Родовід

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
  #<1 ... 306307308309310 ... 1243>
Повідомлення Додано: Пон 27 кві, 2009 13:58

AndPan написав:
happyk написав:
idontbite написав:
happyk написав:З сьогоднішнього дня почали видавати відсотки за депо в розмірі 50грн в день.Я вже свої забрав :)

А коли закінчився ваш депо, до чи після введення ТА? Куди було зараховано відсотки, на рахунок до запитання чи на картку?

Депо закінчився в день введення ТА (16.03.2009р.). В мене карти не було, тобто вони лижали на поточному рахунку.
З.І. щей нархували % на мої % цілих 14грн. :)

Хорошая новость :)

А как выдают - в кассе?
Или уже карточки делают?

Чи дають карточку не знаю, моя "любимаа" теща, там працює і заберає через касу.
happyk

Подякував: 3 раз.
Подякували: 21 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 27 кві, 2009 17:37

happyk написав:Чи дають карточку не знаю, моя "любимаа" теща, там працює і заберає через касу.

Вот наглядный пример, что тещи иногда могут быть полезными! :lol:
Kuzin

Повідомлення Додано: Вів 28 кві, 2009 11:25

kryminalist написав:
idontbite написав:На рахунку до запитання висять рештки депозиту.
Що порадите зробити, забити до осені-зими чи покласти на депо?

з.і. Судитись чи продавати з дисконтом немає сенсу, тому що сума незначна.
Думаю нема смислу класти на депо, проценти не платять (не нараховують ) і не збираються, а так до кінця року якусь суму може віддадуть. В мене аналогічна ситуація, але на депо в цьому банку при будь - яких розкладах гроші вже не покладу. ІМНО

тоді почекаю до 15 вересня
idontbite

Повідомлення Додано: Вів 28 кві, 2009 11:52

суд выписал наказ и отправил в банк :D
если в теч. 10 дней не одуплятся - исполнители будут пытаться списывать :)
посмотрим....
amc2000

Подякував: 12 раз.
Подякували: 30 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 28 кві, 2009 12:01

Стаття 85. Мораторій

З метою створення сприятливих умов для відновлення фінансового стану банку, який відповідав би встановленим цим Законом та нормативно-правовими актами Національного банку України вимогам, Національний банк України має право введення мораторію на задоволення вимог кредиторів під час здійснення тимчасової адміністрації, але на строк не більше шести місяців.

Мораторій на задоволення вимог кредиторів поширюється на зобов'язання, строки виконання яких настали до призначення тимчасової адміністрації.

Протягом дії мораторію:

1) забороняється стягнення на підставі виконавчих документів та інших документів, за якими здійснюється стягнення відповідно до законодавства України;

2) не нараховуються неустойка (штраф, пеня), інші фінансові (економічні) санкції за невиконання чи неналежне виконання грошових зобов'язань і зобов'язань щодо сплати податків і зборів (обов'язкових платежів).

Мораторій не поширюється на обслуговування поточних операцій, здійснюваних тимчасовим адміністратором, на вимоги щодо виплати заробітної плати, аліментів, відшкодування шкоди, заподіяної здоров'ю та життю громадян, авторської винагороди, а також на задоволення вимог кредиторів, що виникли у зв'язку із зобов'язаннями банку під час здійснення тимчасової адміністрації банку.

Після закінчення дії мораторію неустойка (штраф, пеня), а також суми завданих збитків, які банк був зобов'язаний сплатити кредиторам за грошовими зобов'язаннями та зобов'язаннями щодо сплати податків і зборів (обов'язкових платежів), можуть бути заявлені до сплати в розмірах, які існували на дату введення мораторію, якщо інше не передбачено цим Законом.
И как они "одуплятся"? Закон на стороне банка.
Rentiere

Повідомлення Додано: Вів 28 кві, 2009 12:06

Rentiere написав:Стаття 85. Мораторій

З метою створення сприятливих умов для відновлення фінансового стану банку, який відповідав би встановленим цим Законом та нормативно-правовими актами Національного банку України вимогам, Національний банк України має право введення мораторію на задоволення вимог кредиторів під час здійснення тимчасової адміністрації, але на строк не більше шести місяців.

Мораторій на задоволення вимог кредиторів поширюється на зобов'язання, строки виконання яких настали до призначення тимчасової адміністрації.

Протягом дії мораторію:

1) забороняється стягнення на підставі виконавчих документів та інших документів, за якими здійснюється стягнення відповідно до законодавства України;

2) не нараховуються неустойка (штраф, пеня), інші фінансові (економічні) санкції за невиконання чи неналежне виконання грошових зобов'язань і зобов'язань щодо сплати податків і зборів (обов'язкових платежів).

Мораторій не поширюється на обслуговування поточних операцій, здійснюваних тимчасовим адміністратором, на вимоги щодо виплати заробітної плати, аліментів, відшкодування шкоди, заподіяної здоров'ю та життю громадян, авторської винагороди, а також на задоволення вимог кредиторів, що виникли у зв'язку із зобов'язаннями банку під час здійснення тимчасової адміністрації банку.

Після закінчення дії мораторію неустойка (штраф, пеня), а також суми завданих збитків, які банк був зобов'язаний сплатити кредиторам за грошовими зобов'язаннями та зобов'язаннями щодо сплати податків і зборів (обов'язкових платежів), можуть бути заявлені до сплати в розмірах, які існували на дату введення мораторію, якщо інше не передбачено цим Законом.
И как они "одуплятся"? Закон на стороне банка.

amc2000

Подякував: 12 раз.
Подякували: 30 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 28 кві, 2009 12:11

Задоволення вимог кредиторів и стягнення на підставі виконавчих документів -разные вещи. Переспрашивала как в одесском трамвае у нескольких юрыстов. У самой в родоразводе кровные пропадают. Так, на всякий случай, получить бумагу можно, а вот отоварить ...
Rentiere

Повідомлення Додано: Вів 28 кві, 2009 14:04

Пишут про выплату процентов по депозитам

Как сообщили в банке "Родовид", с 27 апреля начались выплаты процентов по депозитам. К сожалению, касается это только депозитов с ежемесячной или ежеквартальной выплатой процентов. Если же депозит у вас уже закончился – ни процентов, ни основного вклада вы пока не получите. Кроме того, в сутки можно снять не более 50 гривен в кассе или через банкомат или же расплатиться в торговой сети на сумму до 300 гривен.
Тем не менее, возобновление выплат – хороший знак для вкладчиков банка.
Родовид начал по-хитрому выплачивать проценты
Я так поняла, что по закончившимся депозитам проценты не дают :( ? Только с ежемесячной выплатой?
mio

Повідомлення Додано: Вів 28 кві, 2009 14:37

mio написав:Пишут про выплату процентов по депозитам
Родовид начал по-хитрому выплачивать проценты
Я так поняла, что по закончившимся депозитам проценты не дают :( ? Только с ежемесячной выплатой?

Сегодня удалось получить 2 раза по 50 грн - проценты по закончившемуся депозиту до ВА, и проценты по переоформленному и тоже закончившемуся депозиту после ВА. Хотела перевести часть суммы на карточку, но в этом мне отказали. Говорят что деньги на карточку пока могут поступить только как проценты в случае оформления нового депо
terra_inna

Повідомлення Додано: Вів 28 кві, 2009 14:51

а реально кто то вернул деньги через суд в банке???
dimasv

#<1 ... 306307308309310 ... 1243>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор
Топ
відповідей
Топ