|
Родовід |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: П'ят 10 кві, 2009 17:32
Adept написав:DjPavel написав:Да нет. банкомат был родной.
Проверьте в понедельник карточку, - недостающие 10 грн должны быть. Многие бы здесь просто подарили Родоуморовцав на порядок больше денег, если бы те, хотя бы выдали % по депу…
фиг там! Я за то, чтобы их ВИЗА работала на ПОС-терминалах хотябы
Никто не знает когда это будет? Мне сказали на следующей неделе!
Правда не помню в который раз они мне это сказали 
-
justit
-
-
- Подякував: 1670 раз.
- Подякували: 450 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 10 кві, 2009 17:34
idontbite написав:kryminalist написав: І ще сьогодні почув новину - можливо в кінці червня можна буде обміняти Візу на якусь Укркарту. Що це таке хтось знає 
Це щось на кшталт друкування  своїх грошей для підприємства, що мають обіг лише на цьому підприємстві 
Я надіюсь, що до червня з карти всі гроші виведу. Буду телефонний магнат  а от вклад завис  Вся інформація в мене від працівників
-
kryminalist
-
-
- Подякував: 192 раз.
- Подякували: 23 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 10 кві, 2009 17:51
kryminalist написав:[Я надіюсь, що до червня з карти всі гроші виведу. Буду телефонний магнат  а от вклад завис
аналогічно
-
idontbite
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 10 кві, 2009 18:53
Ваши "пацiвники" так же знают,как циганка-мошенница на рыночной площади 
-
vitik
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 10 кві, 2009 19:21
idontbite написав:kryminalist написав:[Я надіюсь, що до червня з карти всі гроші виведу. Буду телефонний магнат  а от вклад завис
аналогічно
заманаться так телефоны оплачивать, особенно в наше время, когда людям 25 гривен в месяц хватает 
-
justit
-
-
- Подякував: 1670 раз.
- Подякували: 450 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 10 кві, 2009 19:25
justit написав:idontbite написав:kryminalist написав:[Я надіюсь, що до червня з карти всі гроші виведу. Буду телефонний магнат  а от вклад завис
аналогічно
заманаться так телефоны оплачивать, особенно в наше время, когда людям 25 гривен в месяц хватает 
Я домовився з людиною, яка поповнює рахунки, перекидаю йому кожен день по 200 грн., за це отримую 190. Краще ніж нічого.
-
kryminalist
-
-
- Подякував: 192 раз.
- Подякували: 23 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 10 кві, 2009 19:38
kryminalist написав:vitik написав:Ваши "пацiвники" так же знают,как циганка-мошенница на рыночной площади 
Ваше діло вірити чи ні, але в чому ви точно можете бути впевнені, що найближчим часом покращень не буде. Кажуть ніколи не кажи ніколи, але це не той випадок 
Так думать у меня есть основания, потому,что последние пол года со стороны банковских работников ни слова правды сказано не было  Не выдавать проценты-вопервых не имеют права,вовторых это может привести к социальному взрыву.........вот Надра (пытается побольше что то сделать,чем Родов)и то народ поджигается,не загорами и вкладчики "нашего зомби"если будет продолжать в том же духе...(типа). у РОДОВІД БАНКУ було здійснено цілий ряд кроків з нормалізації роботи фінансової установи. 
-
vitik
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 10 кві, 2009 19:40
На Саксаганського зняв 50 грн... Трохи посміявся про себе і згадав про свою колекцію зброї... І ще мене дивує, куди йдуть гроші кредитчиків? Коли він навіть відсотки по депо перестав платити.
-
Ворон
-
-
- Подякував: 33 раз.
- Подякували: 29 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 10 кві, 2009 19:47
http://news.finance.ua/ru/toplist/~/1/2/157337 Топ-новости:Вот можно глянуть сравнительную таблицу ПРЕУСПЕВАЮЩИХ БАНКОВ ,как выглядит наш "ЗОМБЕЗИ"
-
vitik
-
-
-
-
-
-
|
+ Додати тему
|
Відповісти на тему