Родовід

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
  #<1 ... 301302303304305 ... 1243>
Повідомлення Додано: Вів 21 кві, 2009 17:30

kryminalist написав:Привіт всім! Як по регіонах? а то у Львові з пятниці 2 робочих банкомата не видають грошей - нема грошей! Хочеться взнати чи то в нас таке, чи всюди. Мені вже не багато лишилось. Портмоне рулить! :D

У Києві можна зняти 50грн через касу або ж у банкоматі. Сьогодні зняв 50грн
idontbite

Повідомлення Додано: Вів 21 кві, 2009 17:51

kryminalist написав:Привіт всім! Як по регіонах? а то у Львові з пятниці 2 робочих банкомата не видають грошей - нема грошей! Хочеться взнати чи то в нас таке, чи всюди. Мені вже не багато лишилось. Портмоне рулить! :D

снимаю в кассе по 5-ке каждый рабочий день
Тихо, вежливо, ненапряжно :D
Правда так ходить еще долго, но надеюсь они раздуплятся через месяц-3
justit

Подякував: 1670 раз.
Подякували: 450 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 21 кві, 2009 18:00

idontbite написав:

У Києві можна зняти 50грн через касу або ж у банкоматі. Сьогодні зняв 50грн
Я здивований, тому що у Львові останній раз в касі з карти давали 2 квітня, тепер же кажуть, що є розпорядження з карток - тільки через банкомат. А на те, що банкомат пустий розводять руками. Зараз подзвоню в кол-центр наябіднічаю :evil:
kryminalist

Подякував: 192 раз.
Подякували: 23 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 21 кві, 2009 21:12

kryminalist написав:Портмоне рулить! :D

что-то у меня оно никак не рулит :cry:
Вы что оплачиваете?
Yule4k@

Повідомлення Додано: Вів 21 кві, 2009 21:48

Yule4k@ написав:
kryminalist написав:Портмоне рулить! :D

что-то у меня оно никак не рулит :cry:
Вы что оплачиваете?
В тому то і справа, що нічого не оплачую, а поповнюю рахунок моб. тел. Київстар, а потім переводжу гроші на рахунок людини, яка поповняє рахунки на вулиці, а сам отримую готівку. В день 200 грн. Київстар і деколи ще 50 Лайф. Якби не було а за місяць вивів з карти 6 тис.
kryminalist

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 22 кві, 2009 16:38

сегодня в отделении девочка сказала, что со след. недели ВИЗЫ заработают!!! :D
Кто еще какие мульки слышал? :D
amc2000

Подякував: 12 раз.
Подякували: 30 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 22 кві, 2009 16:43

amc2000 написав:сегодня в отделении девочка сказала, что со след. недели ВИЗЫ заработают!!! :D

Скажите кто шарит, когда ждать возврата депозитов которые закончились после введения ВА с учетом Юлиного заявления по передаче 99% акций, а то как то все молчат. Короче, когда бабло от КМУ поплывет в банки ? :evil:
grv

Повідомлення Додано: Сер 22 кві, 2009 16:45

amc2000 написав:сегодня в отделении девочка сказала, что со след. недели ВИЗЫ заработают!!! :D
У Львові є така приказка: " наша пісня гарна - нова, починаємо ми знову" :D Чесно кажучи я вже в ніщо не вірю, сьогодні у Львові знов банкомати не працювали :evil: І п... си не хочуть з каси давати через термінал, кажуть чекайте коли запрацюють банкомати. Щось товариші мені підказує, що і при ТА з банку і далі виводиться капітал. Дуже хочеться помилятись. Але зі всіх банків на рекапіталізацію, в нашому з виплатами найгірше.
kryminalist

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 22 кві, 2009 16:55

grv написав:

Скажите кто шарит, когда ждать возврата депозитов которые закончились после введения ВА с учетом Юлиного заявления по передаче 99% акций, а то как то все молчат. Короче, когда бабло от КМУ поплывет в банки ? :evil:
З Юлиних слів я зрозумів, що після завершення рекапіталізаціїї ( 1-3 міс.) буде введена на рік програма оздоровлення, а вже потім... Мутно це все. Для нас вкладників найкраще - це замість того, щоб вливати в банки, накачати у ФГВ 44 млрд. і роздати вкладникам, а горе-банки ліквідувати, і це б повернуло довіру до банківської системи. А то ця рекапіталізація нагадує процедуру реанімації трупа, який вже вкритий трупними плямами. Думаю всі знають чим ця процедура закінчується.
kryminalist

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 22 кві, 2009 16:57

grv написав:

Я думаю, ближе к выборам, чтоб на радостях проголосовали за ЮВТ. а то сейчас дай, а потом не вспомнят кто гланый благодетель!!! 8)
MPS_Lug

#<1 ... 301302303304305 ... 1243>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор
Топ
відповідей
Топ