|
Родовід |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Сер 17 бер, 2010 17:13
nalim написав:Mirax У украинцев такая ментальность - моя хата с краю. А у греков очень развиты общественные организации и профсоюзы. Да и толку, один майдан уже был и чем закончилось.
закінчилось тим, що пройшли вибори і люди отримали, що хотіли (президента Ющенко), а тепер люди хочуть свої гроші забрати і це не так важко, якщо цього захотіти...
-
Chabik
-
-
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 56 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 17 бер, 2010 17:29
-
альтвижен
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 17 бер, 2010 18:11
альтвижен
звонил в банк лимит уже 1000гр. в день или 125дол. шо то до боли знакомое и давно прогнозируемое
вот ещё чтиво "Кабмин избавился от госбанков" http://news.finance.ua/ru/~/1/0/all/2010/03/17/190653
-
чик
-
-
- Подякував: 6630 раз.
- Подякували: 1170 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Сер 17 бер, 2010 18:28
Чего то никто давно не вспоминал - какие идиоты, кто подал в суд на Укрпром и какие мы все умные нас перевели в крутой государственный банк Родовид. 
-
Cayenne09
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 17 бер, 2010 18:54
чик написав:альтвижен звонил в банк лимит уже 1000гр. в день или 125дол. шо то до боли знакомое и давно
мдяя.... если это правда то незавидую тем, кто перевкладывал на 3мес. они мало того что потеряли в % засчет депозита на короткий срок так еще и сейчас будут долго и нудно забирать по 1000, тоже нехило теряя в доходности.
-
romanauscas
-
-
- Подякував: 903 раз.
- Подякували: 124 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 17 бер, 2010 18:58
Еще в обед снимал деньги с карточки в сумме 2 800 грн. Снимал в 2 захода, т.к. были загружены 50-ки и максимум в один присест выдавал 2 000 грн. Но снял всю сумму. Значит изменили сегодня после обеда лимиты.....Действительно напоминает Укрпром в его не самом лучшем проявлении.....
-
AlexSV
-
-
- Подякував: 34 раз.
- Подякували: 148 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 17 бер, 2010 19:16
Mirax написав:Chabik написав:Философ написав:Народ, у кого сейчас закончился вклад, выдают деньги через кассу, на карточку или не выдают ?
У мене закінчився, нічого не віддають... А РОдовод, взагалі невідомо чого хоче, передали пасиви і поповнили статутний капітал! Що ще треба?? У РОдовода була місія: -> отримати вкладників -> отримати під них гроші -> роздати людям а вони що роблять?? мучать людей, діють незаконно і ніхто цього НЕ бачить, або не хоче бачити. Моя порада така, зібрати осіб 100 які хочуть забрати свої гроші (нормально мислячі люди, які розуміють що МОРАТОРІЮ НЕМА) і завітати на Сагайдачного 17 і влаштувати там ШОУ, бо без нього кіна не буде...
Та побити банкомати і вікна в такому "банку". Он в Греції хотіли на 2% підвищити ПДВ, так ті на масових страйках побили вітрини в магазинах і банках, покидали туди запалювальні суміші, не побоялися поліції. А в нас вівці вівцями...
Ви дайте адреси тих банкоматів у яких особисто постійно знімаєте готівку і нехай саме їх поб'ють, а ті де я знімаю, прошу не чіпати, во ізбєжаніі нєдоразумєній, так сказать.
-
NN
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 42 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 17 бер, 2010 19:22
Звонил в Родовид. Сказали, что с сегодняшнего дня по депозитным карточкам лимит 1000 грн, а в магазине - 5000 грн. При этом уточнили не бывший ли я вкладчик Укрпромбанка.
-
ukrprombank
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 17 бер, 2010 19:25
альтвижен написав:http://www.rodovidbank.com/ukr/principles.php
Улыбнуло "...ПОЗАЧЕРГОВО...". Найдуться ли теперь желающие переоформлять, или нашему обывателю три раза надо на грабли наступить чтоб дошло... 1000 гривен пока ещё круто, вот когда будет 100....
-
minus15k$
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 17 бер, 2010 19:34
minus15k$ написав:альтвижен написав:http://www.rodovidbank.com/ukr/principles.php
Улыбнуло "...ПОЗАЧЕРГОВО...". Найдуться ли теперь желающие переоформлять, или нашему обывателю три раза надо на грабли наступить чтоб дошло... 1000 гривен пока ещё круто, вот когда будет 100....
Да пипец...я в шоке. у меня еле еле хватило терпения почти месяц снимать лимит в 3000 грн..а тут 1000грн.
Но...моя история с Родовидом ещё не завершена на 100%.
Часть переоформлена и скажем так "в работе".... 
-
lov2108
-
-
- Подякував: 51 раз.
- Подякували: 122 раз.
-
-
Профіль
-
-
|