Родовід

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
  #<1 ... 512513514515516 ... 1243>
Повідомлення Додано: Чет 04 лют, 2010 14:46

Chabik
Яка сума, яке відділення, о котрій годині, в що одягнетесь? :D :D :D
DIV

Подякував: 157 раз.
Подякували: 635 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 04 лют, 2010 14:52

sawog написав:добрий день! У мене така ситуація- 20 лютого 2010р(припадає субота-вихідний) закінчується 3-місячний депозит, який я уже переоформив у Родовід-банку, у договорі ніде і нічого не вказано про те якщо депозит закінчується у вихідний день, то коли по нього треба прийти. Таке питання чи вони можуть без мене його ще раз пролонгуватьи на термін 3 місяці, чи 22 лютого в понеділок по ідеї мали б віддати депо + %%???? Дайте відповідь хто в курсі

По общепринятой практике,если срок окончания депозита приходится на выходные дни,то его возвращают в первый рабочий день после выходных.В вашем случае - 22.02.Желательно предупредить отделение,что будете забирать.Пролонгировать автоматом не имеют права.
avax

Подякував: 46 раз.
Подякували: 148 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 04 лют, 2010 17:46

[quote="Chabik"]У мене 3.03 закінчується договір Укрпромбанку, планую одразу йти у відділення і забрати вклад[/quote]

Одразу може не вийти.
http://www.helpukrprombank.com/ukr/princip.php
Ваша група №13.
Хоча чим чорт не шуткує.Гарно наполягайте і все буде ОК.

А мені не зрозуміло,чому Ви договір раніше на 3 місяці не переоформили?
Юрий А.

Повідомлення Додано: Чет 04 лют, 2010 18:31

DIV написав:Chabik
Яка сума, яке відділення, о котрій годині, в що одягнетесь? :D :D :D

сума не велика, піду зранку, одягнусь по погоді, візьму з собою цеглину для охорони і 1 вишибалу :D
Chabik

Подякував: 3 раз.
Подякували: 56 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 04 лют, 2010 18:35

для себе я зрозумів, що треб реєструватись у черзі якщо я хочу, ну а якщо нехочу, то:
Виплата грошових коштів з поточних/карткових/депозитних рахунків (строк дії яких закінчився на момент звернення клієнта) здійснюється у наступному порядку (варіанти отримання та розмір розподілу коштів обираються Вами самостійно):

В сумі до 150 тисяч гривень (або еквівалент) - у повному обсязі шляхом:
розміщення їх на депозит у АТ "РОДОВІД БАНК";
зарахування на картковий рахунок, відкритий у АТ «РОДОВІД БАНК»;
отримання у через касу банку АТ "РОДОВІД БАНК".
Chabik

Подякував: 3 раз.
Подякували: 56 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 04 лют, 2010 23:29

sawog написав:добрий день! У мене така ситуація- 20 лютого 2010р(припадає субота-вихідний) закінчується 3-місячний депозит, який я уже переоформив у Родовід-банку, у договорі ніде і нічого не вказано про те якщо депозит закінчується у вихідний день, то коли по нього треба прийти. Таке питання чи вони можуть без мене його ще раз пролонгуватьи на термін 3 місяці, чи 22 лютого в понеділок по ідеї мали б віддати депо + %%???? Дайте відповідь хто в курсі

договора не лонгируются....у самого заканчивается через 2 недели.по закончившимся вкладам вроде выдают все. после наступления времени Х хочу и картсчет закрыть и забыть этот ужас.
идти Вам в понедельник....и не затягивать с этим!
потерпевший

Подякував: 83 раз.
Подякували: 25 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 05 лют, 2010 15:03

Нічого страшного якщо договір закінчується в вихідний день. Ви маєте право отримати кошти в наступний робочий або пізніше після дати закінчення. В родовіда немає практики автоматичного пролонгування (в договорі це чітко зазначено). Попереджувать також не потрібно. Моніторинг дат закінчення договорів - це обов'язок людини яка відповідає за даний напрямок на відділенні.
Alex549

Повідомлення Додано: П'ят 05 лют, 2010 15:32

w написав:Юрий А.
Банки формируют свою прибыль на разнице % кредит - депозит.И если банк не выдает кредит под %,значительно превышающий уровень привлекаемого депозита(при 100%гарантии его возврата через депозит),то это большая беда для вкладчиков.
Значит даже получаемые % не могут уже спасти горе РБ банк.

Банковский специалист врядли такое бы написал. А ,если не специалист ,то зачем делать такие
выводы.Почитайте на соседней ветке ,как делает анализ квестор.Такое заслуживает внимания.

Юрий А, очень понятно и доступно, для общего понимания, преподнес информацию, дав правильное заключение. В этом можете мне поверить, как единственному на этом форуме человеку, который в декабре 2008 года, детально изложил схему переводов активов и пассивов банка, предоставив все экономические выкладки, как единственный оптимальный вариант решения.
VConstantin

Повідомлення Додано: П'ят 05 лют, 2010 15:33

Chabik
Якщо у Вас на руках ще договір УПБ, то виплата вкладів обов'язково відповідно до реєстрації (Перечитайте всю інформацію на сайті, а не уривками)
Якщо ж у Вас договір вже Родовіда, то реєстрація не потрібна, можете отримати кошти в день закінчення договору.
Alex549

Повідомлення Додано: П'ят 05 лют, 2010 16:40

VConstantin
………………В этом можете мне поверить, как единственному на этом форуме человеку, который в декабре 2008 года, детально изложил схему………….

Не делайте себе оценок .Оценки сделают другие.
И не делайте других дурниших вид себе.
Повторяюсь-читайте форум
“Ринок банківських послуг
Банки... діагноз...”
http://forum.finance.ua/viewtopic.php?t ... sc&start=0
Вот там и популярно и грамотно.И без назиданий.
w

Подякував: 0 раз.
Подякували: 10 раз.

Профіль

#<1 ... 512513514515516 ... 1243>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор