|
Налогообложение физ. лица после продажи акций |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок цінних паперів, аналітика фондового ринку, покупка і продаж акцій, котирування і дивіденди, а також акції-неліквіди. Інтернет-трейдинг на фондовій біржі і брокерські послуги.
Додано: Чет 14 лип, 2011 15:40
minemax фьючерс - это дереватив, в ЗУ о ЦБ есть определение.
-
CaXaP
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 14 лип, 2011 15:42
CaXaP написав:minemax фьючерс - это дереватив, в ЗУ о ЦБ есть определение.
Гениально.  Вот только где сказано, что дериватив есть инвестиционный актив (для 2010 года).
-
minemax
-
-
- Подякував: 701 раз.
- Подякували: 675 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 14 лип, 2011 16:22
minemax 9.6.7. Для цілей цього пункту: а) під терміном "інвестиційний актив" розуміється пакет цінних паперів чи корпоративні права,...
Стаття 3. Цінні папери та їх класифікація... ...5) похідні цінні папери - цінні папери, механізм випуску та обігу яких пов'язаний з правом на придбання чи продаж протягом строку, встановленого договором, цінних паперів, інших фінансових та/або товарних ресурсів;...
может я не прав но линию гнул бы такую фьючерс - это производный инструмент - это ЦБ
-
CaXaP
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 14 лип, 2011 16:27
CaXaP написав:minemax 9.6.7. Для цілей цього пункту: а) під терміном "інвестиційний актив" розуміється пакет цінних паперів чи корпоративні права,...
Стаття 3. Цінні папери та їх класифікація... ...5) похідні цінні папери - цінні папери, механізм випуску та обігу яких пов'язаний з правом на придбання чи продаж протягом строку, встановленого договором, цінних паперів, інших фінансових та/або товарних ресурсів;...
может я не прав но линию гнул бы такую фьючерс - это производный инструмент - это ЦБ
Вот это уже толковый пост. Где-то точно также я и планирую, в случае чего, отстаивать свою точку зрения. Другое дело получится это или нет, насколько получится и т.д.
-
minemax
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 14 лип, 2011 16:39
minemax написав: CaXaP написав:minemax 9.6.7. Для цілей цього пункту: а) під терміном "інвестиційний актив" розуміється пакет цінних паперів чи корпоративні права,...
Вот это уже толковый пост. Где-то точно также я и планирую, в случае чего, отстаивать свою точку зрения. Другое дело получится это или нет, насколько получится и т.д.
ага, фьючерс это ЦБ значит и по нему влупим 30 дней тоже... но всё же лучше так чем с оборота. Кстати, minemax, как вам шорты посчитали? Я вот проверяю, вроде мне их не учли, т.е. профит от шортов получился освобождённый от налогов.
-
jimmie
-
-
- Подякував: 61 раз.
- Подякували: 73 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 14 лип, 2011 17:15
Да просто стремятся всех трейдеров прижать. Потому что те кто был раньше в игорном бизнесе переместились в форекс брокеры.
-
MordorSV
-
-
- Подякував: 443 раз.
- Подякували: 465 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 15 лип, 2011 07:15
jimmie написав:Кстати, minemax, как вам шорты посчитали?
Если по акциям, то коротко вообще не торговал, к счастью. А если по фьючерсам, то не знаю пока.
-
minemax
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 15 лип, 2011 08:19
-
CaXaP
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 15 лип, 2011 08:29
jenya555 написав:FX Повторю сейчас в инспекциях идет массовая работа по "пересчитыванию" и после первого августа будет всеобщая проблема..
я когда сдавал отчет мне инспектор сказал, что проверяют декларации выборочно в случайном порядке. откуда инфа про массовый пересчет?
Раньше так и было, но в этом году городская инспекция города киева увидела "большой" потенциал для собирания дополнительных налогов и обязала районные инспекции заняться перерасчетами...
-
FX
-
-
- Подякував: 11 раз.
- Подякували: 166 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 15 лип, 2011 12:30
Дусяк відзначив, що додаткові зусилля податкових органів потрібні для одержання декларацій 1,5 тисячі громадян, які "не поспішали подавати декларації до податкової".
"Нами залучено до оподаткування таких громадян вже навіть після термінів понад 1,5 тисячі, з них 18 громадян, дохід яких склав більше мільйон", - сказав він.
За його словами, ці 18 громадян сумарно задекларували майже 200 мільйонів гривень доходів. "Після наших наполегливих запрошень", - уточнив він.
Як повідомлялося, в Києві 684 людини задекларували доходи, що перевищують мільйон гривень.
-
unrokan_pff
-
-
-
-
-
-
|
|
+ Додати тему
|