя с головой трудности, т.к ты всем не доволен.
-
Игорь Алексеевич
-
-
- Заблокований
- Подякував: 113 раз.
- Подякували: 866 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 20 лют, 2011 00:31
Игорь Алексеевич написав:Тедди! Я тебя на работу своим адвокатом не приглашал. Я думаю у тебя с головой трудности, т.к ты всем не доволен.
Странно... мы тут все общаемся на "Вы" - не заметили? Ну, а если Вы, Игорь Алексеевич, уже стали нервничать - видимо хорошего юриста пригласили активисты нашего движения. Адвокатом же называют человека, который представляет интересы Стороны в Суде и в подготовке к нему. По линии "трудности с головой" в Вашем понимании можно определить всех вкладчиков проблемных банков.
-
Teddy
-
-
-
-
-
-
Додано: Нед 20 лют, 2011 00:38
Ну что же, г-н DIV дает вполне конкретные предложения и координаты. Индивидуальная борьба - это его право и право каждого. Однако, из моего скромного опыта, чиновники устроены так, что даже трубу в доме не починят, пока не будет коллективного обращения всех жильцов. Но может быть кто-то чего-то и добьется в одиночку. Честь и хвала. Это тоже какой-то вклад в общее дело. А лавры тут вряд ли кому нужны - г-н DIV. Деньги бы свои вернуть и людям помочь по мере сил.
-
ryug
-
-
-
-
-
-
Додано: Нед 20 лют, 2011 00:45
ryug написав: А лавры тут вряд ли кому нужны - г-н DIV. Деньги бы свои вернуть и людям помочь по мере сил.
Какие домыслы некоторых могут быть "о лаврах" - если мы все тут общаемся под никами, о "лаврах" не договорившись документально, предварительно?
-
Teddy
-
-
-
-
-
-
Додано: Нед 20 лют, 2011 00:49
Первый раз в жизни зарегистрировалась на форуме и надо же, чтобы так не повезло! Прекратите выяснять отношения!
-
adyul
-
-
-
-
-
-
Додано: Нед 20 лют, 2011 00:56
Объединительные усилия встречают всё более жесткий отпор. Такого не было перед 17 февраля. Обратите внимание на мои сообщения 15.16 февраля, когда чувствовалось по всему, что организации нет, ответственных нет. Но тогда активные противники коллективных действий были всем довольны. Они понимали, что кроме некоторых мест, нигде ничего не состоится. Вот такова жизнь наша((
-
ryug
-
-
-
-
-
-
|
+ Додати тему
|
Відповісти на тему