bolex написав:Че, Юрец, только вчера проснулся ? Или Приват заставил долги отдать ?
А может Приват нагло нарушает закон, и у человека эмоции захлестнули?
|
|
![]()
А может Приват нагло нарушает закон, и у человека эмоции захлестнули?
![]() Приват розпочав блокування переказів коштів в державні банки
Сьогодні потрібно було проплатити з розрахункового рахунку підприємцю, у нього рахунок в УкрЕксімБанку і платіж робиться через службовий рахунок УкрЕксімбанку 2924407407. Працівники приват банку стверджують, що для того щоб робити платежі на рахунок 2924... потрібно ідти до їх відділення. Питається, навіщо тоді вони беруть гроші за свій кліент банк, якщо потрібно до них ходити. У той самий час платежі на рахунки 2924.... які знаходяться в комерційних банках, зокрема на 29244825509100 проходять без будь-яких проблем.
![]()
Visa Internet: выпуск карты - бесплатно, каждая транзакция (успешная/неуспешная) 0.35 USD, Visa Electron International: выпуск карты 25.00 UAH (10 UAH выпуск карты + 15 UAH расходы по пересылке), Visa Classic Credit - бесплатно. Ну и где там 3%? ![]()
Да, в Приват-24 запрещены переводы средств на транзитные счета. А 2924407407 - это транзитный счет, с которого например мошенники могут запросто обналичить Ваши средства. Если Вы настолько рисковый человек, то достаточно одного заявления в банк с просьбой разрешить Приват-24 направлять платежи на счета 2924... Я два таких заявления уже подписывал клиентам. Сложного ничего нет. Но, если что - сам виноват. ![]() p.s. Кстати, Вы спокойно могли отправить на этот счет платеж через кассу банка либо с Приват-24 для физ. лиц... Так что, не пойму про какие блокировки речь... ![]() ![]()
По идее дальше должна следовать ссылка на историю человека у которого изъяли машину за просрочку... Правда я ее уже на память знаю... ![]() ![]()
Лучше перебдить чем недо. У меня в свое время на карте обычно 2100 на двадцатые числа, то есть до конца месяца еще неделя. Маловато, решил я и пошел пополнить еще, для того чтобы можно было пользоваться, и на 1 число следующего месяца оставалось бы минимум 2050 (2т лимит и 50грн своих). Но когда я 24 числа пошел пополнить, то система паламалась, 25 числа система еще не починилась. Пришлось карту на неделю спрятать, а до конца месяца пользоваться другой. Ну а с 1 числа и в течении 50 дней я этот (а иногда и больший) лимит расходовал. "Пули летят словно птицы, хорошее дело привычка". ![]()
Потрібен капітальний підрахуй. Наприклад, хтось тримає 32000 на депозиті річний комбі, а хтось інший тримає 30000 на депозиті під 24%, а ще 2000 на двох картках під 14%. Як тут порівняти? В теорії у вклада Комбі більша ліквідність (можна зняти більше 2500), але менша прибутковість. Бо у другому випадку можна зняти 2000грн з двох карток плюс 500грн с копійками процентів від 30000. А 1% в місяц на картах тому, що баланс постійно змінюється, неможливо точно вирахувати. ![]()
Гривні на депозиті не тримаю, звиняйте, тому що не потрібні мені ризики коливання її курсу, які залежать від пчиху якогось політика. Так що про 30000грн на депозиті не актуально. Вам потрібно 4000грн у вільному доступі і хорошими %% на залишок? Кладем 8000 на Комбі і використовуєм 50% (4000грн) як овердрафт. На залишок маєм від 18% до 22% річних (середня 20% при рівномірній траті), в залежності від того, скільки зняли. Спробуйте своєю схемою заробити більше. У Вас получиться 24% на 4000грн фіксований депозит, плюс від 0% до 14% на 4000грн на картці (середня 7% при тій же рівномірній траті). Ітого (24% + 7%) / 2 = 15,5% на Ваших 8000грн, проти моїх 20%. Так що прибутковість по Комбі якраз більша. ![]()
Ні, трохи інакше. Домовимось що у нас є 32000грн, а витрачаємо 500грн щотижня. По моїй схемі зрозуміло, навіщо мені 2000 на картках, бо мені більше не потрібно. Я у перший тиждень витрачаю 500грн, а у п'ятий на картках вже (та поки що) по-нулях, але є 500грн процентів з депозиту. Таким чином залишається поповнити картки знов на 2000грн. ![]()
Стосовно ризику - чому на вашу думку приват не попереджає клієньтів про те що це транзитний рахунок і таке інше. Замісь цього банк забороняє переказ коштів, прикриіваючись піклуванням про безпеку клієнтів, клієнти повинні писати не просто якусь заяву, залучати до цього главбуха, директора, брати фірмовий бланк, печатку, кинути всі справи і іти до вас. Е якіст гарантіі того, що завтра приват не вирішить що усі рахунки крім привату є небезпечними і заборонить своїм клієнтам переказувати кошти в інші банки. і якщо вони насправді такі як ви кажете, то чому перекази на транзитні рахунки як мінімум привату проходять без будь-яких заяв?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор
|
|